reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie porannie i wtorkowo.

Ja wczoraj nie miałam kompletnie czasu, żeby do was zajrzeć (prasowanie..., ktoś notorycznie mi je podrzuca:szok:)...

Dziś jadę z Piotrem na szczepienie więc dzieciątko będzie miało trochę stresu...
Jak to jest, że tatusiowie bardzie to przeżywają niż same dzieci... Mój M w takich chwilach zwyczajnie wymięka:baffled:...

Miłego dzionka życzę...
Raczej nie uda mi się nadrobić tego, o czym pisałyście wczoraj...

Pozdrawiam serdecznie:-D

witam porannie:-):-):-):-):-):-)
ale wczoraj pisałyście:szok::szok::szok::szok::szok: a mi tak komp mulił że jedna strone czytałam wczoraj 40 minut więc dałam sobie na luz:crazy::crazy::crazy::crazy:ale dzisiaj widzę ze jest w miarę szybki więc mam nadzieje że antek da mi z wami posiedzieć na BB a teraz szybko znikam do sprzątania póki was nie ma;-)

Cześć dziewczyny!
Jest taka straszna pogoda i nici ze spacerku. Zostaje tylko wietrzenie.:-(
Znowu musze nadrobic to co napisałyście bo wczoraj od 18 spałam cały czas z przerwami na karmienie;-), ale Wy gaduły jesteście niesamowite:-)

To już ponad tydzień ślubie:-)

Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia.
Spóźnione ale szczere.
A moje dzieci wstały o 06:00 już trzeci dzień tak wstają:wściekła/y::-DOczywiscie Martynka poszła do babci na bajki a my z Kamilkiem jeszcze pospali do 08:00.Poszłam po Martynke do babci a ona sobie z babcią leżała w łóżku i bogądała bajki:-D:-DA jak wyszła na góre to mówi do Kamilka jak ja sie o ciebie martwiłam:-D:-D:-D:-DA u nas pada śnieg :crazy:a ja myślałam że już wiosna będzie :confused:No dobra ide robic sniadanko i troche ogarnoć pranie nastawić i po prasować wpadne później jak będzie nas więcej pa

witam

ale zescie naskrobaly wczoraj:szok:
Przeczytalam wszystko i Wasza rozmowa na temat ciazy blizniaczej i wszystkiego z nia zwiazene bardzo ciekawa:tak:Nie znam sie na tym ale znow wiem cos wiecej:tak:
Ja wczoraj tez mialam prasowac ale wzielam przelozylam sobie na dzisiaj:rofl2:wiec dzis wiecej z nas bedzie prasowalo:-D
Ciekawa jestem zdjec blizniaczkow nie widzialam jeszcze takich malutkich dzieciatek:no:
Wybaczcie ze pisze bezosobowo bo zapewne bym mogla Was pomyslic heheh tyle tego bylo:sorry2:
My wczoraj wieczorkiem z moim siedzielismy przy piwku wiec nie mialam czasu na kompa :)

Dzis Laura wstala o 8 z minutami siedzi na nocniku i patrzy w bajke:blink:

reklama
Witam
Piotruś dziś wstał o 6:00 :szok: i marudny był przeokropnie :angry:. Teraz poszedł spać i mam nadzieję, że kiedy się obudzi to już będzie miał lepszy nastrój.
Wkurza mnie nasz grający nocnik. Coś mu się stało i od 1,5 godziny bez przerwy gra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wstawiłam go do łazienki i przykryłam kocem, ale i tak nadal słyszę tą świdrującą melodyjkę. Mam nadzieję, że niedługo mu się bateria wyładuje, bo jak nie to chyba mu wydłubię ten cały mechanizm :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Idę płacić rachunki i rozliczyć PITy. Najwyższa pora! :zawstydzona/y:

Do góry