HankaM
Fanka BB :)
Dziewczyny ale ze mnie glupia cipa, podekscytowalam sie tymi nowymi fasolkami i zrobilam testjest (-) a teraz mam dola.
Ja tam nie chcę wkręcać ale czy istnieje możliwość, że za wcześnie nasikałaś?????
Siema:-)
Cholera jasna, nie mam mnie jeden dzien a tu wszystkie pozaciazane!!! Ledwo sie czlowiek odwroci, a tu fasolkami dziela. Kiedy ja sie zalapie na moj przydzial fasolkowy!!!!
Hanka, wariacie ciesze sie ze wrocilas, bo ja bez Ciebie zyc na BB nie moge. HIHIHIHI
Jadźka nie bój żaby, jak pójdziesz na te in-vitro to ja coś czuję, że 5 raczki będą.
Nie możesz bez mła żyć bo mnie kochasz nad życie. Musisz się z tym pogodzić i żyć dalej.
Witam, co się tutaj dzisiaj dzieje, no nie wierzę...
Wiedziałam że tu szybko wrócisz, bez BB żyć nie możesz!;-)
Hania to możee my będziemy razem testować, choć ty to przynajmniej wiesz że miałaś jajeczka duże a ja nie sprawdziłam nic. A kiedy dokładnie masz testować 18 marca?
Ja mam też dziewne uczucie w brzuchu ale tłumaczę to sobie tym że jestem chora, może ten brzuch to od kaszlu mi sięwzdyma i tyle, siusiu też biegam ale to też bo jestem chora i nic nie będe sobie wkręcać i test zrobię no np po Hance, bo ona na pewno zafasolkowana jest. Sama tu zostane na tym forum. Sama bez fasolki!
Eeee tam na pewno mi się uda, mozę koło czterdziestki.![]()
Jaka ty wróżka jesteś. No popatrz popatrz, wszystko wie.
Ta ja testuje 18 marca. Wypada to w 29dc. Nie mam regularnie więc wybrałam taki pośredni cykl.
Ja mam cały czas dziwne uczucie w brzuchu. Skurcze mnie łapią. Ale jajnik troszku pobolewa więc nie nastawiam się na 100%.
ja dziewczyny wczoraj ostro poimprezowalam, zasnelam po 6 ranowstalam o 13 a teraz siedze w szlafroku...... i chyba tak juz dzis zostane hehehe
buziaki
No i prawidłowo. Po co będziesz się ubierać, żeby zaraz się rozbierać. Luz bluz na plaży.
ja wiedzialam co mówie![]()
:-):-):-) zgadzam sie z tym ,że dobro do nas powraca i to podwójnie
Jeszcze raz ci gratuluje, zasłużyłaś sobie na ten cud...![]()
No mnie wywróżyły potrójne.