vvictoria
11.06...........02.10:)))
MNie nie było troszkę a tu proszę dziewczyny pracowały jak mrówki i tyle asolek jeszcze raz GRATULUJĘ wszystkim zaasolkowanym i Zyczę spokojnych 9 miesięcy
:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzieki wielkie Andziagosiu - o Tobie też nie zapomnimy
nie nie testowałam - ja powinnam testować dopiero w czwartek, ale się wstrzymam, bo przez tą chorobę, to mogło mi się poprzesuwać
po drugie, jak się nie udało, to raczej odczekam jeszcze 2 miesiące - tak się powinno chyba po ospie:-( więc pewnie do staranek wrócę w ... maju:-(
no to powodzenia i trzymam kciuki... może jak zaciążę do do Ciuebie dołączę..No troszku żeś zagmatwała. Ale mały rebusik pobudzi mnię troszkę.
Postawiłam sobie za punkt honoru nauczyć się robić na drutach i męczę te wzory. Na szczęście znalazłam pomoce na necie ale kutwa to jednak jest wyższa filozofia odszyfrować te skróty a potem się nauczyć co one oznaczają.
Ale jak trzepne kocyk to szok na wsi będzie.
Pysia - jaq jakaś taka podenerwowana cały czas jestem i nie mogę znaleźć przyczyny...Alez mnie dzis nerwki roznoszą, pewnie napięcie przed@, a tak mi sie dobrze dzień zaczął
![]()
No i po co, ale ci się udziela! dobra przeznam się że też o tym myślałam.
Ale trzymam kciuki za następny cykl, a może za wcześnie?
nic sie nie smutaj, poki @ nie przylazla jeszcze jest nadzieja, a jak przylezie to napewno w nastepnym cyklu sie uda!!
Ja tam nie chcę wkręcać ale czy istnieje możliwość, że za wcześnie nasikałaś?????
Laseczki co ja bym bez was zrobila, tak sobie myslalam ze moze a wczesni ale "w dupie sie porzewracalo" tak bardzo chce zobaczyc II kereczki, teraz poczakam do @ a moze sie jej nie doczekam. Dziewczynki dzieki za wsparcie i kcukasy.
Pysia - jaq jakaś taka podenerwowana cały czas jestem i nie mogę znaleźć przyczyny...
chyba se persen zapodam bo zaczynam się denerwować na mojego synka co już jest niedobre...
Hania a co do objawów. Ja pamiętam że w zasadzie nie miałam żadnych, nic nie wskazywało na fasolkę, pamiętam jedynie że praktycznie cały czas po owu do dnia w którym miałam dostac @ bolał mnie jajnik z którego było jajeczkowanie (podczas owu bolał mnie własnie lewy jajnik). Do tego 4 dni przed terminem @ miałam bardzo wysoko szyjke macicy - nie mogłam jej dostać- no ale nie wiem czy sobie grzebiesz:-)
Ale piekne roze dostalam i czekoladki na obrzarstow, bedzie dobrze nie ma co sie poddawac![]()