reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Cześć,

gratulacje dla zafasolkowanych w międzyczasie!

Widzę że ostatnio pojawiła się Nieniuś ...popatrzyłam na jej suwaczek iii ..... już tak mało czasu zostało do końca :-D kurczę jakie to dziwne wrażenie tak z boku hehe że jeszcze niedawno był sam początek a zaraz pewnie zobaczymy zdjęcia dzidzi :tak::tak:

:-), pełne 35 tygodni dzisiaj :tak:

Zrobiłam wczoraj rundkę po porodówkach i już chyba wiem co i jak tzn. gdzie hihihi

Trzymam kciuki za testujące niebawem :tak:

reklama
Witam sie z wami dziewczynki poniedzialkowo mala karolinka dzis juz bedzie w domciu takze jade ja odwiedzic malenstwo kochane :-D

Widze rowniez nowa fasolke z czego sie bardzo ciesze i gratuluje :-):tak:

Andzia s oby miala racje moze w tym cyklu sie uda kto wie :tak:

Ewe trzymam kciuki za maj to piekny miesiac napewno bedzie sprzyjac milosnym uniesieniom hehe:-D

ja dzis ogladalam dziendobry tvn byl tam dzis temat poswiecony mama ile czekaly na swoje malenstwa i co czuly az mnie scislo w sercu wyobrazcie sobie ze teresa lipowska ( basia z m jak milosc) czekala na swoje malenstwo 10 lat :szok:masakra i jak juz wybrala adopcje to nagle zdarzyl sie cud :tak:

Wienc moze cuda sie zdarzaja trzeba tylko mocno wierzyc:tak:

Milego dnia dziewczynki pozdrawiam was serdecznie:-D

Dziewczynki a może jakieś zaklęcie dla mnie?

Właśnie dzisiaj złożyłam nowe aplikacje. Dwie oferty pracy w biurze.

Trzymać kciuki i to porządnie!

Oglądałam rano program o dobieraniu sie par zgodnie z grupą krwi odnośnie dzidziusia:
i tak jeżeli:
KOBIETA MĘŻCZYZNA

0 0
A A, 0
B B, 0
AB AB, 0

(dziecko w późniejszym wieku lub w ogóle)

0 0, A, B, AB

Wygląda, ze u nas dobrze, ze wcześniej nie było dziecka, bo ja mam grupę 0 a M ma AB

Gratulacje dla świeżej fasolki:-)

Cześć Dziewczynki!
super, że fasolki się sypią wspaniale się zaczyna kolejny miesiąc...
w Czwartek ide na swoją pierwsza wizyte w tej ciąży do gin i denerwuje sie troszke...powiedziała ze bedziemy tetna słuchać, jestem bardzo szczęśliwa i zdenerwowana..:baffled:
........dalej nie ma objawów oprócz DUZYCH PIERSI hihi
Wygląda na to że musze jak najszybciej zanieść szefowi zaświadczenie bo zwolnienia sę szykują a ja po 13, 14 h to już chyba nie wysiedze w pracy...boje sie o fasoleczke..
Pozdrawiam Was!:-D:-D

Cześć Dziewczynki!
w Czwartek ide na swoją pierwsza wizyte w tej ciąży do gin i denerwuje sie troszke...powiedziała ze bedziemy tetna słuchać, jestem bardzo szczęśliwa i zdenerwowana..:baffled:
Wygląda na to że musze jak najszybciej zanieść szefowi zaświadczenie bo zwolnienia sę szykują a ja po 13, 14 h to już chyba nie wysiedze w pracy...boje sie o fasoleczke..

A to zanieś zwolnienie, i kurna dbaj o siebie a nie praca w mega nadgodzinach!!!!

hej, witam z rana..... ja wciąż mam mega chandre..... @ nadal nie ma... ale teraz to juz i cycki mnie nie bolą i brzuch nie boli i nic nie czuje.....:zawstydzona/y:
:tak:;-):tak:;-):tak:;-) ja tam trzymam kciuki! :-D
hej dziewczyny!
Eve-ja tez!!!!!
nie ma sprawy :-D ale reszta ma kategorycznie zafasolkowac w marcu i kwietniu! :rofl2:
Witam poniedziałkowo, marcowo i całkiem słonecznie wszystkie :tak:
Nie wiem jak u was bo u mnie zimno, ale mimo wszytsko czuję jakoś wiosnę w powietrzu :-D
Eve widzę że badanka porobione więc już prawie.... do biegu gotowi ...START!!! :-D:-D:-D
Buziaki ;**********
u mnie tez piekne slonko swieci i mi w plecki grzeje przez okno! :-D a co do ..."biegu" :-D narazie bawimy sie w podchody :-D:-D:rofl2:
Cześć,
Zrobiłam wczoraj rundkę po porodówkach i już chyba wiem co i jak tzn. gdzie hihihi
:-D ach jak to szybciutko zlecialo! a z ciekawosci ktorą poroduwczke na dzien dzisiejszy obstawiasz!?
Witam sie z wami dziewczynki poniedzialkowo :-D
Ewe trzymam kciuki za maj to piekny miesiac napewno bedzie sprzyjac milosnym uniesieniom hehe:-D
Milego dnia dziewczynki pozdrawiam was serdecznie:-D
oj dzieki Sisi!
Kciuki zacisniete! musi sie udac! :tak:
Cześć Dziewczynki!
masz najprzyjemniejszy objaw ze wszystkich !!!! :-D:-D:-D daj znac po wizycie!!!! nie zapomnij o nas!!!! :rofl2:

