reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Staram sie nie nakrecac, ALE...
1. Co u niektorych pan wystepuje 1-2 dniowe obnizenie temp tuz po owul. co w 23% oznacza ciaze, ja to mam,
2. zazwyczaj bola mnie cycuszki w tym stadium cyklu, a u mnie nic tylko mnie troszke mrowia.
3. klucia w lonie ale nie bol.
A testowac moge dopiero za 5 dni.
A kocyk poprosze taki w czerone kwiatki.

reklama
Nie mierzyłam temperatury w tym cyklu, po clo przestałam czuć cycki tylko jajniki zostały. Zawsze bolą przed @. Ale kochanie tobie zostało 5 dni a mnie 14 dni. Więc na razie skupiamy się na tobie. Trzymam kciuki.

Z tymi kwiatkami to przesadziłaś. Wpierw nauczę się robic prostokąt, potem może dojdziemy do kwiatków.

oki sory za te kwiatki, ja jak robilam na drytach to tylko 3 rzadki byly ok potem tak sciskalam ze nie mozn abylo wlozyc druta. ( i bez skojarzen ;-))

Tylko 5 lub az, dla tak niecierpliwej istoty jak ja to wielkie AZ.
A w piatek odbieram swoje wyniki na hormonki caly zestawik wiec sie okaze czy u mnie wszystko oki. MAMO POMOCY.

Chciałam się tylko z Wami przywitać. U mnie raczej będzie cykl bezowulki, :-( więc mam muchy w nosie i nie chcę nikogo dołować więc się nie odzywam. W poniedziałek idę do giny na monitoring i zobaczymy co z pęcherzykami. Trzymajcie się cieplutko. Pozdrawiam.

reklama
Chciałam się tylko z Wami przywitać. U mnie raczej będzie cykl bezowulki, :-( więc mam muchy w nosie i nie chcę nikogo dołować więc się nie odzywam. W poniedziałek idę do giny na monitoring i zobaczymy co z pęcherzykami. Trzymajcie się cieplutko. Pozdrawiam.

Nie martw sie za wczasu, glowa do gory.

Do góry