reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Danke schon dobra kobieto :-)

Jejku ten Twój wykres jest zakręcony, że hej.
Ale strasznie szybko ci test wyszedł :-) Super

ja w ogóle spisałam ten cykl na straty. To był pierwszy test gdzie mierzyłam w miare regularnie tempke, tylko ze była czesto przez alko zakłócona. W ogóle przez myśl mi nie przeszło ze moge zaciążyć, test zrobiłam ot tak..bo dawno nie robiłam...i akurat miałam w domu.

Moja tempka 36,8 wydawala mi sie po owu za niska, więc wymyśliłam ze to cykl bezowulacyjny :-)

Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://mamo-tato.pl/foto/wykresy%20c/magoska.gif

tu znajdziesz sporo wykresów podobnych do mojego. Mysle ze ja mam trójstopniowy cokolwiek to znaczy:-p

hej dziewczyny ;-)
ja dalej nie mam @, test wyszedl negatywny...
i zwolnili mnie dzis z pracy:-( także u mnie tydzien niezle sie zaczął....

Zwolnienie, wiem co to za ból, a można wiedzieć dlaczego?
Teraz musisz trochę odpocząć, bo nerwy nawet mogą zatrzymać @.

A ja domyślałam się, ze będzie chciała mnie zwolnić, ze względu na osobę którą wzięła na staż (rodzina), no i widziałam, jak ciągnie ten sklepik, więc nie mogłam mieć nadziei na pracę, ale to ja musiałam w końcu o to zapytać bo szefostwo nie raczyło mnie poinformować wcześniej, chociaż już decyzja była podjęta i jeszcze musiałam wykłócać sie o dni urlopu, bo w biurze nie znali dobrze przepisów, także nie było łatwo.

reklama
z jednej strony chcialabym zeby test byl wadliwy hehe ale teraz to bez sensu juz:zawstydzona/y:

zwolnili poniewaz takie mialam "kolezanki" w pracy.... skorzystaly z tego ze bylam na urlopie i naopowiadaly szefostwu roznych bzdur, ze ja nie wiadomo co nagadalam na nich , co oczywiscie jest nieprawda:zawstydzona/y:
juz wczesnije slyszalam ze jedna taka chce zajac moje stanowisko(bylam kierownikiem w sklepie odziezowym), ale nie sadzilam ze tak to sobie wymysli.....

Do góry