reklama
blond_20
Czarownica
Bardzo fajnie sie nim jezdzi.a waga 6 kg

Ale bardziej mi chodziło o to jak w odczuciu, cięzki czy nie? jak ze składaniem? łatwo idzie?I jaka jakość materiałów? Ten pokrowiec na nóżki to ocieplany jest?Bardzo fajnie sie nim jezdzi.a waga 6 kg![]()
A
agamir
Gość
Antos od dzis w spacerówce ale my mamy taka rozkładana moze lezec na płąsko a jak sie podniesie oparcie na nózki to est zabudowana jak gonndolka. Potem wkleje zdjecia
blond_20
Czarownica
prowadzi mi sie go bardzo lekko.w porownaniu do mojego zimowego czolga to jest bardzo lekki.sklada sie na pol jak normalny wozek nie jak parasolka.a pokrowiec na nozki nie jest ocieplany.i do tego jeszcze oczywiscie folie gratis dorzucili;-)przednie kolka sa skretne i mozna je tez zablokowac
magdziunia
Październikowa Mama'08
Asiu wózio śliczny.
Asiu bardzo fajny wózek i Rafałek chyba zadowolony.
My już też przesadziliśmy Bartka na spacerówkę, ale tą od jumpera. Pojeździ w nim do przyszłej wiosny, a potem kupimy coś nowego.
Moją spacerówkę coneco saturn sprzedałam siostrzeńcowi, a za to kupiliśmy Martynie baby design bunny - taki byle gdzieś podjechać i żeby miała gdzie posiedzieć jak się zmęczy. W razie czego Bartek też z niej skorzysta jak już będzie siedział.
My już też przesadziliśmy Bartka na spacerówkę, ale tą od jumpera. Pojeździ w nim do przyszłej wiosny, a potem kupimy coś nowego.
Moją spacerówkę coneco saturn sprzedałam siostrzeńcowi, a za to kupiliśmy Martynie baby design bunny - taki byle gdzieś podjechać i żeby miała gdzie posiedzieć jak się zmęczy. W razie czego Bartek też z niej skorzysta jak już będzie siedział.
ale Wam zazdroszczę tych wózeczków po 6 kg bo my mamy coneco toledo. też gondola już pęka w szwach jak Macio w niej leży i niedługo przesadzamy się na spacerówkę.
Asiu jaki to dokładnie model tego wózeczka?bardzo fajny jest,zgrabniutko wygląda.
Asiu jaki to dokładnie model tego wózeczka?bardzo fajny jest,zgrabniutko wygląda.
reklama
Mnie mój M. namawia nadal na ten wózek jako spacerowy ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: X-lander X-RUN spacerowy od poczatku b. mu się podoba
mówi, żeby sprzedać nasz i kupić tego x-landera
a ja nie mogę się doczekać aż się przesiądziemy do naszej Teutoni na spacerówkę, będzie tak wyglądać ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: SPIRIT S3 spacerowy 2009>
ja to raczej myślę o malej przenośnej parasolce
mówi, żeby sprzedać nasz i kupić tego x-landera
a ja nie mogę się doczekać aż się przesiądziemy do naszej Teutoni na spacerówkę, będzie tak wyglądać ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: SPIRIT S3 spacerowy 2009>
ja to raczej myślę o malej przenośnej parasolce