reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć! Jestem nowa na tym forum. Od kilku dni piszę na Październikowych 2007, ale tam się nic nie dzieje:baffled:
Anabuba i myszunia zaprosiły mnie na ten wątek.
Przyjmiecie mnie do siebie ? :blink:

Jestem mamą siedzącą w domu od 5 lat.
Mam synka który skończył 4 latka i chodzi do przedszkola i bliźniaki 16 miesięczne z którymi jestem w domu.
Tak naprawdę to często internet jest dla mnie jedynym oknem na świat.

reklama
Zmykam, bo się właśnie zorientowałam, że już grubo ponad godzinę z wami siedzę, a mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia! :-)
Życzę miłego dzionka wszystkim i postaram się jeszcze wpaść, ale to bardzo późnym wieczorkiem! :tak:

Cześć! Jestem nowa na tym forum. Od kilku dni piszę na Październikowych 2007, ale tam się nic nie dzieje:baffled:

Mam synka który skończył 4 latka i chodzi do przedszkola i bliźniaki 16 miesięczne z którymi jestem w domu.
wWITAM:-)

Zastanawiam się, czemu te teściowe uwielbiają wtrącać się w życie swoich synowych i ich rodzin...
A puszą się przy tym i twierdza, że mają receptę na wszystkie bolączki świata...

Hehe! Październikówki rządzą! :tak::-D:-D:-D:-D
Greti, witaj na wątku!:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry