reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dziewczyny ja tez tu wyczuwam fasoleczkę nawet blada kreseczka o tym świadczy... a co do bólów piersi to ja tez miałam kilka dni przed @ kłucia i rwania chwilowe i coraz bardziej nasilające się bóle piersi teraz to są strasznie tkliwe i :-) coraz większe.. a oprócz tego nic więcej... po terminie miesiączki trzy testy pod rząd okadały II kreseczki o różnym zabarwieniu!!

czekamy na kolejne dobre wieści..

reklama
Witam wszytskie panie:-) ja wlasnie jestem po owulacji i po pracochlonnych staraniach wiem ze to za wczesnie na jakiekolwiek objawy ale czuje takie napiecie w podbrzuszu a wczoraj to mnie tak jedna piers swedziala ze nie moglam wytrzymac a poza tym mam okropny bol glowy czuje sie jakas przybita i otepiala:baffled: ale pewnie sobie wkrecam chociaz nic jeszcze nie wiadomo!;-) pozdrowienia dla wszystkich mamusiek i staraczek:happy:

Witam po raz kolejny.Właśnie wróciłam od lekarza i potwierdził że jestem w ciazy!:happy:ale sie cisze! Narazie jest to bardzo wczesna ciąża i moja dzidzia jest pęcherzykiem ciążowym o wielkości 4,5 mm:-) pozdrawiam wszystkie starające się dziewczyny. trzymam za was kciuki i mam nadzieje że coraz więcej fasolek sie pojawi:-)

Dziękuje wam bardzo za gratulacje:-)Ja się ciesze i boje żeby wszystko dobrze sie potoczyło z tą ciąża...i nadal nie moge uwierzyc że jestem w ciaży:-). gosia a ty w którym tygodniu ciąży jestes? bo ja w 4/5 tyg.

Lenka gratuluje :-):-) Mozesz wypisac swoje objawy?? Bo wyczytalam tylko ze bolaly Cie piersi. Ja ostatnia @ mialam 25stycznia, cos takiego jak Ty :-) Ja okresu nadal nie dostalam, w sumie tez nie czuje zadnych objawow, ale!! Dzisiaj jak siedzialam zaczelo mi sie kolowac w glowie, a jak sprzatalam to juz masakra, zrobilo mi sie tak goraco i tak mi sie krecilo ...:baffled: Jestem w trzecim miesiacu po odstawieniu tabletek i czytalam ze to moga byc tez zaburzenia hormonalne :no:

lenka 2910 serdecznie Ci gratuluję i życzę duuużo szczęścia :tak::-D

Ja wczoraj dokonałam obserwacji ;-) i wydaje mi się, że moja pochwa jest zsiniała... Piszę "wydaje mi się" ponieważ nigdy wcześniej nie obserwowałam swojego ciała tak dokładnie :-D W każdym razie na pewno jest "tam" ciemniej :tak: (mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi)

Pozdrawiam serdecznie :-)

reklama
Lenka, moje gratulacje! Dbaj o siebie i dzidzię!
Albo mi się wydaje, albo w lutym rzeczywiście pojawiło się mnóstwo fasolek:-) Czyżby tak się nam udzielił walentynkowy nastrój i nasze prośby o fasolki zostały wysłuchane?

Do góry