reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Skorzystam, że reklama. Jutro kupię te czopki.
Mój Piotruś mężuś chrapie. Od jutra ma już weekend, bo roboty w zakładzie już nie ma. Z tego wynika, że nie będę mogła sobie przy kompie z Wami posiedzieć.:no:

Dowikla twarde sztuki :))

Gosciu od kontenerow jest git!!

zgadzam się jest super :tak::tak::tak::tak: i te ruchy.......

Rafael jest the best!!!!:-D:-D ale ubaw:-D

ten to z siebie błazna zrobił, razem z M boki zrywaliśmy,kurcze patrzyłam i nie wierzyłąm co widzę.Gościu chyba samokrytyki nie ma .Ale za to jaki ubaw był :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ten co tanczył Britney Spears:szok:

Ten to wyglądał jakby pedałkiem był :szok::szok::szok: takie ruchy miał,wyskoczył z tym krzesełkiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ubaw po pachy

Cholercia jadłam sobie teraz wafle ryzowe i ryż dmuchany i wszędzie go mam nawet w biustonoszu:-D:-D:-Dbęde jutro sprzątać:-D

to tak jak ja:-)
cos mnie ostatnio jakis głód dopadł.chyba stres
no wąłsnie chyba nie pisałam...

staramy sie o odbiór budyku.załatwiłam tego kominierza i elektryka znowu i P pojechał dzis do inspektoratu złozyc dokumnety i sie okazało ze z nowym rokiem weszły nowe przepisy i potrzebuje jakies nowego paierka za który trzeba dac 1500zł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::szok::szok::szok:
a te pi.... jak P był 2 tyg temu to zadna o tym nawet nie wspomniała:crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a przepisy weszly 1 stycznia.normanlnie krew moze zalac:wściekła/y::wściekła/y:
ciekawe skad ja na to gow... wezme

reklama
Do góry