reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

witam!!! w ten ponury wtorek! pogoda u mnie okropna...
Haniu dziękuję ci za wyjaśnienia z tym płynem... tylko że ja mialam 3 dni pod rząd wynik testu owulacyjnego poztywny to- dopiero trudno wyjasnić przy cykl bezowulacyjnym???? Trzymam kciuki za twoje trojaczki... będzie się działo!!!!:szok::tak:
wikulaa - oby tym razem test pokazał II kreski!!!!:tak:
Elfa ty to jednak jesteś wariatka- ja bym się nie odwarzyła spróbować!:szok:
Wkropeczko mam nadzieję że już noga przestała boleć... ???:happy:
ROMKA CO U CIEBIE???? GDZIE SIĘ PODZIAŁAŚ???
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE!!!!!!

reklama
ę ale nie dokłodnie krew tylko jakby rozrzedzona śluzem i co to ma by niby zagnieżdzanie, żadna z zafasolkowanych tego nie miała a ja niby jakiś wyjątek jestem? Nie mam żadnych objawów na @ a ona i tak ma przyjś za tydzień najszybciej a plamienia moje też tak nie wyglądały były rdzawe. Teraz bede siedzie i myslec jak głupia.
Trzymam kciuki żeby to fasolka sie zagnieżdżała. Tydzień przed @ to bardzo duże prawdopodobieństwo że tak właśnie jest:-)

Rano zgwałciłam chłopa i chciałam to zrobić wieczorkiem, ale gina twierdzi żeby nie przesadzać z ilością przytulanek. Powiedziała że teraz to dopiero w środę powinniśmy się przytulać, ale ja się boję że to trochę za długi odstęp pomiędzy zbliżeniami. .
Jak masz ochotę to sie przytulajcie:-D

Dzien dobry, choc zobaczymy czy dobry.
Chyba za malo zaklinalam, temp. spadla wiec czekam na wredna.
Nie trać nadziei. Może jutro sie podniesie. Ja tak miałam:-D

Olesia ale mię też spadła a dwie krechy rysuje i rysuje :) (dzis sobie tez powtorzylam - glupia jestem ale nie moge uwierzyc)
GRATULUJĘ :-D ja najchętniej codziennie test bym robiła:-D

No - nie myśl :) albo inaczej: myśl ale pozytywnie :).
Ja też mam teraz ambę: czy się utrzyma, czy nie poronię, czy serce... a potem, po porodzie: czy bedzie zdrowe, czy da sobie radę, a potem: czy skończy szkołę i jak się bedzie uczyło, a potem: czy znajdzie odpowiedniego partnera, czy będzie szczęsliwe....
I TAK DO ZASRANEJ SMIERCI!!! :D same się prosimy o to :D
Taka prawda:-D
będzie dobrze:-):-):-) odpoczywaj dużo
:tak:

Dziękuję:-) Mam ogromną nadzieję, że tak będzie. Nie dopuszczam do siebie innej mysli. W sobotę pierwsza wizyta - będę troszke spokojniejsza

Dziewczeta... powiedzcie mi... pierwszy dzien cyklu liczy sie od pierwszego plamienia czy dopiero od pierwszej powazniejszej krwi??:zawstydzona/y:
Ja uważam, że od plamienia, ale pewna nie jestem.

cykl mi sie juz skonczyl dzis 1 dzien opóżnienia , z tym testowankiem poczekam przynajmniej do czwartku hihih
Testuj jak @ juz spóźnia się. Trzymam kciuki:-D
Siemacie lachony
Mi zostało jeszcze 8 dni do testowania.
Wiem czekanie najgorsze, ale minie szybciutko. Zobaczysz;-)
Miałam nie pisać ale wczoraj dowiedziałam się, że przyszła bratowa co jest w ciąży ma :TOKSOPLAZMOZĘ!

Okazało się, że jak brała ode mnie kota to była już w ciąży.

W takim wypadku muszę pozbyć się kotów, zaraz wyliczę jak mam cykle @ i zarejestruje się do lekarza po skierowanie na tokso.
Straszne:no:
Wpadłam powiedzieć, ze u maleństwa naszej kochanej Katarzynki serduszko bije jak dzwon wczoraj była na usg i wszystko jest w najlepszem porządeczku.:tak::tak::tak::tak:

Teraz niech kruszynka zdrowo rosnie, a mamusia kwitnie nam pieknie.:-)

Kasia przesyła pozdrowionka i buziaki dla wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super wiadomości! Przekaż gratulacje Kasi. Pozdrowienia dla Ciebie:-)
dziewczyny
pamietacie kiedys ktos napisal , ze mozna poznac ciaze po smaku sluzu :) słodko na ciaze, kwasno nie
i wiecie co mam nadzieje ze to nie prawda, bo mam kwasno :zawstydzona/y:
Na 100% nieprawda
No tak a ja sie pytam o Ciebie i pytam i tego nie widzisz???:tak::-):tak:
Kochanie-masz racje odpoczywaj od monitorka, ale czasem na chwilke do nas zagladnij i daj znac jak sie masz. Zdrowka i wszystkiego naj!!!:tak::-)
Przepraszam Kropeczko:zawstydzona/y: Już więcej to sie nie powtórzy. Ogromniasty buziak dla Ciebie:-D

Passingby moje gratki kochana
Ja wczoraj wieczorem zrobiłam test ,jedna krecha:wściekła/y:
Quick ,może zawcześnie,bo @ ma przyjść 14,15.03:no:
boli mnie brzuch na @:angry:
Za wcześnie testowałaś. Nie martw się i powtórz test w terminie @. Trzymam kciuki.

