reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie popołudniowo

My juz po szczepieniu, na szczęście Piotr w ogóle nie płakał...:tak:.
Zdałam sobie jednak sprawę z upływającego czasu: na szczepienie przyszły też matki z takimi malutkimi bobaskami... Jakie te dzieciaczki były malutkie, kruche...:-D

A mój M jest zły, bo dostał mniejsza wypłatę, niz sie spodziewał...:baffled::crazy::no:. Teraz pojechał rachunki popłacić:baffled::angry:... Jedna wielka masakra...

Teściowej zrobił się tzw zastrzał na kciuku i ma zwolnienie lekarskie do końca tygodnia. Małe skaleczenie, a grozi jej zabieg... Jeśli jej sie to nie zagoi w ciągu kilku dni potrzebna będzie interwencja chirurgiczna:baffled:.

Ale się rozpisałam..

Posprzątane, podłogi schną, pranie rozwieszone, część poprasowana, dziecko śpi, obiad gotowy( bo wczorajszy;-))tylko ja jakaś nie wyszykowana. Ale teraz to juz absolutnie na nic nie mam siły. Resztkami pranie wieszałam. Planowałam odespać nockę razem z małą, ale teraz juz po ptakach-za późno. M zaraz wraca, więc nie opłaca się.

Właśnie przynieśli butki z allegro. Ładne, jestem zadowolona. Choć podeszwę z ... wstydziłabym się komuś wysłać:szok:.

Agnes Ty sie smiejsz z tego wozka a w DE to ja oblegane wozki mnostwo ludzi jezdzi nimi:tak:

Joe no to nieciekawie z ta wyplata:baffled:

Temat wozkow :))))

Laura w lozeczku a ja ide sznycle na obiad zrobic bo zaraz ziemniaki beda gotowe

Prasowanie wieczorem :)

reklama
Do góry