reklama
Haszitka
może kiedyś...
Oj ja na tempce sie nie znam, u mnie to nie zdaje egzaminu przez to że mam pracę zmianową i zawsze po pracy jak wracam do domu to temke miałam bardzo wsoka chyba za zmęczenia.
A czy owu jest zawsze naprzemiennie raz z jednego a raz z drugiego jajnika cz może bć np 3 razy z tego samego?
Czy wszscy mają problem z tym forum czy naprawdę nikogo nie ma z wyjątkiem mnie i niuni?
To zależy jakdziałają ci jajniki, jeżeli oba to czytałam, że powinno być naprzemiennie.
Ale mnie podczas owu boli całe podbrzusze a ni tylko jedna strona.
Teraz nie tylko coś się porą....o z moja temperatórą ale i piecze mnie zajebiście podprzusze.
A duphastonu nie brałam jeszcze. Poczekamy miesiąc albo dwa może będe miała pracę. Jak dziecko to i kasy więcej będzie trzeba.
A probowalas raz a porzadnie wyleczyc to zapalenie? Ja jak bylam mala to mialam non stop, pamietam, ze ciagle mnie swiedzialo i mialam straszne uplawy, ale nie widzialma w tym nic dziwnego, myslalam wrecz, ze tak po prostu ma byc. A potem Mama mnie wyleczyla Clotrimazolem i od tamtego czasu mialam kilka zapalen, ale to dla mnie za kazdym razem wielki szok jak ja moglam zyc z takim dyskomfortem! Teraz jak mi sie zrobi zapalenie, to prawie w panike wpadam i plakac mi sie chce - normalnie tragedia na skale ogolnoswiatowa ;-);-) Ale mam zachomikowane ze 2-3 tabletki dopochwowe z Clotrimazolem i oczywiscie Clotrimazol w masci i jak trzeba to sobie smaruje palcem gleboko cala pochwe po kazdym siusianiu :-) 3-4 dni i jestem zdrowa![]()
Olapolap ja tez stosowałam Clotrimazolum ale tylko kilka razy w zyciu, mam upławy ale to wszystko nic mnie nie boli nie piecze, ale bakterii jej sporo własnie dziś mialam jechac do gina po cos dla meża ja stosuje teraz Laktovaginal, ale zeby sie wzajemnie nie zarazac ( jak Evcia pisała) to musze tez wykurować męzusia.
No ale nie pojechałam dzieki mojej wspaniałej pracy

Mozecie cos wiecej napisac o tym lekarzu??
Ja byłam u niego pierwszy raz w styczniu tego roku wydał mi sie konkretny i rzeczowy, a poszłam do niego z polecenia znajomej połoznej, która twiedzi, ze jest najlepszym lekarzem ginekologiem w Lublinie jesli chodzi o prowadzenie ciązy i staranka. Wiecej mozesz poczytać na stronie: znany lekarz .pl
Pysia on przyjmuje w poradni CenterMed na wateranów i mam tylko numer na rejestracje 081-533 82 65 lub 081-537 19 75
tylko taka krteczke mi dal...
Bablyss dziekuje bardzo, a przy okazji zapytam, byłaś u Pana dr Swatowskiego ostatnio?
Swoją droga to nie wiem czemu nie daje wizytówek, wszyscy rozdaja je na prawo i na lewo czyzby miał przesyt pacjentek, bo ja bym chciał, zeby w przyszłości prowadził moja ciażę i niewyobrażam sobie nie miec do niego tel. komórkowego

Pysiula-kochana-usmieszki dla Ciebie!!!Przesylam troszke slonka...mam go duzo dzis za oknami!
Kochana jestes Kropeczko, promyczki wchłaniam w kazdych ilosciach.;-)
Nektarynko życze owocnych staranek

asiucha-L
Fanka BB :)
To moja próba z tym A.
Ja mnie ostatnio bolał prawy jajnik i teraz przez chwilę mnie też pobolewał i się zastanawiam cz to nie owu. Myślałam że teraz będzie z lewego jajnika owu jeśli jest naprzemiennie to powinna być z lewego.
Ja mnie ostatnio bolał prawy jajnik i teraz przez chwilę mnie też pobolewał i się zastanawiam cz to nie owu. Myślałam że teraz będzie z lewego jajnika owu jeśli jest naprzemiennie to powinna być z lewego.
HEJ Hej! Jestesmy tylko ja np w pracy wiec podczytuje tylko ..
Ja nie mam zaufania do kolorowych jogurtów i raczej staram sie w domu miec kefirki zwykłe i to nie z danone, bo jakies sztuczne są... moi przepadaja za :-)kefirem!!
Ja nie mam zaufania do kolorowych jogurtów i raczej staram sie w domu miec kefirki zwykłe i to nie z danone, bo jakies sztuczne są... moi przepadaja za :-)kefirem!!

ach ..ale zgłodniałam..ale czarujesz..Ale zrobiłam pych ciasto.
upiekłam murzynka, ściełam górę, posmarowałam go jagodami z syropu które sama robiłam, na to połówki wiśni z kompotu, na wieżch krem karpata, na to polera z gorzkiej czekolady.
Palce lizać:-)
reklama
Haszitka
może kiedyś...
Nie mów mi o takich pysznościach bo aż mi ślinka cieknie, juz od dwóch dni myślę o zrobieniu jakiegos ciasta, ale zwsze jest coś innego do roboty...Mniam mniam:-)
Ja musiałam, bo M dzisiaj z pracy przyjeżdza z gośćmi, a najważniejszy to jeden, jego bezpośredni przełożony

Zmykaz z pieskiem na spacer. Bestia obraziła się, bo z nim nie siedziałm, tylko w kuchni buszowałam.
Ostatnia edycja:
Podziel się: