reklama
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
nie stresuj się... to nie pomaga dzidzi na pewnojuz odliczam ....i się stresuje...

katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
nie stresuj się... to nie pomaga dzidzi na pewnouśmiechnij się i myśl pozytywnie... dziś jest nasze święto i chć pogoda nie jest najlepsza niech ci słoneczko zaświeci...
DZIĘKUJĘ :-)
WSZYSTKIM DZIEWCZYNKOM ZYCZĘ SAMYCH PROMYCZKÓW DZISIEJSZEGO DNIA a w najblizszej przyszłości spełnienia największego marzenia!
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
dostałam najpiękniejszy prezent na dzień kobiet.
zrobiłam test w 12 dfl i są ii kreski !!!!
nie mogę uwierzyć w to co się wydarzyło. W to, że się udało w końcu w 4 cyklu starań !!!
wg moich obliczeń termin mam na połowę listopada.
do gina już wcześniej się zapisałam na 01.04 (w prima aprillis)- mam nadzieję, że moja ciąża to nie żart
druga kreska jest słaba , ale teraz ją widać bardziej
test zrobiłam o 5 20 po zmierzeniu tempki. Wówczas kreska była ledwo widoczna i pomyślałam, że siłą woli chyba ją widzę,a tak naprawdę jej nie ma :-d
cudem zasnęłam i wstałam po 7 00 i patrzę na ten test i szok !!
jak pasek testowy wysechł to kreska zrobiła się wyraźniejsza)
na betę nie idę, bo nie mogę się zabardzo już zwalniać z pracy rano. Musiałabym znaleźć gdzies betę popołudniu, ale już chyba sobie ją podaruję i pójdę poprostu do gina 01.04.
to będzie 9tc :-)
od męża dostałam kolczyki na dzien kobiet,a on dostał teścik :-)
wielkie gratulacje
Witam Was i składam najlepsze życzenia z okazji dnia kobiet;-)
Czuję fasolkę dziewczyny czuję że się udało!
Brzuch boli mnie jak na małpe,sutki mie swędzą i mam większe brodawki i żyłke na lewej piersi
I to przeczucie takie dziwne.Boję się ale zatestuję co wy na to?
Czuję fasolkę dziewczyny czuję że się udało!

I to przeczucie takie dziwne.Boję się ale zatestuję co wy na to?
olesia_33
U mnie wczoraj była koleżanka w ciąży i zrobiłam wszystko to, co pisałyście - tzn. głaskałam brzuszek, żeby przesąd zadziałał![]()
nie slyszalam o tym przesadzie, ale pracuje z dziewczyna w ciazy ma termin na kwietnia wiec za kazdym razem jak jest w pracy to nie moge sie opanowac by nie powiedziec "Czesc" brzuszkowi przez glaskanie.
HankaM
Fanka BB :)
No i nie wytrzymałam nawet dwóch dni. Jeden dzień aż wytrzymałam, ale nie z silnej woli tylko z braku czasu. Jak już zawitałam do domu to koleżanka wpadła i siedziała do 23:00 to byłam w stanie tylko się rozebrać i ułożyć w łożu. No ale jak dzisiaj wstałam to tak jak na automatycznym pilocie. Kuchnia - kawa - pokój - komputer - BB.
Qurwa ja z wami nie wytrzymam uzależniłyście mnie od siebie.
Zaraz poczytam co się działo, już po ilości wiadomości w skrzynce aż się boję.
Ale widzę, że Olica miała dzisiaj owocne sikanie.
Qurwa ja z wami nie wytrzymam uzależniłyście mnie od siebie.
Witam w tym pięknym komunistycznym święcie.
Zaraz poczytam co się działo, już po ilości wiadomości w skrzynce aż się boję.
Ale widzę, że Olica miała dzisiaj owocne sikanie.
Olica ty ciężarówko - GRATULACJE
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
witam was i składam najlepsze życzenia z okazji dnia kobiet;-)
czuję fasolkę dziewczyny czuję że się udało!brzuch boli mnie jak na małpe,sutki mie swędzą i mam większe brodawki i żyłke na lewej piersi
I to przeczucie takie dziwne.boję się ale zatestuję co wy na to?
testuj ;-) JAK SIKNIESZ TO DAJ ZNAĆ. TRZYMAM KCIUKI! obys nie sikała za długo bo mi kostki zbieleją
reklama
olesia_33
Pysiu coś tam się mrowiło w podbrzuszu, ale myślałam, że to ,moja psycha :-)
Robiłam sobie nadzieję, tylko na tej podstawie, że tempka w pochwie była cały czas wysoko i muszę poprostu muszę w nocy sikać.
Wcześniej tak nie miałam :-)
ja dziś sikałam w nocy 5 razy!!! masakra![]()
a od kiedy zaczelyscie czesciej sikac :-)

Podziel się: