reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Weronike jak zapytam czy cce jesc to kiwa glowa ze tak i jeszcze tak smiesznie robi"hmmm" ale wiadomo ze o to chodzi.czy ja wiem czy cwiczy nowe słowa?bełgocze jak najeta:-):rofl2: ale ja zaczelam mowic jak mialam ok 2lat a moja siostra jeszcze pozniej,wiec az tak sie jeszcze nie martwie.ale zapytam endokrynologa jak bede we wtorek na kontroli czy moze jakies badania psychologiczne jej zrobic

Mysle ze badania sa zbedne.Jak by miala 3 latka i nie mwoila wcale to wtedy bys mogla isc na takie badania a tak Moim zdaniem dzieciatko swietnie sie rozwija:tak:

Dobra ja uciekam bo sie tylko wkurzam przed tym laptopem taki omulny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dobranoc dziewczyny:-)Nie upijcie sie tym winkiem;-)

reklama
Do góry