reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Kaprysiu a wiesz co ... looknęłam na Twoj profilek i wiesz co ona tj. Hanna nasza wspaniala - ci tam napisala 24 lutego:confused: Otoż to:
"Odejdź mi a przyjade i zatłukę. Zostaw mnie samą a zobaczysz jak kara boska może być okrutna."
A teraz sama takie numery robi...to jaką wymyślamy karę?

Wlasnie jej wpisalam taka sama wiadomosc, jaka ona mi :-p

Co do kary, to zaraz cos wymyslimy. Ja ciagle nie wierze, ze nas nawet nie podczytuje. BB jest mega uzalezniajace i nie da sie chociaz raz dziennie nie sprawdzic, co slychac.

Dzieki za zaproszenie, jestem zaszczycona :-D

reklama
Kurcze, wiecie co dziewczynki. Jak tak czytam o tym, ze kazda z Was potrafi gotowac i w ogole, to sie zastanawiam kiedy moj m. mnie zostawi. Po co mu ktos taki, nie umiem gotowac, nie moge miec dzieci .... :zawstydzona/y:

No toś wymyślila...Halo-Kaprysiu!!!-juz po urodzinach - trzeźwiejemy, nie majaczymy!!! No wariatka jedna..."maz ją zostawi"...dobre sobie...chcialabyś!
Co Ty wygadujesz głuptasie??? dzieci miec mozesz-tylko musisz troszke pomoc naturze, a gotowanie nie jest w zaden sposób wyznacznikiem kobiecości!!! No proszę cię...
A jak znajdziesz wene i kiedyś tam wyprobujesz np. zrobic herbate (np dla hancynych trojaczkow jak juz jej bedziemy pomagaly...za kulisami tuż przed wystepem kabaretu) i ugotowac jajeczko to zobaczysz - ze to nie takie trudne:-)

A czy jak cie chłop brał to wiedzial o gotowaniu??? no widzisz! To niech teraz nie marudzi!

Kaprycha, co Ty za głupoty opowiadasz?:baffled: Nie każda kobieta musi umieć i lubić gotować, o wiele lepiej robią to mężczyźni, a z tymi dziećmi to już nieźle dowaliłaś do pieca:szok: Na pewno doczekasz się fasolki, jak my wszystkie.;-)Buziaki. Trzymaj się.:happy:

Dzieki Misia ;-) Ale wiesz jak to jest. W prownaniu do innych zon, wychodze beznadziejnie. Na szczescie w moim otoczeniu, nie ma ich zbyt wiele. Tyle, ze jak tu kurka czytam o ciastach, pysznych obiadkach to wspolczuje mojemu malolatowi. Bida wraca z pracy i prosto do garow, bo zona ma alergie na kuchnie. W ogole jestem tragiczna, nawet mu zabronilam przedstawiac mnie jako jego zone.
Powiedzialam, ze ma miec przedstawiac jako Kasia, bo jego wlasnoscia nie jestem :-D Masakra
Bidny chlopaczyna:sorry2:

Elfa-ciesze sie ze odnalazla sie obraczka!!! sasiadowi nalezy sie porzadna bomboniera -duuuze merci czy cos w tym stylu, albo jakis alkoholek-o ile on z tych pijacych...A co to sciemy-to teraz radze te okna umyc bo jak pojdzie plotka ze mylas, a masz brudne to beda gadali ze tyle ma lat a okien porzadnie umycnie potrafi:-D
Co do przodo-tyło-zgiecia a nóg w gorze-napisze miala i zapytam dzisiaj kolezanke.
Elfa-kochanie dokladnie jest jak mówisz...jak sie zacznie pielgrzymki do specjalistow to konca nie widac i czlowiek po kazdej wizycie ma wrazenie ze wie wiecej a tak naprawde to jest coraz glupszy:wściekła/y:
Ten lekarz nazywa się J.Widuchowski-jest docentem, ordynatorem w Piekarach Śl., a prywatnie przyjmnuje w Katowicach-na Topolowej.
Do Katowic mam koło 70-80km jakos tak....wiec jeszcze nienajgorzej, tymbardziej ze droga dobra-2 pasy w jedna sronę i mozna szybko obrócic tam i z powrotem:-)
A moge spytac trochę dokładniej - gdzie mieszkasz?