A to zanieś zwolnienie, i kurna dbaj o siebie a nie praca w mega nadgodzinach!!!!

..tak chyba zrobie.., tylko że ja pracuje co drugi dzień a mój kolega idzie teraz na urlop bo dziecko mu sie urodzi na dniach więc pasowałoby na razie tu zostac ale porozmawiam z lekarką i zobaczymy co powie...
sorry za ten egoizm ale mnie sie wydaje normalne ze tyle pracuje, a czasami potrzebuje opini kogos kto na to obiektywnie spojrzy
masz racje pomyśle o sobie i fasolce...:-)
dzięki

w.kropeczko dziekuje ci kochana za cieple slowa.... u mnie niestety slonko nie swieci, pogoda akurat na chandre.....buziaki dla ciebie :***

Marzenixx w takim razie wysyłam radosne promyczji w twoją stronę z malopolski! U mnie jest naprawdę piękna pogoda i wiosnę czuc w powietrzu całymi płucami! mam nadzieje, ze ta wiosna niedlugo zagosci tez w Twoim serduszku i w sercach wszystkich nas staraczek! Buziaki!:-)

Witajcie dziewczyny weszlam na ta strone przez przez przypadek siedze na zupelnie innej ale bardzo mnie zainteresowalo to co piszecie zdazylam tylko jedna strone przeczytac ale wiecie co napisze narazie tylko tyle ze mam 36 lat i rocznego syna !!!!!przez 13-14 lat bardzo intensywnie sie staralam szpital co msc zastrzyki itd.koszmar nikomu tego nie zycze ale moj synus zostal poczety bez lekarzy ,nigdy wiecej juz im nie zaufam !!!!!:no::no::no:
jesli ktoras z was jakies podobne przezycie i pytania to napisze wam i odp na jakies pytania jak sa.....:-D

Mamamikolaja-kochanie-serdeczne gratulacje!!! Ale mnie zaintrygowalas twoja historia-odwiedx jeszcze raz koniecznie nasze forum i napisz wiecej na swoj temat. 13 lat to bardzo dlugo...ale wspaniale ze wam sie udalo! A swoja droga-co zastosowaliscie, ze wszystko skonczylo sie pozytywnie?

czy ktoras z Was wie moze co u MARTYNKI222 bo miala miec inseminacje w sobote lub w piatek i sie nie odzywa.....POZDRAWIAM WSZYSTKIE!

Wlasnie-Romciu-brawo za pamiec! Martynko-co u Ciebie??? Napisz do nas koniecznie!!!:-)

Witam poniedziałkowo, marcowo i całkiem słonecznie wszystkie :tak:
Nie wiem jak u was bo u mnie zimno, ale mimo wszytsko czuję jakoś wiosnę w powietrzu :-D

Witaj Malwinko-ale optymizm bije z Twojego maila-tak trzymac! Widze ze węch ammy podobnuy bo mnie tez juz wiosna pachnie...:-D

w smie dobrze.. wczoraj troszke miałam wzdęcia przed smen ale to chyba dlatego ze jabłek za duzo zjadłam.. nie moge powiedziec ze to przez clo.. poza tym bardzo dobrze zobaczymy co dalej będzie.. napisz co tam u lekarza:-)

:-)

Nektarynko-no tak...jablkami sie zapchalas a potem klopoty:-):-D:-) mam adzieje, ze clo nie bedzie mialo skutkow ubocznych i da szybkie fasolkowe efekty! powodzenia! I mniej jablek prosze na noc!!!:rofl2:

:tak:

Nenius-Tobie kochanie zaledwie miesiac z gorka jeszcze zostal...wow!!! Ale Ci fajnie!!! I brawo za wybranie szpitala-rozsadna mamusia z Ciebie i rezolutna jak widze!
A jak tam Daria...mam nadzieje, ze juz nie choruje...co z przedszkolem? pamieta kiedys zastanawialas sie czy nie zostawic jej w domu bo te infekcje ciagle ja dopadaja....

