Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no nie przesadzajmy koleżanko :]Mój też był chudzielec jak się poznaliśmy. Tak samo ja dosłownie 57 kg żywej wagi a teraz laweta pierwsza klasa( chodzi o mnie)
ojj tak jest cos w tym :]cos jest w powiedzeniu że faceci "tatusieją"
zgadzam sieBo te ciuszki z ciucholandów zazwyczaj są firmowe przynajmniej w większości przypadków. Ja mojej siostrze dużo rzeczy kupowałam i na prawdę jest z nich zadowolona także ja pewnie tez będę buszować, bo na prawdę warto.
Ja jak juz wyrusze na łowy to takze zmaierzam zaczepic ciuholand tym bardziej ze jak wygotuje ubranka i sie zniszczą to nie bedzie az tak zal. Oczywscie "nówki" tez smyk bedzie miał :]ja jeszcze nie czuje :-( tzn czuje co jakis czas takie pikniecia ale nie wiem czy to to ?Ja też dzisiaj nabyłam kilka sukienusiekŚliczniaste bardzo:-)
Dziewczyny mam pytanko do WasJak częśto czujecie ruchy Waszych maluszków?? Czy to jest co jakiś czas czy może raz dziennie??? Ja zaczęłam się trochę martwic:-( Malutka kopnęła mnie dzisiaj z 2 razy
W nocy spac nie mogłam, zaczęłam ją zaczepiac, zmieniałam pozycję żeby zachęcic ją do ruchu no i na szczęście dostałam kuksańca i mogłam spokojnie zasnąc.

gratulacje obrony :] mnie toczeka we wrzesniu, w tym semestrze chce pozaliczac egzmainy, zdac prace i umowic sie na wrzesien czy tez październik :-) jakos nie chce isc z brzuchem bo boje sie ze przez moje stresy źle wpłyną na dropsika ! wiec wole we wrzęsniu, po wakacjach moge sie stresowac ;-)Cześc Dziewczyny! Obroniłam się.... na 5 :-) hurrrrrrraaaaaa!!!!! Mam z głowy.
Dziękuję wszystkim za trzymane kciuki!Strasznie mi miło za taką dużą ilość słów wsparcia!!! strasznie aktywne jesteście na tym forum, czytania miałam, a czytania, ale to fajne jest, gorzej jak sie pisze a pozniej przed kilka dni ani jednej odpowiedzi.
Pieska też mam, znajdę, już nie jest młody, pęcherz ma co prawda zdrowy, ale stawy wysiadają, jak go tak bardziej boli, to sobie tak obgryza opuszki, że musimy mu bandażować przed każdym spacerem... a teraz się zakochał, siedzi w domu, wyje patrząc przez okno, trzęsie się, piszczy. masakra. A na kastrację juz za poźno.
Co do dziąseł, to też ostatnio mi puchna i krwawią. Nie jakoś drastycznie,ale wygodne i przyjemne to nie jest. :-(
Strasznie stersujący ten weekend był dla mnie, musze dziś trochę odpocząć, bo jutro do pracy :-(
Trzymajcie sie cieplutko;-), spijcie słodko, inech tylko ładne sny sie śnią lub w ogole!
![]()

moj"małżonek" zrobil dobra zapieknke <mniami> i zjadlam duzo i tez wygaldam jak piłka :] ale na kolacje jeszcze talerz pomidorówy łykneZgrzeszyłam, zrobiłam na kolację domowe hot-dogi i wciągnęłam dwa, teraz czuję że spuchnę i nie będę mogła się ruszać![]()

Sałatka kicha jak cholera, bo nie dość że tylko jedna to jeszcze jakaś taka kiepskawa bo tylko kap. pekińska zalana majonezem i mini częściami papryki. Której de fakto nie trawię!
Kurczak w całości a nie w kawałeczkach....

O nie! Ja będę na nim nieaktywna, bo nie umiem zdjęć wrzucać![]()

- niech się wykaże ;-)