reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Spadam Dziewczyny.
Trzymajcie się cieplutko owocnych stosunków małżeńskich (i poza też:)) życzę:-)
Niech moc będzie z Wami. Do jutra
BAj:-):-):-)

reklama
Zajączku sama niewiem czy to dlatego,że za bardzo chcemy.Dziewczyna też bardzo chciała inaczej do takiej metody by się nie posunęła..
Kurcze ja już się nawet modlę o fasolkę trzy razy dziennie..

Mam pytanko natury technicznej. Mianowicie czy jest tu mozliwosc zmiany loginu? Jesli tak, to gdzie?Ta moja kulaszusza, to tak dla jaj miala byc :) Nie wiedzialam jaki nick sobie wymyslec na bb, wiec zapytalam meza ktory akurat czyms zajety byl...a on zeby sie mnie pozbyc rzucil: babcia kulaszusza :) Tak wiec zrobilam i tak zostalo, ale czasami na ten nick to patrzec nie moge. :)

ona chciała, ale on nie:-p Pokręcone to jakieś. I jeszcze pisała że jakieś problemy z jajnikami, prolaktyną itp... Ja nie wiem
Uciekam papapa

Dzien dobry cukiereczki :-D

Niestety nie moge zostac, bo jutro sie widze z promotorem i musze pisac magisterke - ciagle jestem w lesie :szok:
Mega tesknie za Wami babeczki, szczegolnie za moim malym BB Gangiem ( iminon nie musze wymieniac, bo jest ich ze 30 ).

Milego dnia zycze :-D Nie zapomnijcie o mnie, ja wroce jak tylko sie uporam z zaleglosciami ktore mam :-:)zawstydzona/y:
BUZKA

P.S. Zobaczcie to, hihihi :
http://www.youtube.com/swf/l.swf?swf=http%3A//s.ytimg.com/yt/swf/cps-vfl81855.swf&video_id=z2BgjH_CtIA&rel=0&eurl=&iurl=http%3A//i3.ytimg.com/vi/z2BgjH_CtIA/hqdefault.jpg&sk=GqU4cNFP-7V6Kg4Rgr9BMEePuARefEReC&use_get_video_info=1&load_modules=1&fs=1&hl=en&cr=US&avg_rating=4.92287940499&length_seconds=24&allow_ratings=1&title=Bizkit%20the%20Sleep%20Walking%20Dog

Ostatnia edycja:
witam dziewczynki tym popołudniem. Nie było mnie dwa dni i ledwo zdążyłam "przelecieć" co tam pisałyście:-):-) oczywiście nie było tego mało... nie jestem w stanie odpowiedzieć każdej z osobna. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i trzymam za wszystkie kciuki. U mnie zaczęły się staranka, na szczęście nie muszę sobie "ręki wkładać" Mój K radzi sobie sam świetnie. Też mam wątpliwości czy co dwa dni czy codziennie. Dziś jeszcze mnie piersi trochę bolą i jajnik boli również więc myślę, że owu tuż tuż. Tylko czy się uda tym razem?? Trzymajcie kciuki...

Mam pytanko natury technicznej. Mianowicie czy jest tu mozliwosc zmiany loginu? Jesli tak, to gdzie?Ta moja kulaszusza, to tak dla jaj miala byc :) Nie wiedzialam jaki nick sobie wymyslec na bb, wiec zapytalam meza ktory akurat czyms zajety byl...a on zeby sie mnie pozbyc rzucil: babcia kulaszusza :) Tak wiec zrobilam i tak zostalo, ale czasami na ten nick to patrzec nie moge. :)
niestetey ci nie pomoge ale poszukaj gdzies w ustawieniach ewentualnie zapytaj jakiegos moderatora:tak:
aniau ja tez juz sie modle i taaaak bardzo bym chciala.... ale jak widzac nie wystarczy chciec....
hej babo co u ciebie?

reklama
Jestem.
Neta mi wyłączyli, medy pierdaczone. Nie wiem za co ja płace. Już miałam dzwonić i operdzielać ich, że są chyba niepoważni i chyba sobie nie zdają sprawy ile stron do czytania na swoim ukochanym forum będę miała przez te ich mało śmieszne numery.

Do góry