reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

co ty nie wykonalne ;-)to musi byc coś zorganizowanego żeby trzeb było iść bo inaczej nikomu się nie będzie chciało albo K. będzie miał tysiąc innych rzeczy do zrobienia...
patrzyłam na pałac młodzieży i tosir i są zajęcia tylko że w tygodniu a ja o sobocie myślałam :baffled:
może taniec mu się spodoba mamy blisko dwie szkoły to może jutro się przejdę zapytać ;-)

reklama
łooo matko nadrobiła uffff :) ale zaprodukowałyście :szok:

oczywisćie nie wiem co komu odpisać :rofl2:

Życzonka dla soleniazntów, Zuzi, Olgusi i Kondzika na roczek buziaczki dla Was dzieciaczki :happy:

Zdróweczka dla Igorka, żeby te choróbska razem ze śniegiem zniknęły :angry:

mam nadzieje że spotkanko się Wam udało :-) na następne się oczywiście obowiązkowo stawię :happy:

Witam
Nikia jak tylko bedzisz mieć ochote daj znać:-):-):-):-) u nas teraz co środe bedzie towar to mozemy się wybrać kiedy bedzie Ci pasować.+
chyba chodzilo Ewelinie o Pilsudskiego:-)

mamy do siebie blisko:-D:-Dzreszta na spacer tez jestem chętna:rofl2:poślę ci numer na pw.
no tak rzeczywiście chodziło mi o Piłsudskiego... ale ze mnie gapa:crazy:... nie wiem gdzie moje dziecko na basen chodzi:-D:-D:-D

na takie stwierdzenie trzeba sobie zasłuzyc;-):-D
a tak serio to ja sama sobie napisalam;-)
po entuzjastce chyba jest fanka i wiecej juz nie ma;-)

Kasiu zdrówka:-)
Crunch i jak po lekarzu? zdrówka Igorkowi:tak:
Ewelina wkońcu obie mamy Konradkow;-) wiec zdrobnienia podobne:rofl2::-D
i jak Kondzik zobacyzł pływajaca siostre?
nie zdążył bo była juz w szatni :crazy:, ale zobaczył jak inni pływają... choć bardziej interesowały go kulki z automatu z pierścionkami:-D:-D:-D niż basen

a Nikia chyba ma drzwi??znaczy balkonowe?? ja jak tam wynajmowałam to mialam drzwi takie tylko i Dominika jak była mała wyrzucala mi przez nie zabawki...szczescie ze to parter był:rofl2::rofl2::rofl2:
coś mi sięprzypomniało jak to przeczytałam:
jak miałam ok 4-5 lat i mieszkaliśmy na blokach wyrzuciłam śmieci z kubła z 3 pietra:-D:-D:-D

betiniezła zaprawa w poniedziałek:rofl2:

kiciawitam:-)

Dziewczyny ale suprise:-) była koleżanak z synkiem i on ściągał z półki różne książki, z jednej wypadła koperta...a tam kasa z naszego wesela jeszcze:szok: ale fajne jaja:-)
we wrześniu 4 lata będzie:-)
Beti coś jak w starym polskim filmie "Nie lubię poniedziałków":-)
Madzikm niezła przygoda z tą książką.

No i zielone światełka pogasły ... wszystkie już poszły:crazy:
Ok sama tu siedzieć nie będę. Nadrobiłam zaległości i na razie uciekam;-)

Beti, takie ugryzione ciastka dawac , nieładnie :no::-)

Anneczka witaj, nastepnego to obowiązkowo nie omiń :tak: jak się czujesz Teściowo mojej córki? :-D

Agawa, a K. lubi tańczyć? (szukam kolejnych "podobieństw" naszych m.) :-D

Agatka - Reksio bossski, równie jak jego Włascicielka :-)

Ewelinas - niezłe miałaś pomysły ze śmieciami, a wysoko mieszkaliście? :-D

reklama
Do góry