reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dalej wozki :)
Ja mam Mclarena i jest boski Polecam Mclareny:tak:

My juz po obiadku za oknem wciaz pada:crazy:na spacer nie pojdziemy:no:
Laura wlasnie pisze mi po meblach:-D

malinka1 ja mam to samo zamaist kupic cos sobie wciaz kupuje laurze:tak:Julka pewnie tez zateskni za mama :)

Dowikla frytki i rybka mniammmm.

Mama Helenki no to mialas niemila przygode z ta kaluza:baffled:dzieci uwielbiaja kaluze.laura nie omija ich:sorry2:

reklama
A propo's mamy i jej ałka

Moja ciocia rąbała drewno i wlazła jej drzazga. Lekarz kazał tylko robić okłady . Miała 18 lat i zmarła, przez cholerną drzazgę i beznadziejnego lekarza.
To było 30 lat temu.

MALINKA
Ja uwielbiam kupowac bielizne:tak:Swietna jest w h&m i jak sa wyprzedaze to idzie sie niezle obkupic;-):-)

Ale jak idziemy gdzies na zakupy to tez jako pierwsze odwiedzam sklepy dzieciakowate

Moja ciocia rąbała drewno i wlazła jej drzazga. Lekarz kazał tylko robić okłady . Miała 18 lat i zmarła, przez cholerną drzazgę i beznadziejnego lekarza.
To było 30 lat temu.

pewnie sie wdalo zakazenie.a wlasnie goraca woda pomaga na takie rzeczy.ja osobiscie nie ale moja mama i tata i brat praktykowali pare razy.a moja mama jest krawcowa i nie raz sie igla pokula i zawsze moczyla palec w goracej wodzie.a brat za pierwszym razem nie chcial moczyc to chirurg mu czyscil-potem wyl z bolu jakgo prochy puscily.nastepnym razem juz moczyl.no i w rywanolu mozna moczyc.

To było 30 lat temu.
COŚ OKROPNEGO!!!!Witam się z Wami ,strasznie długo mnie nie było,przyznaję się że Wasze posty tak po łebkach przeleciałam ,no nie mam czasu.Dzi s na tapecie tematy wózkowe ,ale ja z wózków już wyrosłam zresztą nigdy mnie szczególnie modele różne takowych nie interesowały:rofl2:także jestem ignorantką:baffled: ....Pożale się że dziś po raz pierwszy w życiu mam zatrutego zęba i bolało tak mimo znieczulenia,ze jak dojechałam do domu to od razu zjadłam 3 ibupromy i na godzinkę musiałam przymulić.Myszunia powiedz co dalej z Twoim okresem ,albo testem????:baffled:

Anabuba zwroty to dla wielu osob zbawienie:tak:Idz karmic

zgadzam się, my już dostaliśmy i spłaciliśmy końcówkę kredytu i po zwrocie podatku
:D

U nas dzisiaj gulasz - pikantny mi wyszedł, mniam mnia.

Co do bilizny o niestety H&M opdada bo mój biust 70 G/F nie mieści się w "normie".
Ja najczęściej szperam po ciuchlandach - uwielbiam to wyszukiwanie, zazwyczaj wychaczę coś dla sibie, mężąm Majki i jeszcze połowę znajomych ubiorę :D

Znowu naprodukowałyście :sorry2:
Piotruś ucina właśnie drugą drzemkę, a przed nią zrobił taką awanturę, że aż zwymiotował z tego płaczu. A wszystko dlatego, że nie pozwoliłam mu szuflady otworzyć :szok: (nie wspomnę, że nigdy akurat tej nie mógł otwierać, bo są w niej wszystkie ładowarki i rachunki do płacenia).

Madziulanatasza - test wyszedł negatywnie, ale @ nadal nie mam, więc poczekam jeszcze z tydzień i powtórzę. Zobaczymy. :sorry2:
Idę gotować obiadek! :tak:

reklama
Moje juz najedzone i napite:tak::tak::tak:Teraz szaleja;-)Jak wroci M to moze mi podjedzie po mojego laptopa i chcialam jeszcze Go wyciagnac do castoramy po takie pierdki ktore beda nam potrzebne

Do góry