reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anabuba wiesz co ja chyba wiem co to za papierek w sumie siostra mi gadala ze kolezanka na szybko prad podlaczala bo po nowym roku ma sie placic dodatkowo za ten papierek ale nie jestem pewna czy to to:baffled:

reklama
Anabuba czytałam-zwrot będzie, musiał tylko złożyć pisemne wyjaśnienie.

Mi też się chce, ale po wczorajszych ćwiczeniach na "piękny biust" nadaje się tylko na kłodę

ja pisałam ze mi sie nie chec:-)
a te buciki kupilas na allegro?
mierzyłammałej noge.ma 13,8cm:szok:
czyli buty na 14,5cm musze jej jakies kupic.takie na teraz jak sie zrobi cieplej to mam takie trzewoczki po Paulinie 14cm wkładka ale na cieplejsze dni musze jakies jej kupic balerinki bo adidaski mam:-)

Anabuba wiesz co ja chyba wiem co to za papierek w sumie siostra mi gadala ze kolezanka na szybko prad podlaczala bo po nowym roku ma sie placic dodatkowo za ten papierek ale nie jestem pewna czy to to:baffled:

ten papaierek juz mam.100zl dałam ale to nie majatek.a ten co potzrebuje to tez o energetyce ale chodzi o przewodzenie ciepla w budynku czy jakos tak
dobranoc Ania i Agnes

Agnes, Anka- spokojnej nocki.
No nie kupiłam. Teściowa kazała się wstrzymać, bo gdzieś ponoć śliczne i tanie znalazła, ale z nóżką tzreba pójść.

reklama
Do góry