reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Helloł :-)

Agawa gratuliję zdanych egzaminów :-) W SP 15 na Krupniczej tez są różne zajęcia na pewno karate ;-) (ale to w tygodniu http://www.tosir.com.pl/)
A PM to ma chyba dość bogatą ofertę :-)

Anneczka super że wróciłaś. Jak Marcelek? :-)

Beti - wczoraj mi się nudziło ;-)
Agatax - to fanie się ponudziłaś ;-) Super ta foteczka :tak:

Zaraz mnie P prześwięci - on sprzedaje a ja na forum siedzę ;-):-D
Nie ma to jak dobry podział obowiązków :rofl2:

no, no, no a ja wczoraj MjM przez to nieoglądałam , bo sie bawiłam suwaczkami:-D
Nie wiele straciłaś :-D Kinia szykowała się rodzić a tu nic :rofl2:

Kasiadove, śpisz? zdrowszaś już???
Juz nie :rofl2: Ale właśnie po śniadaniu jestem :szok: Chyba mi się poprawia, wzięłam w końcu ten antybiotyk, mąż mi kazał :tak:

Crunch zdrówka dla Igorka, super że mu się poprawia :-)

Nikia
to pochwal się później fotkami małego kurczaczka albo króliczka ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia - super, że Ci sie poprawiło:-)
aż sobie zobaczyłam na N :-D:-D:-D a to niespodzianka - chmurka :-D
Ja wczoraj złozyłam podanie do przedszkola - siostra Marysia przyjeła :-)

dzięki dziewczyny :-):happy:

nikia
no uwielbia tańczyć :crazy: nie zaciągnę go za nic w świecie chyba że wolny kawałek i można się pokiwać :-D:-D:-D a u was?

Błahaha widzę ze na naszym starym wątku będzie pani chmurka teraz pisać :rofl2::rofl2::rofl2:
:-D:-D:-D ja też zajrzałam ;-) a te zajcia no właśnie w tygodniu mają :baffled: no nic to przyszły semestr nam zostaje ...

crunch
a jaką maść dostałaś tą robioną smierdzącą? ja smaruje Mkołajka codziennie odkad byłam u tej lekarki i jak próbowałam raz nie posmarować to mu się wróciło :-( będę musiała pewnie znów się wybrać bo ma jakieś takie przebarwienia na brzuszku :dry:

Agunia zdążyłaś? czy dziecko pod drzwiami czekało;-);-);-)

anneczka1983 artykuł fajny :tak:aż mam ochotę na ten akryl ;-)a ty też robisz tak bez tipsów tylko sam dla wzmocnienia?

reklama
Hejka...zdążylam zdążylam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
kurcze ale pogoda sie zrobila no:baffled::baffled::baffled:
chorowitki..fajnie że wam lepiej:tak::tak::tak::tak:

Buziaczki dla Mikołajka na pół roczku:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry