anka26_x_07
Mama Laury :)
Anabuba wiesz co ja chyba wiem co to za papierek w sumie siostra mi gadala ze kolezanka na szybko prad podlaczala bo po nowym roku ma sie placic dodatkowo za ten papierek ale nie jestem pewna czy to to

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anabuba czytałam-zwrot będzie, musiał tylko złożyć pisemne wyjaśnienie.
Mi też się chce, ale po wczorajszych ćwiczeniach na "piękny biust" nadaje się tylko na kłodę
a no niby nic takiego, ale własnie przy takim nic okazuje sie jaka zastojała jestem.Miałam już iśc ale ciekawa jestem jakie te cwiczenia robisz na biust
Anabuba wiesz co ja chyba wiem co to za papierek w sumie siostra mi gadala ze kolezanka na szybko prad podlaczala bo po nowym roku ma sie placic dodatkowo za ten papierek ale nie jestem pewna czy to to![]()