Niestety w lubuskim

Co do obrączki to jesteś niezła!
Oj do tego to trzeba mieć cierpliwość.
Spokój mi tutaj proszę;-)
Miałam to oglądać, ni i przegapiłam
Kobieto aleś ty niecierpliwa!
Chciałam właśnie oglądać to ze względu na dość nietypowe pytania.
Koleżanka z liceum zrobiła sobie tatuaż pod pępkiem. Musiało to zai....e wyglądać w ciąży
A propo testowania ja mam @ na poniedziałek
Wątpię by ktoś chciał na takie zad....e przyjeżdżać

Ogród - troszkę tego jest ale i tak wszystkiego nie wykorzystujemy.
Polecam swoje, w dodatku czarne

[/left]
[/center]
Ja jak @ nie przyjdzie to poczekam ze cztery dni. Nie chce się nakręcać bo kilka razy @ zrobiła mnie w konia!
Dobrze gotuję, sama wymyślam przepisy na ciasta gdzie z 80% pomysłów jest dobra, potrafię skręcać meble, poniektóre prace remontowe w domu np tapetowanie, malowanie..., czasami pomogę M coś przy aucie.
Pasjonuje się fotografią.
Sąsiad chyba umie trzymać buzie na kłódkę
Eve, może cię przebiję:
dysgrafia,
dysortografia,
dysleksja,
wszystko nabyte najprawdopodobniej po wypadku samochodowym w wieku siedmiu lat przez jakiegoś pijak małoletniego!
Musiałam zrobić papiery przed maturą bo bym nie zdała nawet zawodowego egzaminu. Chodziłam do poradni przez dwa lata kilka godzin w tygodniu nawet w wakacje przez miesiąc.
Przy czym przed wypadkiem byłam asem bo umiałam czytać i pisać już jak miałam cztery lata. Nawet miałam iść do szkoły wcześniej ale dyrekcja ponoć dała du-y.
Co do lasek i aut - właśnie dlaczego nie puszczą facetów z niezłym torsem przy autach typowo kobiecych, to już by było coś
Truskawki można rozsadzać wiosną późnym latem i jesienią, te co wiosna ponoć najlepiej się przyjmują, a jesienią najwięcej może wymarznąć. Drzewkom też należy się pielęgnacja, zwłaszcza jak biorą je jakieś choroby albo brzydko sie rozkrzewiają., Wygrabienie trawy najlepiej pazurkami i spulchnienie ziemi kwiatom, wokół krzewów. Co do warzyw to najlepiej sugerować sie tym co na opakowaniu piszą, ja tak zawsze robie.
U każdej kobiety może to być inaczej.
Jaki jest bezpieczny lak na zapalenie pęcherza podczas ewentualnej ciązy.
Ja chyba zwariuję, zatwardzenie i nawet nie odczuwam z tego powodu przykrych dolegliwości, czego nie mogę powiedzieć o pęcherzu, od wczoraj daje mi popalić, tak jakby cały czas chciało mi sie siusiu.