reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Ja też nie mam rowrrka kiedyś mówiłam M żeby mi kupił a on na to że jemu sie podobam i nie potrzeba mi żadnego rowerka

wiktoria12
Mama i żona :)
Martynka z Kamilkiem też to ogląda ja też uciekam Kamilkowi dać cyca i coś posprzątać do wieczorkaOliwka ogląda " Jedynkowe Przedszkole" :-):-):-) a mi sie nic nie chce , ale trzeba sie ruszyćwpadne póxniej
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
No to życzę dobrych wyników...A ja dzisiaj z Helenką na USG![]()
U nas noc super spokojna, dzieci teraz oglądaja bajkę...
Wczoraj dzwoniła do mnie koleżanka w 7 miesiącu ciąży...
Kiedy ostatnio rozmawiałyśmy pracowała (była w 3 miesiącu), ale niestety pracodawca (Urząd Gminy) nie przedłużył jej umowy i praktycznie została z niczym... Zero świadczeń...
A ja głupia sądziłam, że chociaż instytucje samorządowe potrafią zadbać o swoich mieszkańców żeby żyło im się lepiej, a przynajmniej żeby zadbać o kobiety w ciąży...

**malinka**
Zaangażowana w BB
jak będziemy mieli większe mieszkanie to też sobie taki rowerek sprawię, ale mi się bardziej marzy orbitrek.
luna665
Mama grudniowa 2007
Kochanego masz męża. Mój też tak mi mówi, ale jak stane przed lustrem, to radość z tego mi umyka.Ja też nie mam rowrrka kiedyś mówiłam M żeby mi kupił a on na to że jemu sie podobam i nie potrzeba mi żadnego rowerka![]()
A dzwoniła mama i szefowa powiedziala, ze moze kupic taki do 500zł. Sama mowila wczesniej, ze do 2tys. Nie wazne, tez cos przeciez dostane, a to nie do silowni, tylko do domu.
Oliwka ogląda " Jedynkowe Przedszkole" :-):-):-) a mi sie nic nie chce , ale trzeba sie ruszyćwpadne póxniej
A ja jeszcze od rana nie wlaczyłam tv

Mama Helenki
i Aniki :D
Ja bym stawiała na ten:
Rower magetyczny HAMILTON : SPORT-SHOP.pl
Ciężke koło zamachowe, a to bardzo dobrze
Duza waga użytkownika, a to znaczy, że będzie wytrzymalszy
Zasadniczo to jest najważniejsze, reszta to gadżety
Rower magetyczny HAMILTON : SPORT-SHOP.pl
Ciężke koło zamachowe, a to bardzo dobrze

Duza waga użytkownika, a to znaczy, że będzie wytrzymalszy

Zasadniczo to jest najważniejsze, reszta to gadżety

reklama
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
;-)A ja jeszcze od rana nie wlaczyłam tvNo ale laptopa właczyłam a t najwazniejsze
![]()

Podziel się: