reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie nocnie:szok:.

Moje smyki nie bardzo chcą spać, wiec postanowiłam wpaść na BB i się zameldować na nocną zmianę...

Do zobaczenia rano;-):tak::-D

joe alex współczuje o takiej godzinie,tez czasem wiem co to znaczy ale na szczęście jeszcze nie o tak wczesnej godzinie.

My mieliśmy dziś pobudkę o 6.20, nie dała nam pospać mimo ze usnęła po 22.00 i teraz ziewa cały czas.
Pogoda u nas dzis deszczowa,a tak wczoraj było pieknie :tak: nie lubie deszczu.

Witam piątkowo:-) Dzieci zaprowadzone do szkoły i przedszkola, mamy Luki (york)którym sie teraz zajmuję spacer zaliczył,a ja trochę poklikam i biorę się za jakieś śniadanko,a nie lubię jeść sama ,,,,:tak:M dzwonił ,że jutro na obiad powinien być ,czyli będzie na wczesną koację...:-)U nas ciężkie chmury na niebie ,ale powietze rzezkie w nocy musiało padać.Wiktoria Ty piszesz że u was śnieg się topi a nad morzem już nie ma od tygodnia.Wiosna się czai za każdym krzakiem :happy::happy::happy:

dziendoberek

Ja o tej porze na BB to jak nocna zmiana Joe:-D co to sie stalo ze dzieciaczki nie mogly spac:confused:

Agnes jeszcze troche i dla ciebie stanie sie normalne wczesne wstawanie:baffled:

Wiktoria a jednak prezenr za smoczek, bardzo dobrze Martynka sobie poradzila, super dziewczyna!!

Wdze ze wieczorem tu tu takiego ruchu nie bylo ja czytalam Wasze posty ale nie pisalam bo sie zjelam przesluchiwaniem zespolu na wesele:happy:

Za oknem pada wiec dzis za nic na swiecie nie wyjdziemy:wściekła/y: Jak ja nie lubie takiej pogody:no:

Witam sie i ja:-)
Dziewczynki jeszcze spia,Dominik wprzedszkolu a M wlasnie pojechal do pracy;-)
No to mam niezły luz:-);-)Ja juz umyta i po cieplej herbatce a wiec zostaje mi BB

LUNA
Buciki sliczne:tak::tak::tak:

dziendoberek

Ja o tej porze na BB to jak nocna zmiana Joe:-D co to sie stalo ze dzieciaczki nie mogly spac:confused:

Agnes jeszcze troche i dla ciebie stanie sie normalne wczesne wstawanie:baffled:

Wiktoria a jednak prezenr za smoczek, bardzo dobrze Martynka sobie poradzila, super dziewczyna!!

Wdze ze wieczorem tu tu takiego ruchu nie bylo ja czytalam Wasze posty ale nie pisalam bo sie zjelam przesluchiwaniem zespolu na wesele:happy:

Za oknem pada wiec dzis za nic na swiecie nie wyjdziemy:wściekła/y: Jak ja nie lubie takiej pogody:no:

bo mnie wczoraj nie było i nie było komu produkowac:-):rofl2:
a ja neisety w takapogode musze wyjsc z domu doszkoły:baffled:

reklama
Do góry