Wiecie co...mam w kolanie teraz chyba ze sto stopni...jezuuu jak piecze...spadam kochane łyknąć jakis pbólowy i sie położyć ...Do potem!
Zdrówka życzę Kochana:-)

Wrocilam!! Weekend byl wyjatkowo szybki, pracowity ale tez zdazylam pogadac troche z rodzinka, spedzic czas z Siostra, jej dzieciakami, Mama. Wrocilismy w srodku nocy a od rana jestem w pracy wiec troche snieta jestem, ale i tak bylo warto :))Remont lazienki prawie skonczony wiec postanowilismy isc za ciosem i jedziemy dalej z przedpokojem i kuchnia. Jeszcze nigdy w takim tempie nie robilam zakupow. Na zakup materialow do szafy w zabudowie, farb do scian, kafli do kuchni, podlog do calego mieszkania,wszystkich drzwi, oswietlen i 100 innych ******* mialam kilka godzin. Teraz mam czas do maja na wymyslenie mebli do kuchni, AGD i tego co zrobic z pokojami. Niby przyjemne takie urzadzanie swojego kata, ale w takim tempie jest jednoczesnie strasznie meczace.

Też mnie to czeka w najbliższym czasie:-)

No właśnie co lepsze-androwit czy salfazin??? Co mam kupic mojemu???
Mój M brał Salfazin

Wiecie dziewczyny ja nadal niewiem co sie ze mną dzieje. Test wczoraj pokazł 1 kreskę, najpóźniej dzisiaj powinnam dostać@ (bo cykle mam 28-29 dniowe). A tu nie ma @ objawow bezposrednio wskazujących na @ też nie mam (tzn, takich jak zawsze miałam). Nie rozumiem tego swojego organizmu... Co się do cholery dzieje!!??
A może betka?
Cześć dzeiwczynki!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D
wrocilam do cywilizacji :-D ale nie dam rady dzisiej nadgonic tego coscie nabazgraly! wpadlam sie tylko przywitac bom sie stesknila!!! :rofl2: jutro w pracy z rana przy kawusi sprobuje cosik przeczytac zobaczymy ile mi to sie zejdzie! :baffled:
do jutra łobuzy jedne! :-D
Pozdrowionka i miłego czytania. Ja nie dałam rady wczoraj nadrobić zaległości.

Kinguś jak się czujesz?
Lilu co u Ciebie?

A ja dziewczynki z niecierpliwością oczekuje pierwszej wizyty. Oj i cały czas to czekanie:-D

Ostatnia edycja:
witam!!! w ten ponury wtorek! pogoda u mnie okropna...
Haniu dziękuję ci za wyjaśnienia z tym płynem... tylko że ja mialam 3 dni pod rząd wynik testu owulacyjnego poztywny to- dopiero trudno wyjasnić przy cykl bezowulacyjnym???? Trzymam kciuki za twoje trojaczki... będzie się działo!!!!:szok::tak:

Podobnoć te testy nie są do końca wiarygodne, ponieważ niektóre kobiety mają czy niższy czy wyższy (nie pamiętam) poziom LH przed owulacją. I te testy jakoś tam inaczej wykrywają to, dlatego może być wynik zakłamany.

No ja coraz bardziej jestem przekonana, że tym razem się też nie udało. Nie mam żadnych objawów. Cycki nie bolą, sutki normalne, brak sikania, mdłości i tych innych, jajniki też już nie czuję. Jestem tylko nerwowa a bardziej wkurza mnie mój do tego stopnia, że mam ochotę go zamordować - ale to raczej objaw rozsądku w stosunku do samca niż objaw ciążowy.

Ale oczywiście tradycyjnie sikne na ten test rano a popołudniu @ dostane. I jak co miesiąc.
Mam piękny suwaczek, który mi Marzenixx zrobiła więc muszę czekać.

Suwaczek piękny:))

Ty nawet nieprzewiduj czarnego scenariusza, lepiej pomyśl co będzie jak będą trojaczki, wtedy będzie się działo. Bo bliźniaki to jeszcze spoko, jedno karmisz Ty drugie mąż i jest ok, a trojaczki??? Co zrobić z tym trzecim? Ale co tam, ludzie z trojaczkami też sobie radzą:)))

""No ja coraz bardziej jestem przekonana, że tym razem się też nie udało. Nie mam żadnych objawów. Cycki nie bolą, sutki normalne, brak sikania, mdłości i tych innych, jajniki też już nie czuję. Jestem tylko nerwowa a bardziej wkurza mnie mój do tego stopnia, że mam ochotę go zamordować - ale to raczej objaw rozsądku w stosunku do samca niż objaw ciążowy.

Ale oczywiście tradycyjnie sikne na ten test rano a popołudniu @ dostane. I jak co miesiąc.
Mam piękny suwaczek, który mi Marzenixx zrobiła więc muszę czekać.[/quote]

Brak objawów = fasolka
Kochana nie wymigasz się od trojaczków???!!!:tak::-D
no suwaczek pierwsza klasa!!!:-)

reklama
Do góry