reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ja zakładając, że nam się powiodło tym razem to mam trochę duszę na ramieniu. Jeżeli poszły w ruch 3 jajka???????.
Bardziej się boję czy podołam jako organizm ludzki z limitem wytrzymałości na stres i zmęczenia i czy będzie nas stać na to.
Wiadomo są dziadkowie ale tylko z mojej strony bo mojego mama nie żyje a stary kocha tylko siebie (odszedł od nich jak był mały i nie za bardzo utrzymuje kontakt z synami).
Jednak więcej niż jedno to nie lada wyzwanie:tak:

Ja zakładając, że nam się powiodło tym razem to mam trochę duszę na ramieniu. Jeżeli poszły w ruch 3 jajka???????.
Bardziej się boję czy podołam jako organizm ludzki z limitem wytrzymałości na stres i zmęczenia i czy będzie nas stać na to.
Wiadomo są dziadkowie ale tylko z mojej strony bo mojego mama nie żyje a stary kocha tylko siebie (odszedł od nich jak był mały i nie za bardzo utrzymuje kontakt z synami).
Jednak więcej niż jedno to nie lada wyzwanie:tak:
kochana to nie takie proste jak myslisz... ja piszę że bym chciała ale największe prawdobieństwo jest przez in vitro a przy naturalnej ciąży to chyba nie tak prosto a i przy IUI też nie ... tu dużo zalezy od plemników...

Hanka - zawsze tak jest, że się człowiek boi, bo nie wie, czy da radę:tak:

Ale z drugiej strony - ludzie mają bliźniaki (może trojaczki nie tak często) i sobie radzą, tak więc dlaczego Ty masz sobie nie poradzić:angry:

Wiem, że matka ratując dziecko, samochód jest w stanie unieść.
Tylko chyba przy pierwszej ciąży chciałabym mieć jedno bo człowiek niedoświadczony i musi sobie radzić z rzeczami o których nie ma żadnego pojęcia.
A tu nagle to wszystko razy 3.
A może to wszystko takie trudne wydaje się tylko z boku. Ale nie wiem bo nie mam dzieci. To tylko matki wiedzą.

kochana to nie takie proste jak myslisz... ja piszę że bym chciała ale największe prawdobieństwo jest przez in vitro a przy naturalnej ciąży to chyba nie tak prosto a i przy IUI też nie ... tu dużo zalezy od plemników...
siostra mojej kolezaznki wlasnie przu IUI urodzila bliźniaki i to dwujajowe:tak: a w rodzinie ani z jednej ani z drugiej strony nie bylo nigdy bliźniaków:-D wiec wszystko mozliwe kochana, trzymam kciuki:-D

Cud, miód kobieta.
:-);-) miód też był w jednym z ciast..
Nektarynko- w takim razie trzymamy kciuki za wyniki i monitoring!!! a te krewkarty to co to:confused:ciemna masa jestem ale nie wiem...domyslam sie, ze jakis identyfikator grupy tak?
krewkarte wyrabiasz na cale zycie.. "taka reklama w laboratorium"
krewkarta to cos takiego jak dowod, masz tam imie nazwisko chyba dateur. i miejscowosc i grupe krwi np 0 rh-

Mnie lekarz mowil ze cykle bezowulacyjne zdarzaja sie nawet u zdrowych kobiet 1-2 razy w roku i nie ma w tymnic zlego...moze cholera wlasnie taki miesaic mialas teraz??? A badalas poziomy LH z krwi??? czy tylko opierasz sie na testach? A swoja droga dziwi mnie ze lekarz jak mialas 14mm pecherzyk nie dal ci na wszelki wypadek pregnylu i dopiero zabieg...? moze nie przypuszczal ze moze nie dojsc do pekniecia??? A moze kochanie na skutek stresu 9bo na pewno sie denerwowalas tym wszystkim, zabiegiem itd) podniosla sie prolaktyna i ona zablokowala pekniecie?
tez tak czytałam ze na 12 cylk 1-2 sa bezowulacyjne i co najlepsze ostatnio u mnie sie zdazyl iii wzrost tempki byl.. akurat wtedy kiedy niby owulka miala byc to nie mierzylam, nie mialam jak.. ale potem juz byla wyzsza tempka i przed okresem spadla.. a teraz to masakra.. 36,6 36,4 i w kolko..

