reklama
Wisienka superrrr że się odezwałaś:-):-):-):-)

Kilolek gratuluję fasolkiWitajcie po długiej przerwie. Ja właściwie to tak bardziej gościnnie do Was wpadam z braku czasua dzisiaj chciałam się Wam pochwalić, że Kuba w listopadzie będzie miał rodzeństwo ;-)

wisienkaa1
Listopadowa mama '07
no wisienko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
witaj kochana!
pisz pisz pisz jak najwiecej
jak fajnie ze wrocilas do nas
nadrabiaj szybk zaleglosci
buzka!!!![]()
larvunia witaj nadrobic to nie mam szans
ale postaram sie byc na bieżąco
O Wiśnia hejka;-)
Oj Wisienka... kopę lat:-)
dzień doberek:-)
Wisienka no wreszcie kochana:-)
witajcie
dziekuje za powitanie :-):-)
Witajcie po długiej przerwie. Ja właściwie to tak bardziej gościnnie do Was wpadam z braku czasua dzisiaj chciałam się Wam pochwalić, że Kuba w listopadzie będzie miał rodzeństwo ;-)
gratuluje
Wisienka superrrr że się odezwałaś:-):-):-):-)
rowniez witam :-)
mój snek to taki łobuz, że raczej tylko wieczorkiem moge do was zajrzeć jak ktoś inny się nim zajmuje lub jak śpi, bo inaczej kończy się płaczem i ciągnięcie za myszke i stukaniem w klawiature (czyli psuciem mi laptoa)

a co tam u was?
mój snek to taki łobuz, że raczej tylko wieczorkiem moge do was zajrzeć jak ktoś inny się nim zajmuje lub jak śpi, bo inaczej kończy się płaczem i ciągnięcie za myszke i stukaniem w klawiature (czyli psuciem mi laptoa)
a co tam u was?
u mnie to samo :-) dzieci chyba tak maja... chociaz niektym z tego co widze udaje sie pisac z dziecmi na kolanach... u mnie taka opcja odpada

kalka24 witaj

bira
Listopadowe mamy'07
Hej :-)
Kilolek gratulacje :-)
Kalka 24 witaj :-)
Kilolek gratulacje :-)
Kalka 24 witaj :-)
bira
Listopadowe mamy'07
Ja na szczęście też mam już spokój z moją damą. Dłużej dzisiaj bym z nią nie wyrobiła...
Dziewczyny ile tak ilościowo (chodzi mi o ml) Wasze dzieci wypijają mleka. Niekoniecznie czystego, może być w każdej postaci... ja już pomału dostaję depraesji, bo moja mądra Ingusia nie pija prawie wcale mleka.. Dzisiaj już wymiękłam i się poryczałam, bo nie mogłam jej kropeki wcisnąć... To jest taki uparciuch, że szok...
Dziewczyny ile tak ilościowo (chodzi mi o ml) Wasze dzieci wypijają mleka. Niekoniecznie czystego, może być w każdej postaci... ja już pomału dostaję depraesji, bo moja mądra Ingusia nie pija prawie wcale mleka.. Dzisiaj już wymiękłam i się poryczałam, bo nie mogłam jej kropeki wcisnąć... To jest taki uparciuch, że szok...
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Wisienko witaj.
Fajnie,że jesteś :-)
Kilolek wielgachne Gratulacje

Kalka24 Witaj i rozgosc sie :-):-)
Bira mój młody w sumie na noc i w nocy zjada kache,ale pierwsza butla to 240ml a druga zależy albo cała 240ml albo pół
Fajnie,że jesteś :-)
Kilolek wielgachne Gratulacje

Kalka24 Witaj i rozgosc sie :-):-)
Bira mój młody w sumie na noc i w nocy zjada kache,ale pierwsza butla to 240ml a druga zależy albo cała 240ml albo pół

Podziel się: