reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My chcięłiśmy dwóch ojców, ale nie da rady. Koniecznie mama i tata chraestni, Jesli nie masz kandydata/tki na 2 rodzica moze byc tylko jeden. Nam strasznie zalezalo a ksiedza mamy super, wiec jesli on odmówil, to nie sadze aby zgodzil się jakikolwiek inny

Dzięki :happy:

Ale marudzi!!! Normalnie już nie moge :crazy::crazy::crazy:
Mam pytanko kiedy wasze pociechy pierwsze słowo powiedziały?

Anabuba no cos tam gaworzy ale niechętnie. No dawałam mu viburcol jak miał kolkę

Jestem wyrodną matką i nie pamiętam :szok::szok: A skoro coś tam gaworzy to nie masz się co przejmować :tak:

Jak ja wam zazdroszczę, tego, że wasze pociechy śpią:-p Moja układa do spania misie w wózku :rofl2:

reklama
Czyjeś dziecko już śpi, chyba nie rzuciło mi się na oczy :rofl2: Agnes chyba twoja oliwka:confused:

Mama Helenki a jak mała reaguje na to że będzie miała siostrzyczkę?

Bawi się zemną ubrankami, opowiadam jej, ze dzidzia w brzuszku i żę jak urośnie to mama pójdzie do doktora i wyjmiemy dzidzię i przyniesiemy do domu...Niby się cieszy, ale co ona z tego rozumie :confused::rofl2::-D Jak wczoraj wzięłam dla zabawy mamy pieska na ręce i lulałam jak małe dziecko to minę miała nie tęgą :baffled: Odrazu się zazdrość pojawiła...

No Helenka ma 2 latka dopiero to zbyt dużo nie zrozumie. Ale zazdrość będzie na pewno na początku. Ja to nie wiem kiedy drugie. Ale na pewno do 30stki chce mieć już wszystko za sobą i odpoczywać :tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry