Normadza chyba wczesniej,ale mojemu Dominikowi wyszly za poznoKurcze, to może coś innego, bo ona jeszcze niema wszystkich 3![]()
A moze to gardło Ja boli

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Normadza chyba wczesniej,ale mojemu Dominikowi wyszly za poznoKurcze, to może coś innego, bo ona jeszcze niema wszystkich 3![]()
...
A moze to gardło Ja boli![]()
Grysik gotuje sie dziecią z mlekiem można go kupić w spożywczym sklepie.Kurcze tak chwalicie te kotlecikiPowiedzcie mi tylko co to jest ten grysik z przepisu, bo ja nie wiem
![]()
A dziękuje dzisiaj sobie zmieniłamWiktoria jakiego masz ładnego nowego avatarka...
No to moze ida Jej te piatkiRaczej nie bo wcina, jak ja boli gardło to nie je nic poza mlekiem![]()
Grysik gotuje sie dziecią z mlekiem można go kupić w spożywczym sklepie.
...
Ja ogladam Nianie na tvnJakis kabaret na 2Lubicie?? Bo ja tak
![]()
Kasza manna w sensie![]()