reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

O matuchno....:crazy::crazy:
Powiedzcie mi, czy to że mam ochotę udusić M. to objaw ciąży, czy tego że zwyczajnie faceci są czasem irytujący?!?!?!

reklama
Cześć dzeiwczynki!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D
wrocilam do cywilizacji :-D ale nie dam rady dzisiej nadgonic tego coscie nabazgraly! wpadlam sie tylko przywitac bom sie stesknila!!! :rofl2: jutro w pracy z rana przy kawusi sprobuje cosik przeczytac zobaczymy ile mi to sie zejdzie! :baffled:
do jutra łobuzy jedne! :-D

Wiecie dziewczyny ja nadal niewiem co sie ze mną dzieje. Test wczoraj pokazł 1 kreskę, najpóźniej dzisiaj powinnam dostać@ (bo cykle mam 28-29 dniowe). A tu nie ma @ objawow bezposrednio wskazujących na @ też nie mam (tzn, takich jak zawsze miałam). Nie rozumiem tego swojego organizmu... Co się do cholery dzieje!!??
Wikula, cierpliwości... zdarzały ci się wcześniej opóźnienia?? Jak czytałaś posty na BB czasem tak jest...test po prostu powtórz - może jutro?? trzymam kciuki

Powiedzcie mi, czy to że mam ochotę udusić M. to objaw ciąży, czy tego że zwyczajnie faceci są czasem irytujący?!?!?!
Wiesz może być dwa w jednym. o w ciąży podobną mężowie bardziej irytują swoje kobitki, a po drugie to oni wogole są denerwujący, czy jest się w ciąży czy nie...

Trzymajcie się ciepło. Uciekam do domu. Jadę zobaczyć dzidzię mojej bratanicy.... Mam nadzieję że się nie rozpłaczę... Matko, dawno się tak nie stresowałam, normalnie trauma prawie jakaś....Mam ochotę zobaczyć maluszka, ale tak się boję że się rozkleję...

w.kropczeka no to wlasnie mam ten sam problem, ze lubie miec wszystko dopracowane. Do remontu lazienki przygotowywalam wszystko kilka miesiacy. Zrobilam fachowcowi dokladny projekt w 3d :) Jesli chodzi o korytarz to nie musze tak wymyslac: wie co robic a szafe wnekowa tez wyrysowalam. Bardziej obawiam sie o kuchnie, bo tam i kafle i podwieszany sufit, halogeniki, przerobka sciany itp.Troche to wszystko na hurra bylo.A na wybor mebli do kuchni mam dwa miesiace. Musze posiedziec troche na stronkach, popisac maile do wykonawcow a potem w maju w ciagu tygodnia zalatwic reszte. Szukam tez lodowki, pralki, zmywarki. Orientuje sie w cenach, bo podczas pobytu w Anglii stracilam rachube.Ciagle nie mam jednak pomyslu na pokoiki. Czy ktos tu lubi temat: wystroj wnetrz? :) Ja ostatnio mam z tym niezlego hopla.Tak bardzo chcielibysmy to skonczyc do konca roku a i jakby Dzidzius sie pojawil w tym czasie byloby idealnie. Moglibysmy tam spokojnie z Maluchem jezdzic, miec swoj kat.Tutaj macierzynskiego jest 9 miesiecy wiec na pewno bylabym w Polsce czestym gosciem :)Jesli chodzi o Salfazin i Androvit. Ich sklady sa bardzo podobne. Pani w aptece polecila jednak Androvit i duzo opinii pozytywnych wyczytalam wczesniej w necie :)

OLICA - ja tez siknela drugi - nie moglam uwierzyć, ale jest druga, niezwykle cenna kreska :D

Wizyte u gineo mam na 8 kwietnia (pierwszy wolny termin u niego), w sumie to dobrze: tuż przed swiętami, to do domu zabiore zdjęcie i matce postawię przy śniadanku (mam nadzieje ze na zawal nie zejdzie - o wnuka sie prosi od 12 lat :), a mieszka 420 km od nas, nie chce jej mowic przez telefon)

To faktycznie późno wizyta u ginka.
Bardzo kłuje mnie brzuch i ciągnie tam od dołu, czy Ciebie też tak dość mocno ?...

To jak pisyły dziewczynki fasolek moc OLCIA, Katarzynka, Hanka wyzymała chłopa do ostatniego plemnika, mnierzenie tempki, grzebanie tam gdzie swiatło nie dochodzi na porzadku dziennym, objawów ciazowych mnostwo, a bociany jeszcze przecież nie doleciały wszystkich fasolek niesposób zapamietać.
Eva startuje ze starankami, ( biedny mężuś)
Kropeczka tu nam cygani ze nózka boli a tak naprawdee to skika, tańczy i pewnie nam tu zaraz małymi kropeczki bedzie sie chwalic.
Ogólnie Rzecz biorąc NASTWIENIE POZYWTYWNE.

Haha rozbawiłaś mnie :-)

Olica trzymam kcuki by tescik powtórzył ten pierwszy wynik, zresztą to już chyba jedynie formalnosc...z tego co piszesz, tzn. z objawów wsio wskazuje na fasolkę!
A rozmawialąs o kamyku z ginekologiem? Mnie ginka i chirurg robiaca usg nerek powiedzialy zebym wyleczyla kamien zanim zajdę w ciązę, a drugi lekarz jak byłam na konsultacji-też ginekolog-powiedział ze on przeciwwskazan do ciąży z kamykiem nie widzi...
Ciekawe co Ci powiedza-napisz koniecznie, bo też mam ten dylemacik.

I nie martw sie słonko-jesli juz myślisz o bobasku w ciągu tych 9 miesiecy to skup sie na samych radosnych myślach...buziaki kochanie!

Właśnie kiedyś przyuważyłam, że też masz kamyka.
Lekarzowi nigdy o tym nie mówiłam, bo wiem o tym od niedawna, ale teraz już mu powiem to zobaczymy....

wrocilam do cywilizacji :-D ale nie dam rady dzisiej nadgonic tego coscie nabazgraly! wpadlam sie tylko przywitac bom sie stesknila!!! :rofl2: jutro w pracy z rana przy kawusi sprobuje cosik przeczytac zobaczymy ile mi to sie zejdzie! :baffled:

Haha życzę Ci powodzenia. Ze dwa dni Ci na to zejdą :-D

reklama

To całkiem spokojnie reagujesz. Ja mam ochotę mu krzywdę zrobić. Wkurza mnie nawet jego głośne kichanie.
Mam nadzieję, że to objaw ciążowy bo żadnych innych pospolitych nie mam.

No wywczasowana, odpocznięta takiej to dobrze!:happy:

Wiecie dziewczyny ja nadal niewiem co sie ze mną dzieje. Test wczoraj pokazł 1 kreskę, najpóźniej dzisiaj powinnam dostać@ (bo cykle mam 28-29 dniowe). A tu nie ma @ objawow bezposrednio wskazujących na @ też nie mam (tzn, takich jak zawsze miałam). Nie rozumiem tego swojego organizmu... Co się do cholery dzieje!!??

Siknij se jeszcze raz

Do góry