reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Hej dziewuszki, ja mam ogromnego stresa przed pierwszym USG we wtorek, czy wszystko jest w porządku i ciąza się rozwija prawidłowo. Żeby nie czytac za dużo o poronieniach, braku zarodków, braku serca itd postanowiłam do tego czasu zrobic sobie przerwe w pisaniu na BB.
Czego bym się nie dowiedziała we wtorek to wam napiszę :tak: obiecuje

ściskam Was wszystkie. Bądźcie dzielne i przede wszystkim CIERPLIWE - nie testujcie przed casem :-) Hanka słyszysz? :-)

na pewno będzie wszystko ok. Powodzenia;-)

reklama
Hej dziewuszki, ja mam ogromnego stresa przed pierwszym USG we wtorek, czy wszystko jest w porządku i ciąza się rozwija prawidłowo. Żeby nie czytac za dużo o poronieniach, braku zarodków, braku serca itd postanowiłam do tego czasu zrobic sobie przerwe w pisaniu na BB.

ściskam Was wszystkie. Bądźcie dzielne i przede wszystkim CIERPLIWE - nie testujcie przed casem :-) Hanka słyszysz? :-)

Tak jest kierowniczko
Nie będę cię opierdzielać za twoje myślenie na temat usg bo jesteś w błogosławionym stanie

Katarzynko, wierzę Ci, że się denerwujesz. Ale będzie wszystko w porządku, zobaczysz: objawy masz stuprocentowo ciążowe, tak jak należy - tylko myśl pozytywnie. Ja mam termin 21 III .... Jeszcze tyle czekania........ Jak będą mi robić to usg, to chyba oczy zamknę...

wlasnie zjadlam kolacje i pognalo mnie do WC, odruchy wymiotne ale nic oprocz sliny. Mialam to tez pare dni temu o roznych porach dnia, dodam ze nie wiem czy zafasolkowalam.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry