reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Kinguś ma rację też tak słyszałam no ale to normalne że się martwisz o fasolkę.
A kiedy idziesz na USG zobaczyć serduszko?

we wtorek... boję się mam nadzieję ze zobacze serduszko....

Kochane dziękuję za tak szybką odpowiedz!!!
Trzymajcie kciuki za to żeby lekarz i wynik HCG we krwi potwierdził to, że w końcu po 7 miesiącach udało się....;)

trzymam kciuki:-)

reklama
właśnie czuje się dobrze..nie mdli mnie i znowu się martwię że coś złego bo nie mam mdłości..., ale Kinguś mnie podniosła na duchu na privie, ze wiele kobiet skarzy się ginom ze objawy mijają i nic złego się nie dzieje..oby...

dziekuje!

Kochana wszystko jest OK nie martw sie choc w tym jestesmy naj lepsze nikt nas nie pobije. Jeszcze tylko 2 dni i uslyszysz swoje dzieciatko, a u mnie tylko 2 dni i sie dowiem czy sie udalo zafasolkowac.

Dziewczynki jutro na kanale National Geografik o godzinie 21.00 będzie film dokumentalny "W łonie matki"
Czyli jak powstaje dziecko od fasolki do porodu co i jak a i będzie też o bliżniakach.
Polecam bo oglądałam juz film z tej seri o ciązach mnogich i super tak więc które mają ten kanał to jutro obowiązkowa lektura:tak:

To ja z tym testowaniem chyba się do was przyłączę, no chyba, że @ wcześniej się zjawi....
Nie chcę testować wcześniej, bo boję się, że test nie pokaże prawdy... Chociaaż mogłabym już jutro, ale i tak nie ma testu kupionego więc nie ma możliwości....

reklama
Olesia to razem testujemy:-)

To ja z tym testowaniem chyba się do was przyłączę, no chyba, że @ wcześniej się zjawi....
Nie chcę testować wcześniej, bo boję się, że test nie pokaże prawdy... Chociaaż mogłabym już jutro, ale i tak nie ma testu kupionego więc nie ma możliwości....

Ja mam w domu x2 test ale sie troche cykam, ze bedzie za wczesnie no i chyba poczekam do 11.03, u mnie jak w zegarku wiec jak nie przyjdzie 10 to moze... 11 sa urodzinki mojego kochanego :-)

Do góry