reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hanka no dobra;-), nie wiadomo co lekarz mi przepisze.. nigdy nic nie brałam bo owulacja była a teraz to zobaczymy, jak mój organizm zareuaguję ... wszystko może się zdarzyć ... :-)

GRATULACJE zafasolkowanym.... Coby szczesliwie i w milosci uplynelo tych 9 miesiecy

Wy zescie poszlalaly z tymi fasolkami ostatnio. Szaleju zescie sie najadly...
Normalnie sie juz gubie, kto jest zaciazony, a kto nie

Olica

widze, ze jestes wroclawia..ładne miasto, mam pytanie oglądasz może serial Pierwsza miłość?

Jestem nieobiektywna , bo jestem lokalną patriotką, ale naprawdę to cudowne miasto. Jak każde ma swoje ładniejsze i brzydsze dzielnice, ale posiada super klimat-szczególnie w nocy.

W Warszawie np nigdy nie byłam, ale słyszałam, że nocą centrum miasta śpi :-)

Pierwszej Miłości nie oglądam zabardzo, na początku jak powstał to parę odcinków widziałam właśnie z myślą by pooglądać miejsca z Wrocławia. :-)

Lekarz pewnie zweryfikuje kalendarz :-)

Karola a kiedy idziesz do gina????

Jesu, wydaje mi się że u mnie to dopiero 3 tydzien, 6 dzień (ew. termin na 16 listopada). Powinnam się już umawiać z ginem:szok:? Co prawda dizś powtórzyłam test i wyszedł taki sam cień cienia jak wczoraj, subtelnie mocniejsy ale to chyba i tak jeszcze bardziej "chciejstwo" niż ciąża...

dziewuszki,

napiszcie mi proszę, czy branie mocnych antybiotyków może wpłynąć na spermę, a co za tym idzie na fasolką? Można się przytulać? Ja właśnie zrobiłam sobie test owu i mam dwie czerwone krechy, ale mąż jest chory i bieże leki. Boimy się że możemy zrobić krzywdę przyszłej fasolce. Czekam na szybką odpowiedź:-)

reklama
dziewuszki,

napiszcie mi proszę, czy branie mocnych antybiotyków może wpłynąć na spermę, a co za tym idzie na fasolką? Można się przytulać? Ja właśnie zrobiłam sobie test owu i mam dwie czerwone krechy, ale mąż jest chory i bieże leki. Boimy się że możemy zrobić krzywdę przyszłej fasolce. Czekam na szybką odpowiedź:-)

Jakby ze wszystkim tak uważać to by rodziaj ludzki dawno wyginął! A dać szansę! plemnik może już się wyleczył z grypy?

Do góry