reklama
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Witajcie porannie i wtorkowo.
Ja wczoraj nie miałam kompletnie czasu, żeby do was zajrzeć (prasowanie..., ktoś notorycznie mi je podrzuca
)...
Dziś jadę z Piotrem na szczepienie więc dzieciątko będzie miało trochę stresu...
Jak to jest, że tatusiowie bardzie to przeżywają niż same dzieci... Mój M w takich chwilach zwyczajnie wymięka
...
Miłego dzionka życzę...
Raczej nie uda mi się nadrobić tego, o czym pisałyście wczoraj...
Pozdrawiam serdecznie
Ja wczoraj nie miałam kompletnie czasu, żeby do was zajrzeć (prasowanie..., ktoś notorycznie mi je podrzuca
)...Dziś jadę z Piotrem na szczepienie więc dzieciątko będzie miało trochę stresu...
Jak to jest, że tatusiowie bardzie to przeżywają niż same dzieci... Mój M w takich chwilach zwyczajnie wymięka
...Miłego dzionka życzę...
Raczej nie uda mi się nadrobić tego, o czym pisałyście wczoraj...
Pozdrawiam serdecznie

joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Czasem mam wrażenie, że im jest tak wygodniej...bo faceci jak konie-klapki na oczach i tylko iwdza to co przed nimi![]()

wiewióreczka83
Fanka BB :)
Mój Kubek nie miał przepukliny na szczęście i oby nie miał.
Wiewióreczka dobrze widzę że za tydzień ślub?
To już ponad tydzień ślubie:-)
witam porannie:-):-):-):-):-):-)
ale wczoraj pisałyście

a mi tak komp mulił że jedna strone czytałam wczoraj 40 minut więc dałam sobie na luz

ale dzisiaj widzę ze jest w miarę szybki więc mam nadzieje że antek da mi z wami posiedzieć na BB a teraz szybko znikam do sprzątania póki was nie ma;-)
ale wczoraj pisałyście

a mi tak komp mulił że jedna strone czytałam wczoraj 40 minut więc dałam sobie na luz

ale dzisiaj widzę ze jest w miarę szybki więc mam nadzieje że antek da mi z wami posiedzieć na BB a teraz szybko znikam do sprzątania póki was nie ma;-)wiewióreczka83
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!
Jest taka straszna pogoda i nici ze spacerku. Zostaje tylko wietrzenie.:-(
Znowu musze nadrobic to co napisałyście bo wczoraj od 18 spałam cały czas z przerwami na karmienie;-), ale Wy gaduły jesteście niesamowite:-)
Jest taka straszna pogoda i nici ze spacerku. Zostaje tylko wietrzenie.:-(
Znowu musze nadrobic to co napisałyście bo wczoraj od 18 spałam cały czas z przerwami na karmienie;-), ale Wy gaduły jesteście niesamowite:-)
wiktoria12
Mama i żona :)
To już ponad tydzień ślubie:-)
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia.
Spóźnione ale szczere.
A moje dzieci wstały o 06:00 już trzeci dzień tak wstają

Oczywiscie Martynka poszła do babci na bajki a my z Kamilkiem jeszcze pospali do 08:00.Poszłam po Martynke do babci a ona sobie z babcią leżała w łóżku i bogądała bajki
A jak wyszła na góre to mówi do Kamilka jak ja sie o ciebie martwiłam

A u nas pada śnieg
a ja myślałam że już wiosna będzie
No dobra ide robic sniadanko i troche ogarnoć pranie nastawić i po prasować wpadne później jak będzie nas więcej paanka26_x_07
Mama Laury :)
witam
ale zescie naskrobaly wczoraj
Przeczytalam wszystko i Wasza rozmowa na temat ciazy blizniaczej i wszystkiego z nia zwiazene bardzo ciekawa
Nie znam sie na tym ale znow wiem cos wiecej
Ja wczoraj tez mialam prasowac ale wzielam przelozylam sobie na dzisiaj
wiec dzis wiecej z nas bedzie prasowalo
Ciekawa jestem zdjec blizniaczkow nie widzialam jeszcze takich malutkich dzieciatek
Wybaczcie ze pisze bezosobowo bo zapewne bym mogla Was pomyslic heheh tyle tego bylo
My wczoraj wieczorkiem z moim siedzielismy przy piwku wiec nie mialam czasu na kompa
Dzis Laura wstala o 8 z minutami siedzi na nocniku i patrzy w bajke
ale zescie naskrobaly wczoraj

Przeczytalam wszystko i Wasza rozmowa na temat ciazy blizniaczej i wszystkiego z nia zwiazene bardzo ciekawa
Nie znam sie na tym ale znow wiem cos wiecej
Ja wczoraj tez mialam prasowac ale wzielam przelozylam sobie na dzisiaj
wiec dzis wiecej z nas bedzie prasowalo
Ciekawa jestem zdjec blizniaczkow nie widzialam jeszcze takich malutkich dzieciatek

Wybaczcie ze pisze bezosobowo bo zapewne bym mogla Was pomyslic heheh tyle tego bylo

My wczoraj wieczorkiem z moim siedzielismy przy piwku wiec nie mialam czasu na kompa
Dzis Laura wstala o 8 z minutami siedzi na nocniku i patrzy w bajke

reklama
Witam
Piotruś dziś wstał o 6:00
i marudny był przeokropnie
. Teraz poszedł spać i mam nadzieję, że kiedy się obudzi to już będzie miał lepszy nastrój.
Wkurza mnie nasz grający nocnik. Coś mu się stało i od 1,5 godziny bez przerwy gra

Wstawiłam go do łazienki i przykryłam kocem, ale i tak nadal słyszę tą świdrującą melodyjkę. Mam nadzieję, że niedługo mu się bateria wyładuje, bo jak nie to chyba mu wydłubię ten cały mechanizm 

Idę płacić rachunki i rozliczyć PITy. Najwyższa pora!
Piotruś dziś wstał o 6:00
i marudny był przeokropnie
. Teraz poszedł spać i mam nadzieję, że kiedy się obudzi to już będzie miał lepszy nastrój.Wkurza mnie nasz grający nocnik. Coś mu się stało i od 1,5 godziny bez przerwy gra

Wstawiłam go do łazienki i przykryłam kocem, ale i tak nadal słyszę tą świdrującą melodyjkę. Mam nadzieję, że niedługo mu się bateria wyładuje, bo jak nie to chyba mu wydłubię ten cały mechanizm 

Idę płacić rachunki i rozliczyć PITy. Najwyższa pora!

Podziel się: