reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
moj dziadzio jest drugi raz operowany, po pierwszej operacji n polipy nastąpiły komplikacje.. ,
moj tato byl na to operowany dwa razy raz to mu oczyscili (mial takze przegrode prostowana) i spartolili przegrode mógł wciagac powietrze ale nie wypuszczac jedna przegrodą.. (smialam sie ze mogli na odwrót zeby mogl wypuszczac a nie wczorac i jeszcze za uszami oskrzela i mógłby pływac jak rybka:) na drugiej operacji tez mu chyba polipy oczyszczali i ta przegrode poprawiali.. w kazdym razie polipy sa nawracalne

Powinni wam płacić za pisanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wygrzebie się przez tydzień z zaległości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WITAM

Usprawiedliwienie za poniedziałek i wtorek.
Mój M był tak przejęty moimi pęcherzykami (mimo, że ***** rozumiał o co chodzi) poszedł się wykąpać, wypachnił się i krzyczy z sypialni:
KOBIETO KROCZ DO ALKOWY, PAN BĘDZIE CIE ZAPŁADNIAŁ
No to poleciałam, nie mogłam przestać się śmiać, nawet kompa zapomniałam wyłączyć.
We wtorek też miał wolne i nie pozwolił mi z łóżka wyjść bo stwierdził, że jak siedzę to plemniki mają pod górę i sabotuję jego misję zapładniania.
Tak więc musiałam leżeć wczoraj cały dzień. Ale latał koło mnie i leżał ze mną więc nie ma co narzekać.

Lekarz kazał co dwa dni. Było przytulanie w poniedziałek i ma być dzisiaj. Tylko boję się, że przegapimy owu.
Niby standard to 48h życia plemnika ale ja cały czas myślę o tym, że może jego nasienie nie wytrzyma tyle. Już do niego dzwoniłam i poddałam myśl, że może wpadnie w południe do domu i mnie zapłodni na wszelki wypadek.
Qurwa nie wiem co robić.

Zaraz przeczytam co wyście tam naskrobały ale z tego co widzę to mam jakiej min 25 stron.
za czytanie tez powinni płacic..

apropo jesli jajniki bolą to chyba oznaka tego ze ęka wszystko i uwalnia sie jajeczko.. takze ja na Twoim miejcu ściągałabym faceta i to już..

za czytanie tez powinni płacic..

apropo jesli jajniki bolą to chyba oznaka tego ze ęka wszystko i uwalnia sie jajeczko.. takze ja na Twoim miejcu ściągałabym faceta i to już..

Właśnie mu napisałam smsa, że ma być w trymiga.
Odpisał, że będzie za 15 min więc spadam.
Poproszę go żeby mi podłączył laptopa w sypialni bo muszę leżeć 2 godziny z tyłkiem w górze.
Jak się połączę z netem to wpadnę do was bo zwariuję w łóżku 2 godziny.

Boże ile to nerwów kosztuje człowieka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poproszę go żeby mi podłączył laptopa w sypialni bo muszę leżeć 2 godziny z tyłkiem w górze.

Milych przytulanek!! I przede wszystkim owocnych :-D Niech Cie ten Twoj porzadnie zaplodni :-D

moj tato byl na to operowany dwa razy raz to mu oczyscili (mial takze przegrode prostowana) i spartolili przegrode mógł wciagac powietrze ale nie wypuszczac jedna przegrodą.. (smialam sie ze mogli na odwrót zeby mogl wypuszczac a nie wczorac i jeszcze za uszami oskrzela i mógłby pływac jak rybka:) na drugiej operacji tez mu chyba polipy oczyszczali i ta przegrode poprawiali.. w kazdym razie polipy sa nawracalne

Mozesz cos wiecej powiedziec o prostowaniu przegrody nosowej? Czemu mu to robili? Na co mialo mu to pomoc? Czy po tej drugiej operacji bylo juz dobrze?

Andzia_S- dziekuje kochana,, no powiem szczerze ze nie warto ale jak sie dowiedzialam sie zdenerwowalam..:baffled:
no ale teraz to leje...

lilu19- witaj kochana , buziaki dla ciebie;-)

Hej dziewczyny - miłego dnia wszystkim -

A to ta fotka. Jakość taka sobie (za bardzo drżały ręce mojemu M.:sorry2:)
Są dwie kreski oczywiście - ja też je widzę i myślę, że jutro zapodasz nowy test i znów obwieścisz wspaniałą nowinke:-):-):-)

dokładnie HankaM - nerwów to ja tyle co moiesiąc tracę, że hej a na dodatek wszyscy ci mówią :nie przejmuj się i nie denerwój i jak się bardzo chce to nie wychodzi - cholera by to wszystko wzięła. Jak tu się nie denerwować leżąc 2 godz w łóżku i nie myśleć - to prawie nierealne

Ja pomimo, że nie biorę clo w tym miesiącu to i tak czuję jajniki, że pracują. Zobaczymy jak będzie z owulką bez wspomagaczy. Chyba cały miesiąc trzeba będzie staranka uprawiać bo nie wiadomo kiedy jajo pęknie - jeżeli będzie...Muszę zamówić sobie te testy owulacyjne z internetu. Któraś z was wie ile się czeka na te testy jak się zamówi??

reklama
A czemuż to koleżanka się na nas wypięła??????????
dlaczego odrazu wypiela :sorry2: zartowalam z tym patrzeniem :-p

lilu19- witaj kochana , buziaki dla ciebie;-)

Dla Ciebie kochana podwojne BUZIALE :-D i dla Kingus rowniez i dla Katarzynki i oczywiscie dla WSZYSTKICH STARACZEK :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Dobra Ja uciekam, moze wpadnie za jakis miesiac was pozdrowic :p

Do góry