reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
JOANNA73-Ja tez przylaczam sie do gratulacjii:-):-):-)
MALINKA-ja tez czasem sie wkurzam na nk ,szczegolnie jak jako zaproszenie przysylaja jakies reklamowki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale z wieloma osobami jednak kontakt sie odnowil i fajnie czasem wrocic do lat mlodosci:tak:
Oj mi tez bylo jakos dziwnie jak odstawilam Dawida od piersi,:-D:-D

No dobra ja uciekam Dawid sie obudzil ,aupke dostanie i idziemy na spacerk a potem po Kubusia do szkoly:tak:a potem z Kuba nauka troche zabawy i M jak milosc:-D:-Dwiec odzwe sie wieczorkiem:-):-):-)

Witajcie.
wpadłam nachwile bo zaraz lece pisac pracę.ja juz rano sie ze wszystkim ogarnełam,Weronika psi na dworzu,nadrobiłam co napisałyscie.U mnie od rana pogoda boska tylko troche wieje,ale poza tym jest super.niestety u nas na wschodzie jest jeszcze snieg:-(
doris witaj w gronie.Uwazaj bo sie uzaleznisz od nas:-D

Cześć dziewczyny!
Nie mam chwili żeby zajżeć nz forum i poczytać, czy coś napisać.
Mój synek od trzech dni wisi cały czas przy piersi, jak odkładam do łóżeczka to próbuje wcisnąć sobie rączki do buzi i je ssać(na jednej zrobił sobie siniaka tak mocno ssał)i po chwili krzyk i płacz. Nie pomaga noszenie, mówienie, głaskanie, jedyna rada to cyc:-( i tak possie chwile i usypia, ja odkładam go do łóżeczka, poźniej budzi się np. za 20min i to samo rączki do buzi i płacz. Czasem pośpi dłóżej jak po karmieniu trzymam go na rękach.
Może któraś z was miała podobny problem?
wiweioreczka ja w 2 i 3 miesiacu miałam ten sam problem.bo w 2 i 3 mieisacu dzieci sie bardzo intensywnie rozwijaja i potrzeebuja wiecej jedzenia.w tym czasie karmiłam Weronike nwet co godzien a karmiłam po pół godziny i nie psała przy cycu!:szok:masakra.ale jakos dałam rade w razie potrezby po wiecozrnym cycu dostawała jescze butle naweyt i 120ml potrafiła zjesc,i wtedy dłuzej spała a ja mogłam w nocy"produkowac " mleko:-D
ja w aptcece kupowałam herbatki mlekopędne ale nie hipp czy inne granulowane.takie zwykłe w patece do parzenia chyba za 5zł 30 czy 40 toerebek.do tego duzo wody mineralnej i soku jakblkowego.no i jakos szło.mała po tej herbatce miała większe gzay ale nic poza tym.a na poczatkutez wypluwała smoka-więc jej lekko przykrywałam pieluszką i tez pukałam w smoczek jak dowikła. i w oncu zaskoczyła:-)to jest poprsotu skok rozwojowy i trzeba go przetrwac.a jak usypia przy cycu to wyciagaj,to sieobudzi i bedzie jesc:-D

O widziałam teraz reklame Ostry Dyżur znowu będzie w polsacie od 9 marca nowa seria:szok:
kolejna SERIA?:szok:

AGNES123-JA czytalam ze Kubusie sa niezdrowe ze wzgledu na zeby,ze niby sa geste i sie osadza na zebach a potem jest prochnica:-)
Ale ja tam daje ,niecodziennie,na co dzien to Dawid pije wode ale jak kupie Kubusia to tez mu dam sie napic:-)

laura na szczescie tego nie lubi i faktycznie od sokow szybciej dzieci lapia prochnice:tak:

Anabuba mam nadzieje ze i ja przetrwam i produkcja mleka ruszy:-)
Mam pytanko jakie mleczko najlepiej podać? kupilam jeszcze w ciąży na wszelki wypadek Bebilon 1 HA, czy może polecacie inne?

reklama
ja daje bobofruty i nieraz z woda rozrabiam albo daje klaorwne bobofruty.herbatki tez bo wody nie pije.no i wo ogole mało pije poza malekiem:-)
dobra baby ide bo jak nie wylacze BB to nic nie npaisze,a patrzec jak sie młoda obudzi i P mi brzeczy ze on tez chce do kompa:crazy:
do wieczora

Do góry