wiktoria12
Mama i żona :)
To co robiły że nie spały..............Witajcie nocnie.
Moje smyki nie bardzo chcą spać, wiec postanowiłam wpaść na BB i się zameldować na nocną zmianę...
Do zobaczenia rano;-)![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To co robiły że nie spały..............Witajcie nocnie.
Moje smyki nie bardzo chcą spać, wiec postanowiłam wpaść na BB i się zameldować na nocną zmianę...
Witajcie nocnie.
dziendoberek
Ja o tej porze na BB to jak nocna zmiana Joeco to sie stalo ze dzieciaczki nie mogly spac
Agnes jeszcze troche i dla ciebie stanie sie normalne wczesne wstawanie
Wiktoria a jednak prezenr za smoczek, bardzo dobrze Martynka sobie poradzila, super dziewczyna!!
Wdze ze wieczorem tu tu takiego ruchu nie bylo ja czytalam Wasze posty ale nie pisalam bo sie zjelam przesluchiwaniem zespolu na wesele
Za oknem pada wiec dzis za nic na swiecie nie wyjdziemyJak ja nie lubie takiej pogody
![]()