reklama
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Witajcie porannie i wtorkowo.
Ja wczoraj nie miałam kompletnie czasu, żeby do was zajrzeć (prasowanie..., ktoś notorycznie mi je podrzuca
)...
Dziś jadę z Piotrem na szczepienie więc dzieciątko będzie miało trochę stresu...
Jak to jest, że tatusiowie bardzie to przeżywają niż same dzieci... Mój M w takich chwilach zwyczajnie wymięka
...
Miłego dzionka życzę...
Raczej nie uda mi się nadrobić tego, o czym pisałyście wczoraj...
Pozdrawiam serdecznie
Ja wczoraj nie miałam kompletnie czasu, żeby do was zajrzeć (prasowanie..., ktoś notorycznie mi je podrzuca

Dziś jadę z Piotrem na szczepienie więc dzieciątko będzie miało trochę stresu...
Jak to jest, że tatusiowie bardzie to przeżywają niż same dzieci... Mój M w takich chwilach zwyczajnie wymięka

Miłego dzionka życzę...
Raczej nie uda mi się nadrobić tego, o czym pisałyście wczoraj...
Pozdrawiam serdecznie

joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Czasem mam wrażenie, że im jest tak wygodniej...bo faceci jak konie-klapki na oczach i tylko iwdza to co przed nimi![]()

wiewióreczka83
Fanka BB :)
Mój Kubek nie miał przepukliny na szczęście i oby nie miał.
Wiewióreczka dobrze widzę że za tydzień ślub?
To już ponad tydzień ślubie:-)
witam porannie:-):-):-):-):-):-)
ale wczoraj pisałyście

a mi tak komp mulił że jedna strone czytałam wczoraj 40 minut więc dałam sobie na luz

ale dzisiaj widzę ze jest w miarę szybki więc mam nadzieje że antek da mi z wami posiedzieć na BB a teraz szybko znikam do sprzątania póki was nie ma;-)
ale wczoraj pisałyście

wiewióreczka83
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!
Jest taka straszna pogoda i nici ze spacerku. Zostaje tylko wietrzenie.:-(
Znowu musze nadrobic to co napisałyście bo wczoraj od 18 spałam cały czas z przerwami na karmienie;-), ale Wy gaduły jesteście niesamowite:-)
Jest taka straszna pogoda i nici ze spacerku. Zostaje tylko wietrzenie.:-(
Znowu musze nadrobic to co napisałyście bo wczoraj od 18 spałam cały czas z przerwami na karmienie;-), ale Wy gaduły jesteście niesamowite:-)
wiktoria12
Mama i żona :)
To już ponad tydzień ślubie:-)
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia.
Spóźnione ale szczere.
A moje dzieci wstały o 06:00 już trzeci dzień tak wstają

anka26_x_07
Mama Laury :)
witam
ale zescie naskrobaly wczoraj
Przeczytalam wszystko i Wasza rozmowa na temat ciazy blizniaczej i wszystkiego z nia zwiazene bardzo ciekawa
Nie znam sie na tym ale znow wiem cos wiecej
Ja wczoraj tez mialam prasowac ale wzielam przelozylam sobie na dzisiaj
wiec dzis wiecej z nas bedzie prasowalo
Ciekawa jestem zdjec blizniaczkow nie widzialam jeszcze takich malutkich dzieciatek
Wybaczcie ze pisze bezosobowo bo zapewne bym mogla Was pomyslic heheh tyle tego bylo
My wczoraj wieczorkiem z moim siedzielismy przy piwku wiec nie mialam czasu na kompa
Dzis Laura wstala o 8 z minutami siedzi na nocniku i patrzy w bajke
ale zescie naskrobaly wczoraj

Przeczytalam wszystko i Wasza rozmowa na temat ciazy blizniaczej i wszystkiego z nia zwiazene bardzo ciekawa

Ja wczoraj tez mialam prasowac ale wzielam przelozylam sobie na dzisiaj

Ciekawa jestem zdjec blizniaczkow nie widzialam jeszcze takich malutkich dzieciatek

Wybaczcie ze pisze bezosobowo bo zapewne bym mogla Was pomyslic heheh tyle tego bylo

My wczoraj wieczorkiem z moim siedzielismy przy piwku wiec nie mialam czasu na kompa
Dzis Laura wstala o 8 z minutami siedzi na nocniku i patrzy w bajke

reklama
Witam
Piotruś dziś wstał o 6:00
i marudny był przeokropnie
. Teraz poszedł spać i mam nadzieję, że kiedy się obudzi to już będzie miał lepszy nastrój.
Wkurza mnie nasz grający nocnik. Coś mu się stało i od 1,5 godziny bez przerwy gra

Wstawiłam go do łazienki i przykryłam kocem, ale i tak nadal słyszę tą świdrującą melodyjkę. Mam nadzieję, że niedługo mu się bateria wyładuje, bo jak nie to chyba mu wydłubię ten cały mechanizm 

Idę płacić rachunki i rozliczyć PITy. Najwyższa pora!
Piotruś dziś wstał o 6:00

Wkurza mnie nasz grający nocnik. Coś mu się stało i od 1,5 godziny bez przerwy gra

Idę płacić rachunki i rozliczyć PITy. Najwyższa pora!

Podziel się: