reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Była u mnie mama wiec dopiero siadam do psiania,ale P zatrudnilam do pilnowania małych zreszta narazie ogladaja bajke:-)
a ja musialam do was zajrzec:-D:-D:-D:-D:rofl2:

myszunia nie daj sie terroryscie bo bedzie dalej tak robil.moja nieraz tez niezle potrafi wyc,jeszcze nie wymiotuje ale czasami sie krztusi i widac ze ma odruch wymiotny.ach te dzieci...

no to ładnie:no::no:
a jak tam u ciebie w domu?humor lepszy?
jak z synkiem?
Humor taki sobie ale caly czas nie odzywam sie z męzem :-:)crazy: A wojtek troche spokojniejszy sapie jeszcze pod nosem jak nie umie zadania zrobic ale ja staram sie pomagac tylko w ostatecznosci zdaza mu sie czasmi od razu wypelnic polecenie a czasmi jeszcze powtarzam moze cos jeszcze z niego bedzie starma mu sie dawac wiecej luzu

reklama
Humor taki sobie ale caly czas nie odzywam sie z męzem :-:)crazy: A wojtek troche spokojniejszy sapie jeszcze pod nosem jak nie umie zadania zrobic ale ja staram sie pomagac tylko w ostatecznosci zdaza mu sie czasmi od razu wypelnic polecenie a czasmi jeszcze powtarzam moze cos jeszcze z niego bedzie starma mu sie dawac wiecej luzu

JOANNA bo wychować chłopaka to wyzwanie mój też się buntuje pyskuje juce potrafi przyłożyc i może to niepopularne co napiszę ale na mojego adacha więcej luzu nie działa a wrecz przeciwnie to taki charakterek który trzeba króciutko trzymac właśnie teraz u nas na tapecie jego zachowanie bo cosik ostatnio mu odbija:wściekła/y::wściekła/y:
MAMA HELENKI napisz jak tam po diabetologu co powiedział zmienił dietkę a może dał dyspense?????:confused:

ide robic m pizze ale juz jest gotowa tylko ozdobic i do mikrofalowki :-p
a potem sie kapusiac i spac
tak wiec rano czeka mnie nadrabianie bo to pora rozpisywania sie
no chyba ze mnie spanie przejdzie i jeszcze zajrze
ale na ta chwile dobranoc :-D:-D:-D:-D

I ja wpadam na chwilkę,właśnie położyłam Oliwkę do łóżeczka.

Kurczę jeszcze mi wściekłość nie przeszła za ten rozwalony telefon :wściekła/y:
Coś mnie spanie łapie więc chyba długo dzis nie posiedzę, no ale to sie jeszcze okaże w praniu.

Jutro jadę do dentysty,będzie mi kończyć zęba, no i następna kaska popłynie.

reklama
Ale dziwny jeszcze takiego nie widziałam:szok:

joe alex Dzielny dzieciaczek :tak: Moja to się zawsze darła w wniebogłosy :szok:
Moje dzieci też zawsze przy szczepieniu płakały :tak:
pewnie sie wdalo zakazenie.a wlasnie goraca woda pomaga na takie rzeczy.ja osobiscie nie ale moja mama i tata i brat praktykowali pare razy.a moja mama jest krawcowa i nie raz sie igla pokula i zawsze moczyla palec w goracej wodzie.a brat za pierwszym razem nie chcial moczyc to chirurg mu czyscil-potem wyl z bolu jakgo prochy puscily.nastepnym razem juz moczyl.no i w rywanolu mozna moczyc.
A mój teść kiedyś też wbił dżazge do dłoni i bardzo dłon spuchła pojechali do szpitala zrobili przeswietlenie i nawet roscieli dłon ale nic nie znależli miał pare szwów a tydzień później nacisną na dłoń i wyszła 1 cm dżazga normalnie byś nie uwieżył :szok::szok:
wiktoria nadrabiaj nadrabiaj a gdzie ty się dzisiaj podziewałas jak ciebie nie było?????:-D:-D:-D:confused::-D
A bo dzisiaj miałam dużo roboty segregowałam swoje żeczy które wczesniej na strych a że tam ostatnie dni sprzątałam więc posegregowałam i dwa duże worki poszły do wyżucenia a Martynka mi pomagała:-D
Ale już jestem poczytałam i już będe na bieżąco

Do góry