reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam w piątek!
Już mi się dni mylą od tego siedzenia w domu. U mnie też pochmurno ale na szczęście nie pada. Padało w nocy. Mały spał spokojnie, nie budził się na szczęście. Teraz znowu poszedł spać. W końcu od dwóch tygodni śpi po pierwszym jedzeniu więc mam trochę czasu dla siebie :tak::tak::tak: sprzątać mi się nie chce. Mam takiego lenia że masakra :baffled::baffled:
Anabuba, Luna butki śliczne :-):-):-)

Ja to od allegro to się chyb uzależniłam!!! Nie ma takiego dnia żebym tam nie weszła i nie patrzyła na cokolwiek. Śliczne firanki znalazłam ale drogie, a chciałam mamie na urodziny kupić :-:)-(

Dziękuję dobrze :tak: Tylko nie wiedzieć czemu dziecię siedzi tylko po prawej stronie i mi strasznie niewygodnie :baffled: A będzie dziewczynka :tak:

GRATULACJE

łADNE buciki żeście sobie sprawiły.

Muszę się za sprzątanie wziąść ale pogoda zniechęca do wszystkiego, mam nadzieję że po południu się przejaśni.

reklama
od dzisiaj wprowadzamy kubek niekapek - 3majcie kciuki:laugh2::rofl2:
No ja będe trzymać kciuki napeno sie uda ja sie wczoraj martwilam jak Martynka poradzi sobie bez smoczka a tu prosze nawet o niego nie pyta ani Kamilkowi nie bieże no a ja sie tak martwiłam.Ja dopiero wruciłam ze sklepu i ide sobie kawe zrobić.A później coś ugotować i sprzatnąć:tak:A dziewczyny sliczne buciki ja jak wchodze na allegro to patrze na lalki z Martynką a tam są dresiki dla lalek ale jakie są słodkie gdyby były rozmiary na moje dzieci to bym kupiła.

Do góry