Olica - widzę, że w końcu wybrnęłaś z problemów suwaczkowych:-)
Ja zmykam - dobrej nocy!
Tak jakby :-)
Zobaczymy jak wrócę od gina jak suwaczek ma się do rzeczywistości :-)
Dobranoc !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Olica - widzę, że w końcu wybrnęłaś z problemów suwaczkowych:-)
Ja zmykam - dobrej nocy!
Witam Was kochane znowu mnie nie bylo troszke ale nie mialam kompa :--
-( kochane zanim ja to wszystko nadrobie hehehe
co tam u was moje kochane słychac ??? ile zafasolkowanych dziewczynek ??:-):-)
iDĘ DO PRACY DZIEWCZYNKI, ALE JESZCZE WIECZORKIEM DO WAS ZAJRZĘNIE PISZCIE ZBYT DUŻO, ŻEBYM STRASZNYCH ZALEGŁOŚCI NIE MIAŁA. bUZIAKI I MIŁEGO DZIONKA!!!
pisalam rano - tez mi spadla temperatura, tez mi inni mowili ze chyba sobie wmawiam bo za wczesnie na objawy a tu patrz))))))))), wiec... siknij moja droga i koniec tych meczarni
dodam ze jestem na 2 dni przed @ (powinna byc 11)
heia dziewcynki:-)
U nas tak sobie,staramy sie nie dolowac!
Zamowilismy prywatnie wizyte u gina w nastepny wtorek,bierzemy oboje wolne z pracy bo ponad dwie g sie tam jedzie.Teraz mam dni plodne ale nawet nie mysle o tym...napewno nic nie nie wydarzy jak juz 8 mc i nic:-(
Jakos nie moge przestac o tym myslec..siedzi w glowce i jest mi smutno:-(
A ja nie wiem co mam mysleć jak wiecie lekarz stwierdził u mnie cykl bezowulacyjny, czy króraś z was miała szczypawki w podrzuszu? może mi się tam wszystko poprzestawiało?
Kobieta ma 29 lat i jest babcią
Ja wiem, że takie rzeczy się zdarzają, ale ja mam prawie 30 i nawet w ciąży nie jestem... buuuuuuuu:-(
Moim zdaniem to też bez sensu, że się niby liczy od okresu.
Jak od okresu to dziś 6 tydzień 1 dzień.
Jak od owulacji to dziś 3 tydzień 1 dzień.
Więc by wyszło 16 listopada :-) -licząc od zapłodnienia
.
Troszkę wiedzę poszerzyłam, dzisiejsze tortury zaliczyłam, czy będzie jakiś efekt to się okaże jak zadzwonią. Fajnie by było.
A u mnie: progesteron nieodpowiednio wzrasta, za niski, nie wiadomo, czy w ogóle pęcherzyk pęka. Rośnie i to wiem. Bym musiała iść na obserwację USG ale na razie kaska wypływa z konta na autko więc muszę poczekać. Wredna chlamydia za bardzo rozmnożyła.
Dziewczyny
Mi sie chyba troche cykle rozregulowaly.
Jakie macie dlugosci cykli ? Ja ostatnie 3 cykle mialam inne: 31 dni, pozniej 32 dni, pozniej 30 dni. A teraz juz sama nie wiem co bede miala - nie powinnam miec owu, ale jakos mnie jajniki bola coby mogloby swiadczyc o owu. A jesli tak to mialabym cykl 28 dni. Normalnie jazda bez trzymanki
Wam sie tez tam cyklu bujaja ? Nadmienie, ze wogole nie przyjmuje zadnych lekow, ani chora nie jestem
Buziaczki dla wszystkich.
A ja bym tylko spała i jadła
Tikanis, Lilu, Marzenixx, w.kropeczka buziaczki i dla reszty dziewczynek.
Butterfly gdzie jesteś????
A ja się pochwalę) Piekę sobie właśnie taki pyszny, pachnący i chrupiący chlebek (mam automat do pieczenia chleba - rewelacja, chleb wychodzi sto razy lepszy niz ten ze sklepu, a cały wkład pracy, jaki się wkłada w jego wykonanie, to włożenie wszystkich składników do autoamtu, więc jakieś 5min,a potem już wszystko samo się piecze:-)) Miam mniam Tylko jeszcze nie mam pomysłu z czym go zjeść...??? Jakieś propozycje??
A ja mam mały problem bo mam krew w śluzie jak się podcierałam robiąc siusia, bieliznę miałam czystą ale na papierze był taki śluz z odrobiną krwi, nie wiem co to może byc. Dziś jestem pierwszy dzień w pracy po chorobie, czuje się dużo lepiej ale przecież to nie jest spowodowane chyba chorobą. @ mam dosta koło 16 więc to cały tydzień mam jeszcze, zresztą @ w taki sposób mi się niegdy nie zaczyna.
Nawet nie wiem który to mój dzień cyklu dokładnie bo w pracy jestem i nie mam przy sobie notesika magicznego.
Kochane mam pytanie. Ile zapłacę mniej więcej w szpitalu prywatnie za wykonanie bety HCG?? Czytałam, że trzeba ją zrobić pare razy tak??? Pomocy bo jestem w tym temacie jedną niewiadomą.
Dobry wieczor!
Wrocilam od reumatologa. Nadal czarna dziura- nadal bez diagnozy, choc pani dopktor mowi ze jej zdaniem-wstepna diagnoza taka, ze to nie rzs, ale musze jeszcze porobic dodatkowe badania by to na 100% potwierdzic, wiec jutro rano ide sie pokłóc i troche krwi spuscic... Tak pomyslalam ze skoro juz mnie beda igłą traktowali to przy okazji zrobie ta toxo, cytomegalie IgM i to na m..
Trzymam kciuki by to byla implantacja...oby!!!!
Jak na razie to duza szansa z tego co pisujesz, ze wlasnie wwierca sie mala faslka:-)
Ok spadam na serial:-)
Dziewczyny
Mi sie chyba troche cykle rozregulowaly.
Jakie macie dlugosci cykli ? Ja ostatnie 3 cykle mialam inne: 31 dni, pozniej 32 dni, pozniej 30 dni. A teraz juz sama nie wiem co bede miala - nie powinnam miec owu, ale jakos mnie jajniki bola coby mogloby swiadczyc o owu. A jesli tak to mialabym cykl 28 dni. Normalnie jazda bez trzymanki
Wam sie tez tam cyklu bujaja ? Nadmienie, ze wogole nie przyjmuje zadnych lekow, ani chora nie jestem