gosia:)
z nadzieją w przyszłość
hej dziewczyny, melduję się po pracy... i nadrabiam...

a kysz, a kysz, a kysz,
wrednej @ nie chcemy
Ja już się zastanawiam czy w związku z tym, że od 16dc brałam duphaston nie mogłam spowodowć braku ciąży skoro nie wiadomo dokładnie kiedy była owu. Z usg wynikało, że 12-13 dc pęcherzyk był 18mm więc miał jeszcze możliwość rośnięcia kilku dni ale nie mam pewniości, że pękł 15 czy 16 dc.
Przy 31dniowych cyklach owu mog e mieć nawet 18dc, prawda??
Niby czuję ból około 16dc ale przez tą kontrolę lekarską jakoś się pogubiłam. Teraz bez prochów wszystko sobie notuję i może się zorientuję jak i co??
Właśnie dziś zaczął się śluzik i wczoraj już były przytulanki. Może dziś też sobie nie odmówimy...
niestety tak czasem bywa, nie powinni ludzie takich komentarzy rzucać ale może ją też poniosło - moja koleżanka z pracy po tym jak przyszłam z powrotem po poronieniu zapytała "czy już wszystko dobrze?" sama nie miała problemu z zajściem w dwie ciąże...No to możemy sobie ręce podac, mnie spadła o 4 kreski, wiec jestem wkuta. Jeszcze wczoraj poklocilam sie ze znajoma (w moim wieku) ktora tez by bardzo chciala miec dziecko ale chlopa nie ma, i w ramach swoich niepowodzen zaczela mi mowic jak to ona sie o mnie martwi, bo tak sie nakrecilam, a pewnie nie jestem w ciazy i w ogole napewno mnie boli brzuch na @ a cycki mi urosly z wmowienia sobie. Nie mogla tylko mi powiedziec ze sobie wmowilam te dwa razy dwie kreski.
Jestem zla i smutna. Najbardziej mnie boli to ze myslalam ze to jest moja dobra znajoma prawie... przyjaciółka. A tu... wsparcie jak sie patrzy w chwili stersu.
oby nie a jak już to idzie wiosna i następny cykl :-):-):-)no i dupa!!!!! jedna kreska i nic więcej nie chce się pokazać.
@ też nie ma, ale coś czuję, że dzisiaj najpóźniej jutro się zjawi![]()
to wszystko nie ma znaczenia - czekaj do terminu @ i testuj....dla mnie to wielce prawdopodobne objawyTak mi sie jedna mysl po głowie tłucze od rana, manowicie gdy wchodziałam do swojej"ukochanej pracy" po schodach zakręciło mi się w głowie i zrobiło mi sie niedobrze, no więc ja odrazu włączyłam myslenie - fasolka- ale to niemozliwe zebym była w ciązy w tym miesiącu.
I tak siedze analizuje i przeziez ja w tym cyklu wypiłam z butelke likieru, a na dodatek mam jeszcze miesiac szlabanu na staranka.

kobietki
ja nie chce nie chce wrednej @
zaklinam ja, i prosze o pomoc, a kysz a kysz @
TAK PRZEZYWAM CO CHWILE CHODZE DO KIBELKA SPRAWDZAC
ja też dołączam do zaklinania...no to zaklinamy
a kysz, a kysz, a kysz,
wrednej @ nie chcemy
a kysz, a kysz, a kysz,
wrednej @ nie chcemy
za silne te objawy jak na sugestie... może jednak to fasolka się chce z mamusią zaprzyjaźnićwiecie co , tak mnie mdli..juz myslalam przed chwila ze pojde na przytulanko z muszlą...
kurde jak myslicie to taka silna sugestia, ze wywołuje u siebie nawet podswiadomie odruchy wymiotne?
jaks mi słabo w ogole, mroczki, swist w uszach mialam..
moze ja chora jestem
zimno mi
lekarze to też ludzie i mogą się mylić a natura żyje sobie swoim rytmem i daje nam jajeczka kiedy ona chce a nie książki.ja przy pierwszej ciąży zaszłam na cyklu bezowulacyjnym (oczywiście wg lekarza)
miałam wtedy nieregularne cykle, w 12 dc byłam u lekarza na usg był mały pęcherzyk i lekarz stwierdził, że bezowulacyjny. Wróciłam do domu i stwierdziłam, że no cóż czekamy na @ i się nie doczekaliśmy
Ja już się zastanawiam czy w związku z tym, że od 16dc brałam duphaston nie mogłam spowodowć braku ciąży skoro nie wiadomo dokładnie kiedy była owu. Z usg wynikało, że 12-13 dc pęcherzyk był 18mm więc miał jeszcze możliwość rośnięcia kilku dni ale nie mam pewniości, że pękł 15 czy 16 dc.
Przy 31dniowych cyklach owu mog e mieć nawet 18dc, prawda??
Niby czuję ból około 16dc ale przez tą kontrolę lekarską jakoś się pogubiłam. Teraz bez prochów wszystko sobie notuję i może się zorientuję jak i co??
Właśnie dziś zaczął się śluzik i wczoraj już były przytulanki. Może dziś też sobie nie odmówimy...