• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

No wlasnie nie wiem, bo rano mam bardziej rozowo,a jak zaczna tam grzebac to wtedy sie robi ciemniej :zawstydzona/y: a znow wieczorem bardzo fioletowo :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Sorry za taka dosadnosc :-p

reklama
Lauraa,dominika88-dziekuje wam za odpowiedz...ja sama nie wiem co o tym wszystkim sadzic gdyz ta kreska jest naprawde bardzo slabo widoczna,jak cos test dopioerow pon zrobie bo w pon @ ma przyjsc...wiec co myslicie??ze w sumie nie wiadomo czy test byl blednie zrobiony??ehh jak ja dozyje do poniedzialku??;-(

Zajaczek jak ja zrobilam test to myslalam ze sie porycze bo bardzo chce tego bobaska...i teraz w sumie nie wiem co bedzie??jak sie nastawiac??nie chce robic testu zanim termin @ nie bedzie...ale przeciez jakby byla ciaza to musialyby byc juz jakies objawy czy nie??

reklama
gie-oska jesli nie pokazalo sie w polu kontrolnym ze test nie wyszedl, to byl dobrze zrobiony. A ta kreska mysle ze dlatego taka slaba, bo przed terminem @ zrobiona :-):-) Ja jestem zdania ze jak test jest zle zrobiony to sie nic nie pokazuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry