reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

reklama
Witam.
Jestem nowa na forum, czy mogę dołaczyc do listopadowych mam:-)?
Mam na imię Klaudia a mój smyk jutro będzie miał 15 miesiączków.
Pozdrawiam

no wisienko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
witaj kochana!
pisz pisz pisz jak najwiecej :tak:
jak fajnie ze wrocilas do nas :tak:
nadrabiaj szybk zaleglosci :tak:
buzka!!! :-D

larvunia witaj nadrobic to nie mam szans :) hehe
ale postaram sie byc na bieżąco

O Wiśnia hejka:tak:;-)

Oj Wisienka... kopę lat:-)

dzień doberek:-)

Wisienka no wreszcie kochana:-)

witajcie
dziekuje za powitanie :-):-)

Witajcie po długiej przerwie. Ja właściwie to tak bardziej gościnnie do Was wpadam z braku czasu :zawstydzona/y: a dzisiaj chciałam się Wam pochwalić, że Kuba w listopadzie będzie miał rodzeństwo ;-)

gratuluje

Wisienka superrrr że się odezwałaś:-):-):-):-)

rowniez witam :-)

mój snek to taki łobuz, że raczej tylko wieczorkiem moge do was zajrzeć jak ktoś inny się nim zajmuje lub jak śpi, bo inaczej kończy się płaczem i ciągnięcie za myszke i stukaniem w klawiature (czyli psuciem mi laptoa) :sorry2:

a co tam u was?

mój snek to taki łobuz, że raczej tylko wieczorkiem moge do was zajrzeć jak ktoś inny się nim zajmuje lub jak śpi, bo inaczej kończy się płaczem i ciągnięcie za myszke i stukaniem w klawiature (czyli psuciem mi laptoa) :sorry2:

a co tam u was?

u mnie to samo :-) dzieci chyba tak maja... chociaz niektym z tego co widze udaje sie pisac z dziecmi na kolanach... u mnie taka opcja odpada :sorry2:

kalka24 witaj :tak:

Hej Dziewczyny.
Jaki tu macie ruch wieczorkiem:-)
Mój młodzik poszedł własnie spac to chwile czasu mam.

Kilolek ja tez gratuluje:)

a ja wykonczona jestem...
ide zaraz mojemu misiowy robic cos do jedzonka...
wpadne tu jeszcze chwilke przed snem...
buziole!

Ja na szczęście też mam już spokój z moją damą. Dłużej dzisiaj bym z nią nie wyrobiła...

Dziewczyny ile tak ilościowo (chodzi mi o ml) Wasze dzieci wypijają mleka. Niekoniecznie czystego, może być w każdej postaci... ja już pomału dostaję depraesji, bo moja mądra Ingusia nie pija prawie wcale mleka.. Dzisiaj już wymiękłam i się poryczałam, bo nie mogłam jej kropeki wcisnąć... To jest taki uparciuch, że szok...

reklama
Wisienko witaj.
Fajnie,że jesteś :-)
Kilolek wielgachne Gratulacje :tak::tak:
Kalka24 Witaj i rozgosc sie :-):-)

Bira
mój młody w sumie na noc i w nocy zjada kache,ale pierwsza butla to 240ml a druga zależy albo cała 240ml albo pół :tak:

Do góry