w.kropeczka
Fanka BB :)
w.kropeczko dziekuje ci za piekne slowa otuchy, az sie pobeczalam jak dziecko....:--( zreszta od wczoraj co chwile placze tylko.... pieknie to wszystko napisalas.... dziekuje ci. :**
Marzenixx-nie płacz juz skarbie ...dosyc juz sie napłakałas od wczoraj -teraz tylko sie porzadnie usmiechnij a zobaczysz ze wszystko od razu wyda sie lepsze a jutro od rana zaswieci u Ciebie slonko-obiecuje!!!
WITAM KOCHANE
Idę na 20:00 dać się zmacać obcemu facetowi. Zobaczymy czy są jakieś pęcherzyki.
Nie wiem dlaczego ale zaczynam się denerwować, mam jakieś dziwne lęki.
Hanka-miłego "macania"...ikoniecznie napisz co i jak na wizycie-trzymam kciuki ! No aletego ginka swoejgo to podsumowalas

hei dziewczynki!
Mam okropnego dola,placze i nie moge sie uspokoic:-(
Dostalam odpowiedz od gina bo dostarczylismy sperme mojego i wyszla bardzo zla,on jeszcze nie wie,jak ja mu to powiem?bede pewnie plakac:-(
Mamy skierownie do kliniki ktora sie tym zajmuje,troche daleko od nas i czeka sie na wizyte 4 miesiace:-(
ICSC---teraz bede myslec czy sie uda...zwarjuje..dlatego probujemy 8 miesiecy i nic!!!
Babo-kochanie-bardzo mi przykro... Ale wiesz co tak sobie mysle, ze jednak moze to prawda co pisza dziewczyny, ze powinniscie ponownie zbadac nasienie meza, moze jednorazowa ocena nie wystarczy - tymbardziej, ze nie znasz zadnych parametrow? lekarz mogl powiedziec "jest zle", ale bez konkternych danych nie jestes przeciez w stanie ocenic jak zle...Moze wcale nie jest tak zle jak sobie teraz myslisz?
Babo-nie smuc sie kochanie-najwazniejsze ze macie skierowanie do specjalistow i skoro je dostaliscie to znaczy ze sa metody i sposoby, jest wiec nadzieja...przytulam Cie mocno i szczerze mowiac to ja bym tak czy siak ponownie zbadala nasienie za 2 -3 miesaice...nigdy nie zaszkodzi...
Wiem ze to nielatwe taka diagnoza i nie jest latwo rozmawiac na te tematy-szczegolnie gdy wina lezy po stronie mezczyzny-ale musisz byc silna i musisz okazac mezowi wsparcie, bo dla faceta to dopiero cios bedzie...badz dzielna i miej nadzijeje-ona czasem dziala cuda!
A co do grup krwi, ja wierze w jedzenie zgodnie z grupą krwi, bo jak jem co najmniej w połowie mięso to dobrze się czuję, jak braknie mięsa w jadłospisie to mam wrażenie, ze czegoś mi brakuje, zmienia sie samopoczucie...... Sprawdza się też co do charakteru.
Kropeczko, to są podane prawidłowe dobory grup krwi kobieta - konkretna grupa do mężczyzny konkretna grupa, np gdy kobieta ma grupę 0 to najlepiej by mężczyzna miał też gr 0, kobieta ma gr B to mężczyzna gr B lub 0 (nigdy na odwrót)
Podobno ma to związek z budową genetyczną związaną z daną grupą a rozwojem dziecka i chorobami.
.
Dziekuje Niuniu za info...ja mam grupe O i moj maz tez O, czyli ze pod tym kątem toraczej jestesmy ok...tak?
A co do diety zgodnej z grupa krwi-nigdy sie tym nie interesowalam, ale ...cholerka-musze poczytac o tym wiecej, moze cos faktycznie w tym bedzie...
A ja dziś mam wizytę u lekarza mam nadzieje, że jakieś usg będzie wolne to może nie będę musiała czekać do czwartku. Ale znając moje szczęście to wszystko będzie zajęte i pozostanie mi 3 dni czekania. Dziś odbieram wyniki badań, w nocy miałam koszmary. Śniło mi się, że miałam kiłę
Proszę trzymajcie kciuki
KINGUS-kciuki zacisniete mocno i puszcze dopiero jak bedziesz po wizycie! Mam nadzieje, ze uda ci sie juz cosik podejrzec i przyniesiesz nam same dobre wiesci!
A co do snow...zwykle na jawie bywa odwrotnie! :-)
jakie są te wyniki? czy mogłabys pokazac parametry?
moj m tez ma slabe nasienie.. staramy sie 7 - 8 m-cy bezskutecznie
wiecie co dzis sie dowiedzialam ze moja kolezanka jest w ciazy , starala sie ok. 5 m-cy miala lekkie pco, jest szczeliwa , ja tez sie ciesze, ale z drugiej strony zadroszcze jest 8 lat młodsza ode mnie, taki doół kiedy mnie sie uda ;(
Elfa75-uda sie i Tobie, zobaczysz!!! A poki co ciesz sie z kolezanka i zarazaj sie od niej fluidkami!!!
Tak to juz jest ze jednym udaje sie od razu-nawqet jak nie chca i sie nie staraja-a inni musza troszke poczekac, ale napewno bedzie dobrze! a jakie masz te wyniki meza? moze nie jest tak źle...