reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

w.kropeczko dziekuje ci za piekne slowa otuchy, az sie pobeczalam jak dziecko....:-:)-( zreszta od wczoraj co chwile placze tylko.... pieknie to wszystko napisalas.... dziekuje ci. :**

Marzenixx-nie płacz juz skarbie ...dosyc juz sie napłakałas od wczoraj -teraz tylko sie porzadnie usmiechnij a zobaczysz ze wszystko od razu wyda sie lepsze a jutro od rana zaswieci u Ciebie slonko-obiecuje!!!

WITAM KOCHANE
Idę na 20:00 dać się zmacać obcemu facetowi. Zobaczymy czy są jakieś pęcherzyki.
Nie wiem dlaczego ale zaczynam się denerwować, mam jakieś dziwne lęki.

Hanka-miłego "macania"...ikoniecznie napisz co i jak na wizycie-trzymam kciuki ! No aletego ginka swoejgo to podsumowalas:-D:laugh2::-D i jak sie tu przed takim "otworzyc":szok::laugh2::szok:

hei dziewczynki!
Mam okropnego dola,placze i nie moge sie uspokoic:-(
Dostalam odpowiedz od gina bo dostarczylismy sperme mojego i wyszla bardzo zla,on jeszcze nie wie,jak ja mu to powiem?bede pewnie plakac:-(
Mamy skierownie do kliniki ktora sie tym zajmuje,troche daleko od nas i czeka sie na wizyte 4 miesiace:-(
ICSC---teraz bede myslec czy sie uda...zwarjuje..dlatego probujemy 8 miesiecy i nic!!!

Babo-kochanie-bardzo mi przykro... Ale wiesz co tak sobie mysle, ze jednak moze to prawda co pisza dziewczyny, ze powinniscie ponownie zbadac nasienie meza, moze jednorazowa ocena nie wystarczy - tymbardziej, ze nie znasz zadnych parametrow? lekarz mogl powiedziec "jest zle", ale bez konkternych danych nie jestes przeciez w stanie ocenic jak zle...Moze wcale nie jest tak zle jak sobie teraz myslisz?
Babo-nie smuc sie kochanie-najwazniejsze ze macie skierowanie do specjalistow i skoro je dostaliscie to znaczy ze sa metody i sposoby, jest wiec nadzieja...przytulam Cie mocno i szczerze mowiac to ja bym tak czy siak ponownie zbadala nasienie za 2 -3 miesaice...nigdy nie zaszkodzi...
Wiem ze to nielatwe taka diagnoza i nie jest latwo rozmawiac na te tematy-szczegolnie gdy wina lezy po stronie mezczyzny-ale musisz byc silna i musisz okazac mezowi wsparcie, bo dla faceta to dopiero cios bedzie...badz dzielna i miej nadzijeje-ona czasem dziala cuda!

A co do grup krwi, ja wierze w jedzenie zgodnie z grupą krwi, bo jak jem co najmniej w połowie mięso to dobrze się czuję, jak braknie mięsa w jadłospisie to mam wrażenie, ze czegoś mi brakuje, zmienia sie samopoczucie...... Sprawdza się też co do charakteru.
Kropeczko, to są podane prawidłowe dobory grup krwi kobieta - konkretna grupa do mężczyzny konkretna grupa, np gdy kobieta ma grupę 0 to najlepiej by mężczyzna miał też gr 0, kobieta ma gr B to mężczyzna gr B lub 0 (nigdy na odwrót)
Podobno ma to związek z budową genetyczną związaną z daną grupą a rozwojem dziecka i chorobami.
.

Dziekuje Niuniu za info...ja mam grupe O i moj maz tez O, czyli ze pod tym kątem toraczej jestesmy ok...tak?
A co do diety zgodnej z grupa krwi-nigdy sie tym nie interesowalam, ale ...cholerka-musze poczytac o tym wiecej, moze cos faktycznie w tym bedzie...

A ja dziś mam wizytę u lekarza mam nadzieje, że jakieś usg będzie wolne to może nie będę musiała czekać do czwartku. Ale znając moje szczęście to wszystko będzie zajęte i pozostanie mi 3 dni czekania. Dziś odbieram wyniki badań, w nocy miałam koszmary. Śniło mi się, że miałam kiłę :baffled::baffled::baffled:
Proszę trzymajcie kciuki

