Nas jest troje i też ok 6No ale ja mam trzy kilową
![]()
ha ha ja mam wsad 5.5 kg ale czasami mogłaby byc większa

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nas jest troje i też ok 6No ale ja mam trzy kilową
![]()
No prania a prania a ile prasowaniaja lubie prasowac rano włączam DDTVN antek leży na przewijaku i zaczarowany patrzy co robie a ja korzystam z okazji ze on spokojny ;-);-);-);-)
ale jutro pewnie też bedzie prasowanie bo znów się pranie suszya zreszą przy naszej piątce to średnio 6 pralek w tygodniu się pierze
![]()
Mclaren Double Buggy on eBay, also, Twins Multiples, Baby (end time 10-Mar-09 13:39:27 GMT)Puść link do tego co upartzyłaśw uk
dowikla maclaren twin techno jest na allegro !!!!!!
ale cena powalająca 1700zł![]()
no to wózek niezłą kasę ich kosztował,jeszcze dokładali.Nigdy w życiu nie kupiłabym tak drogiego wózka.No chyba że nie maja co z pieniędzmi robić.no cena powala
mojego P szefa żona urodziła rok temu synka i kupili wózek jakiś sprowadzany z francji na złotówki kosztował ich 3700zł i jak mały miał 2 miesiące mamusia wypieła ze stelaża gondolę na klatce schodowej i poszła synka zanieść na góre jak zeszła po rame to juz jej nie było kwestia 3 minut i się komuś spodobała
nigdzie w polsce nie mogli dokupić stelaża i sprowadzali od producenta za bagatelne 2200zł
jak P mi to opowiadał tto myślę o matko co to za cudo za ta cenę i w końcu ostatnio go widziałam
jak dla mnie kosmiczny i na strasznie maleńkich kółeczkach jak znajdę podobny na allegro to wam pokaże
![]()
no to wózek niezłą kasę ich kosztował,jeszcze dokładali.Nigdy w życiu nie kupiłabym tak drogiego wózka.No chyba że nie maja co z pieniędzmi robić.