reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
A jaki tobie wyszedł test? wyraźny bardzo? Bo mi ledwo cień (taka cieniutka kreseczka moze na pół milimetra plus cien calego paska)

Doslownie kilka stron wstecz str 823 Karola zamiescila fotke ze swoim testem. U mnie podobnie wyszedl czyli slabiutka kreska, ale to nie jest przewidzenie :-)

Wyszła gruba tylko bardzo jasna różowa.

Ostatnia edycja:
Doslownie kilka stron wstecz Karola zamiescila fotke ze swoim testem. U mnie podobnie wyszedl czyli slabiutka kreska, ale to nie jest przewidzenie :-)

Wyszła gruba tylko bardzo jasna różowa.

NO BAAAARDZO jasna różowa :) Taaak. Czyli co... czyli bal? :) Ja powtarzam jeszcze we wtorek - chce zobaczyc te dwie grube krechy, dopiero wtedy zadzwonie do gina. Tak boje się zapeszyć! Ale myśle że skoro na dwóch, skoro są widoczne choć słabo, skoro sikam w nocy po 4 razy (co nigdy mi sie nie zdarzalo) i mam ekhm... zaparcia, i boli mnie kłuje... to może... A jakby dwoje (nie wiem czy daj czy nie daj Boże) to w ogóle...

No może Olcia masz rację:tak:ale ja jestem w goracej wodzie kąpana:-D

Też tak się kiedyś napalałam na testowanie :-)
Dziś i ja i Karola zrobiłysmy testy 2 dni przed okresem i kreseczki wyszly slabiutkie-zobacz na stronie 823, wiec lepiej zaczekaj bo u ciebie moze nic nie wyjsc i po co sie rozczarowywać.

Ale jak znam życie nie wytrzymasz, ale to już twój wybór :-)

NO BAAAARDZO jasna różowa :) Taaak. Czyli co... czyli bal? :) Ja powtarzam jeszcze we wtorek - chce zobaczyc te dwie grube krechy, dopiero wtedy zadzwonie do gina. Tak boje się zapeszyć! Ale myśle że skoro na dwóch, skoro są widoczne choć słabo, skoro sikam w nocy po 4 razy (co nigdy mi sie nie zdarzalo) i mam ekhm... zaparcia, i boli mnie kłuje... to może... A jakby dwoje (nie wiem czy daj czy nie daj Boże) to w ogóle...

Moim zdaniem test nie kłamie i jak jest kreseczka nawet słaba to musi być coś na rzeczy :)
W 7 tygodniu najlepiej isc do gina to zobaczysz juz bijace serce, jak wczesniej to moze nie byc jeszcze widac czy to ciaza czy co.
Ewentualnie po rozpulchnionej macicy lekarz bedzie podejrzewal ciaze, ale i tak bedziesz musiala przyjsc troche pozniej.

reklama
Do góry