Witam sie z wami dziewczynki poniedzialkowo mala karolinka dzis juz bedzie w domciu takze jade ja odwiedzic malenstwo kochane :-D
ja dzis ogladalam dziendobry tvn byl tam dzis temat poswiecony mama ile czekaly na swoje malenstwa i co czuly az mnie scislo w sercu wyobrazcie sobie ze teresa lipowska ( basia z m jak milosc) czekala na swoje malenstwo 10 lat :szok:masakra i jak juz wybrala adopcje to nagle zdarzyl sie cud :tak:
:-D

Sisi-obys sie zapatrzyla na malutka....ucaluj od nas karolinke!
O Lipowskiej kiedys czytalam w jakiejs gazecie...tez mnie wtedy wzruszyla jej historia...

Oglądałam rano program o dobieraniu sie par zgodnie z grupą krwi odnośnie dzidziusia:
i tak jeżeli:
KOBIETA MĘŻCZYZNA

0 0
A A, 0
B B, 0
AB AB, 0

(dziecko w późniejszym wieku lub w ogóle)

0 0, A, B, AB

Wygląda, ze u nas dobrze, ze wcześniej nie było dziecka, bo ja mam grupę 0 a M ma AB

Gratulacje dla świeżej fasolki:-)

Niuniu-trzymam kicukasy za prace!!! A gdzie szukasz-w jakim miescie?
Z ta krwia to nie rozumiem do konca...czy to znaczy ze ta pierwsza kolumna to dobre dobranie sie, tak? Wierzycie w takie rzczy? bo ja jeszcze nie mam zdania...pierwsze o tym slysze...

A ja wrocilam od internisty zadowolona, a jutro na 17.30 ide jeszcze do ortopedy. Pani doktor poogladala wyniki i powiedziala, ze wcale nie jest tak zle!!! Ze te podniesione poziomy jak sie bada jednorazowo to sa niemiarodajne i musze powtorzyc badania, ale jej zdaniem to przyczyną moich klopotow z noga nie jest RZS (reumatoidalne zap.stawow) ale cos innego-byc moze ten ubytek chrzastki i przerost cialka hoffy...ale dokladnie to pokaze dopiero czerwcowy rezonans kolana. jesli by sie to potwierdzilo i noga bedzie dalej puchnac i bolec to najprawdopodobniej czeka mnie operacja i powinno byc po klopocie.
Uffff oby jeszcze jutro specjalista tez mnie tak pocieszyl jak ona to bedzie bardzo dobrze! Bo szczerze wam powiem moje kochane, ze juz wolalabym isc na szybki zabieg i polezec tydzien a potem miec spokoj, niz nie znac diagnozy i tak czekac jak noga najpierw boli- potem puchnie-potem nie boli i odpucha i znowu boli...i tak w kolko co kilka dni....

eve84 dzieki slonce za kciuki, ale nie sadze zeby sie udalo.... nie mam zadnych objawow... kilka dni temu bolaly mnie straszliwie piersi , dzis nie boli mnie juz nic... nawet brzuch na @.....
ja bede za ciebie trzymac kciuki zeby rzeczywiscie maj nalezal do ciebie:-D

reklama
Cześć Dziewczynki!

Camelia-zgadzam sie z Eve...takie objawy ciazy jak twoje to by niejedna z nas chciala miec, nawet w ciaży niebedąc:-D:-):-D
A co do L4...ja jestem zawsze na tak w takich kwestiach i namawiam cie na leniuchowanko w domciu z sleczenie w pracy pol doby! Fasolka i mamusia teraz najwazniejsza...a praca nie zajac, nie ucieknie!

:tak:;-):tak:;-):tak:;-) nie ma sprawy :-D ale reszta ma kategorycznie zafasolkowac w marcu i kwietniu! :rofl2:

u mnie tez piekne slonko swieci i mi w plecki grzeje przez okno! :-D a co do ..."biegu" :-D narazie bawimy sie w podchody :-D:-D:rofl2:

:rofl2:

Eve w takim razie jestesmy umowione...i jeszcze Pysiaczek do nas chyba dołączy...choc nie, chyba Pysia startuje juz w kwietniu! A Ty tam uwazaj z tymi podchodami, bo jeszcze was co podejdzie:-D:-D:-D

..tak chyba zrobie.., tylko że ja pracuje co drugi dzień a mój kolega idzie teraz na urlop bo dziecko mu sie urodzi na dniach więc pasowałoby na razie tu zostac ale porozmawiam z lekarką i zobaczymy co powie...
sorry za ten egoizm ale mnie sie wydaje normalne ze tyle pracuje, a czasami potrzebuje opini kogos kto na to obiektywnie spojrzy
masz racje pomyśle o sobie i fasolce...:-)
dzięki

Camelia-jaki egoizm!!! Kochanie-nie zartuj! jak chcesz byc ok wobec kolegi i szefow i JESLI CZUJESZ SIE DOBRZE I NA SILACH to pare dni dluzej ci nie zaszkodzi, ale nie traktuj pracy po 13 godzin na dluzsza mete jako norme...bo to moze zaszkodzic i zdrowiu Twojemu i fasolce.

Do góry