KINGUS-kciuki zacisniete mocno i puszcze dopiero jak bedziesz po wizycie! Mam nadzieje, ze uda ci sie juz cosik podejrzec i przyniesiesz nam same dobre wiesci!
A co do snow...zwykle na jawie bywa odwrotnie! :-)

jakie są te wyniki? czy mogłabys pokazac parametry?
moj m tez ma slabe nasienie.. staramy sie 7 - 8 m-cy bezskutecznie

wiecie co dzis sie dowiedzialam ze moja kolezanka jest w ciazy , starala sie ok. 5 m-cy miala lekkie pco, jest szczeliwa , ja tez sie ciesze, ale z drugiej strony zadroszcze jest 8 lat młodsza ode mnie, taki doół kiedy mnie sie uda ;(

Elfa75-uda sie i Tobie, zobaczysz!!! A poki co ciesz sie z kolezanka i zarazaj sie od niej fluidkami!!!
Tak to juz jest ze jednym udaje sie od razu-nawqet jak nie chca i sie nie staraja-a inni musza troszke poczekac, ale napewno bedzie dobrze! a jakie masz te wyniki meza? moze nie jest tak źle...

reklama
Pewnie Kochna! zacisnij zeby i powiedz Mu,ze to jeszcze nie jest koniec swiata i ze wspolnie i tak osiagniecie zamierzony cel,ze to kwestia czasu..zobaczysz,ze inaczej sie poczuje...a pomysl jakby sie czul Twoj Maz,lub moj gdybysmy co wieczor szlochaly w poduszke...czulby sie sto kroc gorzej!pamietaj ze nadzieja umiera ostatnia! ja caly czas wierze,ze byc moze i nam sie uda naturalnie...i Ty rownierz zacznij tak myslec!buziaki!

:-)podpisuje sie pod tym i rekami i nogami i nawet moge jak w lambadzie:-)
Romcia-pozytywne myslenie to jest to!:-)

co tak pusto i cicho dzis.... wprawdzie nie udzielam sie zaczesto ale zawsze was podczytuje i tyle jest do czytania a dzisiaj tak pusto......gdzie was wywialo?

no ja jestem...ale faktycznie jakos dzisiaj luzu wiecej...jak mnie nie ma to piszecie jak oszalale i potem nie moge nadrobic, a jak jestem i moge czytac na biezaco to...puuusto

Ostatnia edycja:
Marzenixx-nie płacz juz skarbie ...dosyc juz sie napłakałas od wczoraj -teraz tylko sie porzadnie usmiechnij a zobaczysz ze wszystko od razu wyda sie lepsze a jutro od rana zaswieci u Ciebie slonko-obiecuje!!!

...

trzymam cie za słowo i czekam juro na słoneczko :*

no ja jestem...ale faktycznie jakos dzisiaj luzu wiecej...jak mnie nie ma to piszecie jak oszalale i potem nie moge nadrobic, a jak jestem i moge czytac na biezaco to...puuusto

heh ja mam to samo :-) jak jestem to nikogo nie ma a jak pracuje to rozmowy ciagna sie w nieskonczonosc :tak:

Kochane ja juz wrocilam od malej jest taka slodka ze szok tezce taka ma taki sliczny nosek i jest starsznie podobna do swojej mamusi:-Dciagle tez spi maly aniolek:-D

Bobo kochana nie wszystko stracone wazne ze wiesz na czym stoisz i do roboty poki mozna jeszcze cis zrobic buzki kochane papap:-D

Wymoczyłam tyłeczek w wannie z bąbelkami, nabalsamikowałam ciałko pachnącym balsamikiem. Wysuszę moje piękne wkurzające loki, zrobię się na lwicę dzisiaj. Zaraz się wystroję i make-up se walne.
Jak rozkładać nogi to z klasą.

Wymoczyłam tyłeczek w wannie z bąbelkami, nabalsamikowałam ciałko pachnącym balsamikiem. Wysuszę moje piękne wkurzające loki, zrobię się na lwicę dzisiaj. Zaraz się wystroję i make-up se walne.

dobrze powiedziane....:-D ja juz dawno sie nie stroilam na przytulanki...... az wstyd, trza sie wziąc na siebie....

Wpadłam na chwilkę bo zaraz mnie M przegoni.
W przychodni mają remont i... usg było w moim gabinecie :-D:-D:-D
Maluszek ma 1,4 cm i serduszko bije :-):-) Czyli nie musi być silnych mdłości żeby było dobrze;-)
W czwartek idę na dokładniejsze usg.
Wyniki ok nie mam kiły ;-);-)
Całuje Was wszystkie i dziękuje za kciuki :-)

Po prostu pełen profesjonalizm, proponuję jeszcze jakąś kolacyjkę przy świecach i romantyczną muzyczkęi będzie perfekcyjnie:)))
Niestety mój mąż wróci dzisiaj zbyt późno na takei zabawy...:zawstydzona/y::-(

reklama

a ja ostatnio to tylko wystawiam tyłek:szok: ale to romantyczne:baffled: czas to zmienić;-)

Do góry