reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Hello Laski.Hanka - Zajaczek to chyba mial na mysli, ze jak dluzej bedzie nas a wlasciwie Was czytac, to wywala go z roboty. hehe ja moge miec ten sam problem. Wieczorem nie zawsze mam czas na siedzenie na forach wiec robie to w pracy. Co prawda nikt mi tu przez ramie nie zaglada, ale co sobie mysla jak juz widza, ze babyboom stronka otwarta??!!

reklama
Przykro mi z powodu wywalenia.
Wyżyj się na czymś albo na kimś, kup sobie dobre winko i się po prostu poopierdzielaj dla własnej przyjemności.

Haniu-Zajaczka nie wywalili przeciez jeszcze...nie dobijaj kolezanki! napisala "wywali" a nie "wywalił";-)Chyba to seksowanie poszlo ci na wzrok ...czy jak?

Marzenixx-jak po rozmowie w pracy, napisz bo sie martwie!

Hello Laski.Hanka - Zajaczek to chyba mial na mysli, ze jak dluzej bedzie nas a wlasciwie Was czytac, to wywala go z roboty. hehe ja moge miec ten sam problem. Wieczorem nie zawsze mam czas na siedzenie na forach wiec robie to w pracy. Co prawda nikt mi tu przez ramie nie zaglada, ale co sobie mysla jak juz widza, ze babyboom stronka otwarta??!!

A niech myslą...co Ci tam-najwyzej bedą plotkowali i obserwowali czy Ci brzuch przyrasta:-D...jesli tylko jest to bezpieczne i nikt sie nie czepia to właź na forum iedy się da:-) Co u Ciebie?

Kropeczko- bezpieczne jest, tylko ze potem mi czasu brakuje na sluzbowe,ze tak sie wyraze, sprawy :) Kurczak, wkurza mnie ze nie moge tych ryjkow tu robic a nawet nowych akapitow czy zmian kolorow czcionki. Probowalam cos z tym zrobic, ale cienka jak barszcz Knora jestem jesli chodzi o komputer oczywiscie. Bo tak poza tym to cienka wcale nie jestem. Drugi dzien wiec staram sie nie jesc slodyczy zeby troche ciensza byc. Do Wielkanocy chce wytrzymac :) A tak poza tym: @ pakuje juz swoja walize i wyrusza w dluga droge ( mam nadzieje) ja tez sie pakuje, bo jutro lecimy do Polski. Chce mamie i siostrze niespodzianke zrobic i po babsku spedzic 8 marca. Jak za starych czasow hehe.
Lece tylko na 3 dni a tu i tak nadrabiania bedzie. Mam nadzieje, ze Mamcie w domu zastane bo oczywiscie nic nie wie o moim przyjezdzie. :)

Ostatnia edycja:
Eve-a ile masz tych monocytow i jakie jednostki? ja tez je badalam i mam troche za malo, ale lekarka powiedziala,z eby sie tym nie martwic bo nie jest to wiekszy problem...:confused:
Kochanie-o co biega z ta chlamydia? to tez trzeba badac??? ja mam ta cytomegalie wysoka i mam powtorzyc na obecna IgM, no i wiem o toxo...A wogole to lekarz -ortopeda-widzial ten moj wynik z cytomegalii we wtorek -przypadkiem i powiedzial zebym koniecznie to sprawdzila bo jakbym zaszla w ciaze a bylabym teraz chora to poronienie gotowe...I piowiedzial z emusialam miec silny kontakt z choroba bo mam go-wynik- ponad 300...:confused: Boze...ile tych nazw jest , juz mi sie wszystko miesza:rofl2:

A ja dzisiaj jade na slask do Katowic do "superspecjalisty" od kolana-tzn tata mnie zawozi bo bol mam taki ze sama prowadzic samochodu nie jestem w stanie...a ten doktorek operowal moja mame i jest podobno naprawde dobry...za wizyte bierze 300 zl(wariactwo chyba , nie???!!!)
mam andzieje,z e nie wydam kasy na darmo i poznam jakies konkrety...
trzymajcie kciuki!!!
Aha-motylku-jak tescik???
Kingus-jak po wizycie-daj znac koniecznie!!!
moj wynik monocytów! - MON [tyś/ul] 0,1 (0,2-1,0)
z tego co znalazlam w necie to to moze oznaczac jakas infekcje ;-) gorzej jak jest za duzo to cala lista chorob!!!:szok:
co do chlamydii to wiesz toxo niby tez nie trzeba badac :nerd: chlamydie czesto sa odpowiedzialne za infekcje drog rodnych
Forum Ginekologiczne - Zakażenie Chlamydia trachomatis – informacje dla pacjentek. :
Zakażenia Chlamydia trachomatis są częstą przyczyną stanów zapalnych narządu rodnego, co w konsekwencji może prowadzić do bezpłodności lub powikłań ciąży. Artykuł przedstawia podstawowe informacje dotyczące dróg szerzenia się drobnoustroju, stanów chorobowych przez niego wywołanych, następstw nieleczonych infekcji jak również diagnostyki i leczenia zakażeń chlamydialnych
co do twojego wyniku cytomegali to jakbym ja miala IgG podwyzszone to napewno bym zrobila IgM wiec dobrze ci ortopeda mowi! tak jak juz ostatnio wklejalam jak to sie interpretuje to IgG swiadcza o przeciwcialach i przebytej chorobie ale.....! nie mowia czy teraz nie jestes chora! i po to jest IgM ktore swiadczy o chorobie lub jej braku w danym momencie wykonywania badania! :sorry2: z reguly jest tak ze jak IgG (nie wykryto) to i IgM bedzie (-) dlatego ja IgM teraz nie bede robila! :sorry2:

Haniu-Zajaczka nie wywalili przeciez jeszcze...nie dobijaj kolezanki! napisala "wywali" a nie "wywalił";-)Chyba to seksowanie poszlo ci na wzrok ...czy jak?