Mniam mniam

Co do Hausa:

5*20 tyt."Simple Explanation"

strona;

housemd.info.pl
17. (103.) The Social Contract 9 marca 2009 (z tej samej strony..) na bierzaco ogladam.. emisja na jakims kanale angielskim z napisami na kompie ogladam..

co do ciasta cappucino mniammmmmmmmm krolewca jeszcze nie probowalam bo sa tam ciasta kruche a one dopiero na drugi dzien są dobre.. bo w piekszy twardsze..

Witam!
Znowu mam zaległości:tak:

Nektarynko - daj jakiś przepis, ja poproszę cappucino:tak:
ja tez mam zaleglosci..

przepis dam.. tylko zrobie fotke bo to z ksiazki..
cappucino po postu niebo w gępie.. rozpływa sie w ustach.. dobra nie bede az tak okrutna..
przepisy mam z ksiazki 103 ciasta siostry Anastazji.. rewelka

Dostane od was zjeby ale nie mogłam się powstrzymać i kupiłam sobie piwo w sklepie i je wypije.
Tak mi się chce, że aż się trzęsę. Przypuszczam, że to alkoholizm i delirka mnie dopada bo na objawy ciążowe to raczej za wcześnie.
ja tez własnie pije piweczko.. tez mam smaka, caly dzien przy garach to chociaz teraz moge odpoczac

A gdzie upatrzylas jakies fajne gatki??? To teraz czas szykowac wyprawke pomału!
MIĘCIUTKI JEANS_wiosna09*rozm. M - super jakość (571601898) - Aukcje internetowe Allegro

Witam! po dłuższej przerwie.
Zacznę od tego że miałam mieć IUI jak niektóre z was pamiętają. Niestety nic z tego nie wyszło... brak owulacji ... także mój cykl mnie rozczarował.
Teraz na pewno będzie owulka :tak: i wszystko pójdzie jak po maśle ;-);-)

Musze sie pożegnać na parę dni albo i więcej jak mi sie poszczęści.
Muszę poszerzyć wiedzę, na stare lata się uczyć.
Nowy zawód.....
Wracaj szybko

Witam was dziewczyny i proszę o radę. Staramy sie z mężem o dzidzie juz jakiś czas ale moje pytanie dotyczy testu ciązowego czy możliwe żeby nie wykazał ciązy dokładnie 12 dni po przytulankach
Póki nie ma @ jest nadzieja. Tak jak pisały dziewczyny lepiej zrobić bętkę albo czekać na termin @ .

Witajcie !!!!
Właśnie wrócilismy z badania nasienia na ul Kościuszki we Wrocławiu.
Nie polecam. Wszystko ma miejsce w mieszkaniu przerobionym na gabinet lekarski, "pokój dawcy" i labolatorium.
Oj to rzeczywiście. No ale najważniejsze, że się udało i że był dzielny ;-)

A u nas na forum jakis czarny tydzien :(((
To bardzo przykre ale musimy starać się o tym tak bardzo nie myśleć.

reklama
przepis dam.. tylko zrobie fotke bo to z ksiazki..
cappucino po postu niebo w gępie.. rozpływa sie w ustach.. dobra nie bede az tak okrutna..
przepisy mam z ksiazki 103 ciasta siostry Anastazji.. rewelka

ja tez własnie pije piweczko.. tez mam smaka, caly dzien przy garach to chociaz teraz moge odpoczac

Muszę powiedzieć mamie, że przepis sprawdzony bo ma wszystkie jej książki.

No ja muszę uważać z piwem bo nie mogę założyć że nie jestem zapłodniona ani nie mogę założyć że jestem.

Prze******, najchętniej włączyłabym opcje sen do 18.03.

Do góry