reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

reklama
Super ten wózeczek!
Ja też będę musiała pomyśleć o czymś lekkim.
Ale to jeszcze troszkę :-D

Antos od dzis w spacerówce ale my mamy taka rozkładana moze lezec na płąsko a jak sie podniesie oparcie na nózki to est zabudowana jak gonndolka. Potem wkleje zdjecia

prowadzi mi sie go bardzo lekko.w porownaniu do mojego zimowego czolga to jest bardzo lekki.sklada sie na pol jak normalny wozek nie jak parasolka.a pokrowiec na nozki nie jest ocieplany.i do tego jeszcze oczywiscie folie gratis dorzucili;-)przednie kolka sa skretne i mozna je tez zablokowac

Asiu bardzo fajny wózek i Rafałek chyba zadowolony.

My już też przesadziliśmy Bartka na spacerówkę, ale tą od jumpera. Pojeździ w nim do przyszłej wiosny, a potem kupimy coś nowego.
Moją spacerówkę coneco saturn sprzedałam siostrzeńcowi, a za to kupiliśmy Martynie baby design bunny - taki byle gdzieś podjechać i żeby miała gdzie posiedzieć jak się zmęczy. W razie czego Bartek też z niej skorzysta jak już będzie siedział.

ale Wam zazdroszczę tych wózeczków po 6 kg bo my mamy coneco toledo. też gondola już pęka w szwach jak Macio w niej leży i niedługo przesadzamy się na spacerówkę.
Asiu jaki to dokładnie model tego wózeczka?bardzo fajny jest,zgrabniutko wygląda.

reklama
Do góry