Jasna cholera, ślepa cipa ze mnie. Przeczytałam WYWALIŁ.

Zajączku współczucia wycofuję a reszta zostaje na poprawienie humoru.

Sorrki worki.

Dzięki za sprostowanie Kropeczka:)
Na szczęście jeszcze nie wywalili i mam nadzieję że tego nie zrobią, bo gzie indziej jak nie tutaj będę mogła w miarę bezkarnie siedzieć na BB:rofl2: Musze byś tylko baaaardzo czujna i nasłuchiwać czy któryś z bossów nie lezie :-D

Ale , bądź co bądź Haniu, dzięki za wyrazy współczucia:-) Zresztą jak czytam twoje posty to mi się humor poprawia:)

Haniu-fajnie to ujęłaś!!! ...ale blizniaki z takiej pary jak Wy to dopiero byloby cool!!!:rofl2: ...A tak wogole to jestes chyba najbardziej "przebojową forumowiczka"...bez urazy dla pozostałych...wiecie dziewczyny co mam na mysli- nie wiem jak Was ale mnie Hania rozbraja humorem i tekstami...czym Ty sie na codzien kobito zajmujesz??? Bo ja to bym Cie w jakims super kabarecie obsadzila-poublika bylaby pod wrazeniem!:-)

A ja dzisiaj jade na slask do Katowic do "superspecjalisty" od kolana-tzn tata mnie zawozi bo bol mam taki ze sama prowadzic samochodu nie jestem w stanie...a ten doktorek operowal moja mame i jest podobno naprawde dobry...za wizyte bierze 300 zl(wariactwo chyba , nie???!!!)
mam andzieje,z e nie wydam kasy na darmo i poznam jakies konkrety...
trzymajcie kciuki!!!!

Ja się opierdzielam każdego dnia. W sensie jestem zakałą społeczeństwa i nierobem jak Kiepski.
Kochana jaki kabaret, jak byś mnie poznała to byś mnie porównała do spłoszonej łani na skraju lasu. Ja bardzo płochliwa i nieśmiała jestem z natury. Humor to skutek uboczny przebywania z wariatami.

Daj znać co ten Kaszpirowski za te 300zł Ci powiedział jak wrócisz. I nie tam, że musisz odpocząc po podróży czy się wysikać. Wpadasz do domu w biegu ściągasz buciki i lecisz przed kompa.

reklama
jestem jestem, wczoraj nic nie pisalam bo szef oczywiwscie nie zadzwonil, wiec ja zadzwonilam powiedzial ze dzis sie spotkamy i jestem umowiona z nim na za godzinke, wiec napisze wszystko co i jak. Mam nadzieje ze nic nie wymyslą.....
buziaki dla was, za pamiec o mnie :****

Marzenixx-w takim razie-pamietaj-spokojnie ale z zimna krwia do nich podejdx!!! Nie denerwuj sie ale badź stanowcza!!! To ty masz ich w garsci a nie oni Ciebie-Ty jestes na wygranej!!! trzymamy kciuki!!!

Drugi dzien wiec staram sie nie jesc slodyczy zeby troche ciensza byc. Do Wielkanocy chce wytrzymac :) A tak poza tym: @ pakuje juz swoja walize i wyrusza w dluga droge ( mam nadzieje) ja tez sie pakuje, bo jutro lecimy do Polski. Chce mamie i siostrze niespodzianke zrobic i po babsku spedzic 8 marca. Jak za starych czasow hehe.
:)

No to masz super plan-na pewno sie rodzinka ucieszy!!! A pomysl na dzien kobiet-w deche!!! zaszalej na maksa, raz sie zyje!
Ja z postanowieniami to mam...na bakier:zawstydzona/y: zreszta juz dawno nie postanawialam nic w sprawie diety...staram sie odzywiac zdrowo i racjonalnie na codzien, choc czasem zgrzesze:-)...jedyne co to odstawilam cukier jakies pol roku temu i jak na razie jestem konsekwentna...:-)

moj wynik monocytów! - MON [tyś/ul] 0,1 (0,2-1,0)
! :sorry2:

Eve ja mam taki sam wynik jak Ty i lekarka mi powiedziala, ze jest to ok...ze mogloby byc wieksze w sumie, ale nie ma sie tym co przejmowac bo reszta wynikow z morfologii w normie. ortopeda tez nie przyczepial sie do tych monocytow...wiec chyba nie jest zle!
Kurcze z ta chlamydia-to ja chyba tez to badabie zrobie, przy okazji tej drugiej cytomegalii...skoro to takie wazne to chyba warto, tymbardziej, ze ja juz tyle kasy na te wszystkie badania wydalam ...to troche wiecej czy mniej w ta czy w tamta strone-niewiele zmieni, prawda?

Jasna cholera, ślepa cipa ze mnie. .

No moze nie az tak:-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2:

Dzięki za sprostowanie Kropeczka:)

Ale , bądź co bądź Haniu, dzięki za wyrazy współczucia:-) Zresztą jak czytam twoje posty to mi się humor poprawia:)

Nie ma za co Zajaczku...
Hania na mnie tez tak dziala...bez skojarzen:-D

Do góry