reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
czesc dziubaski :-D mam tyle roboty ze nie wiem kiedy ten czas zlecial! a wczoraj sie tak lenilam to teraz mam za swoje! :rofl2: nawet nie wiem bardzo co wy dzisej tu naskrobalyscie pewnie rano to dopiero ogarne!
Hanka oj tam od razu ocipialm!!! :-D milego krecenia smigła zycze!! :rofl2::rofl2::rofl2:
Lilu ty łobuzie nareszcie !!!!! nie ladnie tak sie nie odzywac!!!! buziaki i dla ciebie! :* :-D

Witam ponownie.
Dziwnie było, tak nienaturalnie.
Ten wariat się śmiał, że ma pore relaxu.

Mam cichą nadzieje, ze tym razem się uda.

reklama
a juz jesteś na zwolnieniu???? ja się udzielam z pracy... jakos nei moge sie na pracy skoncentrowac, mdli mnie, osłabiona jestem..eh

Nieee...pracowalam normanie, ale wczoraj wrocilam ze szpitala :(( i mam nakazowe l4 do 18 marca a potem zobaczymy, oszczedzanie sie, lezenie plackiem nawet na spacery nie moge chodzic...coz, I trymestr wcale nie jest najgorszy jak widac ale gorszek dzielnie walczy i wierze ze bedzie ok, choc mam doly i lzy, ale to szkodzi maluszkowi, kazdy nerw czy stres wiec sie staram opanowac...niom. Maluch mial na ostatniej wizycie 8cm i byl zly ze go gin obudzil, badania genetyczne mam za soba poki co czekam na 25.03 wizyta - wszystko sie wyjasni 18 tydz juz bedzie :)

Do góry