Powodzenia!

ja dokladnie mieszkam 9 km od centrum katowic, w miescie obok katowic - chorzów, pracuje w centrum katowic ...
trzymam kciuki aby ten lekarz ci pomógł !

wpadłam tylko na chwile, mam nienadrobione kilka stron, jadie dzis do kolezanki na urodzinki, teraz bede robila porzadki i obiadek, jak nie zdaze dzis to nadrobie zaleglosci jutro papa

Dzieki Misia ;-) Ale wiesz jak to jest. W prownaniu do innych zon, wychodze beznadziejnie. Na szczescie w moim otoczeniu, nie ma ich zbyt wiele. Tyle, ze jak tu kurka czytam o ciastach, pysznych obiadkach to wspolczuje mojemu malolatowi. Bida wraca z pracy i prosto do garow, bo zona ma alergie na kuchnie. W ogole jestem tragiczna, nawet mu zabronilam przedstawiac mnie jako jego zone.
Powiedzialam, ze ma miec przedstawiac jako Kasia, bo jego wlasnoscia nie jestem :-D Masakra

Pierwsza zasada misiarw mówi że: nigdy nie odkrywaj wszystkich kart przed swoim mężczyzną, to on ma mieć wątpliwości czy zasługuje na Ciebie, a nie na odwrót! Pamiętaj o tym;-)

W ogole jestem tragiczna, nawet mu zabronilam przedstawiac mnie jako jego zone.

:confused::confused::confused:no pokrecona jesteś, fakt, ale to jeszcze nie powód żeby cię od razu mial zostawiac...:-D:-D:-D

ja dokladnie mieszkam 9 km od centrum katowic, w miescie obok katowic - chorzów, pracuje w centrum katowic ...
trzymam kciuki aby ten lekarz ci pomógł !

wpadłam tylko na chwile, mam nienadrobione kilka stron, jadie dzis do kolezanki na urodzinki, teraz bede robila porzadki i obiadek, jak nie zdaze dzis to nadrobie zaleglosci jutro papa

Elfa-ja pracowałam kiedyś-(krotko co prawda, no ale bylo) w Chorzowie w firmie windykacyjnej:-):-D:-):-D Ale dojazdy z Krakowa dawały mi w dupę, codziennie tam i z powrotem...
Poza tym kilka razy byłam w wesołym miasteczku jako dziecko...więc Chorzów troszkę kojarzę:tak:
Baw się dobrze na imprezie!!!

Pierwsza zasada misiarw mówi że: nigdy nie odkrywaj wszystkich kart przed swoim mężczyzną, to on ma mieć wątpliwości czy zasługuje na Ciebie, a nie na odwrót! Pamiętaj o tym;-)

Misiarw...no ale jaja-w zyciu bym tego nie wymyslila...DOBRE!!!!
A masz jeszcze w zanadrzu jakies inne zasady, drugą, trzecia itd...? jak tak to wrzucaj na forum moze skorzystamy:-D

Witam!
Kurcze, wiecie co dziewczynki. Jak tak czytam o tym, ze kazda z Was potrafi gotowac i w ogole, to sie zastanawiam kiedy moj m. mnie zostawi. Po co mu ktos taki, nie umiem gotowac, nie moge miec dzieci .... :zawstydzona/y:

Kaprycha - ale życie z Tobą nie jest nudne - kabaret zakładasz przecież - to po co Ci umiejętność gotowania - M niech gotuje, a Ty mu życie umilaj:-);-)

No toś wymyślila...Halo-Kaprysiu!!!-juz po urodzinach - trzeźwiejemy, nie majaczymy!!! No wariatka jedna..."maz ją zostawi"...dobre sobie...chcialabyś!
Co Ty wygadujesz głuptasie??? dzieci miec mozesz-tylko musisz troszke pomoc naturze, a gotowanie nie jest w zaden sposób wyznacznikiem kobiecości!!! No proszę cię...
A jak znajdziesz wene i kiedyś tam wyprobujesz np. zrobic herbate (np dla hancynych trojaczkow jak juz jej bedziemy pomagaly...za kulisami tuż przed wystepem kabaretu) i ugotowac jajeczko to zobaczysz - ze to nie takie trudne:-)

A czy jak cie chłop brał to wiedzial o gotowaniu??? no widzisz! To niech teraz nie marudzi!

No to prawda - święte słowa:tak:

Kaprycha - zapachniało feminizmem:-D

reklama
a co do Hanki - ja też nie wierzę, że długo wytrzyma bez BB:-)

Zmięknie jak gąbka w wodzie...na bank!
....a tak wogole to mysle ze ona nas teraz czyta i ma polewke na calego...jak to hanka:-)
A tak wogole to czy Hanka to Hanka???

Andzia jak u Ciebie??? Co porabiasz? Skrobiesz sie?

Do góry