reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Jesu, wydaje mi się że u mnie to dopiero 3 tydzien, 6 dzień (ew. termin na 16 listopada). Powinnam się już umawiać z ginem:szok:? Co prawda dizś powtórzyłam test i wyszedł taki sam cień cienia jak wczoraj, subtelnie mocniejsy ale to chyba i tak jeszcze bardziej "chciejstwo" niż ciąża...

A kiedy miałaś okres i jakie cykle?

Ja okres 02.02
Cykle 37 dni
Owulka 23.02
Test 08.03

reklama
dziewuszki,

napiszcie mi proszę, czy branie mocnych antybiotyków może wpłynąć na spermę, a co za tym idzie na fasolką? Można się przytulać? Ja właśnie zrobiłam sobie test owu i mam dwie czerwone krechy, ale mąż jest chory i bieże leki. Boimy się że możemy zrobić krzywdę przyszłej fasolce. Czekam na szybką odpowiedź:-)

Osłabić może spermę ale antybiotyk w spermie nie ma możliwości się przedostać do twojego organizmu.
Po prostu sperma będzie gorszej jakości, czyli mniejsza ilość żołnierzyków.
O szkodliwościach dla fasolki można by było mówić jak to ty byś brała antybiotyki.

dziewuszki,

napiszcie mi proszę, czy branie mocnych antybiotyków może wpłynąć na spermę, a co za tym idzie na fasolką? Można się przytulać? Ja właśnie zrobiłam sobie test owu i mam dwie czerwone krechy, ale mąż jest chory i bieże leki. Boimy się że możemy zrobić krzywdę przyszłej fasolce. Czekam na szybką odpowiedź:-)

Wiele dziewczyn bierze antybiotyki lub ich partnerzy nie wiedząc, że zajdą w ciązę i mają potem zdrowe dziecko. Ale chyba lepiej chuchać na zimne jak się boicie.

dziewuszki,

kochana plemniki są produkowane 3 miesiący czyli antybiotyk raczej nie zaszkodzi, więc do dzieła!!!

A kiedy miałaś okres i jakie cykle?

Ja okres 02.02
Cykle 37 dni
Owulka 23.02
Test 08.03

Ja okres 11.02, cykle od dwóch czy trzech lat 27 dni (nawet jak byłam chora albo za granicą kraju), owulacja powinna być 24 ale była 23 koło 18.00/19.00 piekielny ból DWóCH jamników (na 100 % plus testy :)) zapładnianie 23 (rankiem świeżo) i 24 koło południa. , test: 07 i 08 oba cieniście pozytywne

Gratki dla zafosolkowanych.
Mnie tak mdli i piersi bolą ,ze chyba jutro zrobię test,choć @ ma przyjsć12,13 14 03.

Ja okres 11.02, cykle od dwóch czy trzech lat 27 dni (nawet jak byłam chora albo za granicą kraju), owulacja powinna być 24 ale była 23 koło 18.00/19.00 piekielny ból DWóCH jamników (na 100 % plus testy :)) zapładnianie 23 (rankiem świeżo) i 24 koło południa. , test: 07 i 08 oba cieniście pozytywne

Heh ja miałam owulkę godzinę po Tobie bo też czułam,że mi brzuch eksploduje, przytulanki dzień wcześniej, w dzień owulki i dzień po owulce.

Sądzę, że kalkulator dobrze liczy i jesteś w 4 tygodniu 5 dni

Heh ja miałam owulkę godzinę po Tobie bo też czułam,że mi brzuch eksploduje, przytulanki dzień wcześniej, w dzień owulki i dzień po owulce.

Sądzę, że kalkulator dobrze liczy i jesteś w 4 tygodniu 5 dni

A jaki tobie wyszedł test? wyraźny bardzo? Bo mi ledwo cień (taka cieniutka kreseczka moze na pół milimetra plus cien calego paska)

reklama
Ja miałam @ 12 .02,a ow. niewiem kiedy a przytulanie było 10lub11dc.
Od tygodnia bolą cycy ,a mdli mnie od trzech dni ,wczoraj rano wymiotowałam:tak:

Do góry